Šta je novo?

LG Nexus 4

Moze neko da mi objasni na PM ili ovde ukratko postupak kako da instaliram PA rom?

Ne znam za vas, ali meni je ovo odlično :)

ZBWb2VVHdqLNu61j515FUsmvr9ei-15-nzxVLNdhBLvyAVp-XmkBpglLaxBACP0O4Q=h800-rw

Da da pogotovo ovako crveno sa sve ona dva pedera u reklami... Jel si ti ozbiljan...

Uuuuuu strava! :D
Prava "Arsenal crvena"
Edit nije crvena pederska boja bre!

Da da pogotovo ovako crveno sa sve ona dva pedera u reklami... Jel si ti ozbiljan...

Koliko ti imaš godina kad se opterećuješ nekom reklamom na YT :D
Ovo je prava boja - RADNIČKI crvena :D
I crni je odličan
c6jAPCfQWUnmVHkxRNVvYN323ATUe96fU_Z8HruXe3GShQ3WoDrXHQFSlKO3YReeDKI=h900-rw

Nexus 4 je lepši, ali ono staklo koliko vidim po oglasima je prilično zeznuto ako se ne koristi neki bamper ili folija.

Poslednja izmena:
Imam 31 A sto se radničkog tice ja znam ja dobro koja je crvena boja radničkog... Ova sigurno nije... O ukusima ne treba raspravljati ali ovu boju nebi nosio po gradu sve da mi poklonis ovaj bamper

Kakav bre Nexus, zna se sta (Rakia) Connecting People. Sto se tice tih zastita, bumpera, meni je bzvz kad boje telefona i futrole mnogo odudaraju. Najbolje je kad su iste boje.Ovaj bumper na N4 za mene je skoro neprimjetan u tome i jeste fazon.

Ja za moj gnex imam neki gumeni bumper od 450 dinara i nosim ga samo kad idem u polje :-D
Inače jok :p

Sta ce ti sad bumper za telefon pred penziju :D Dok je Giba traktoriste i ravnice nema zime za nas :) :D

Kakav bre Nexus, zna se sta (Rakia) Connecting People. Sto se tice tih zastita, bumpera, meni je bzvz kad boje telefona i futrole mnogo odudaraju. Najbolje je kad su iste boje.Ovaj bumper na N4 za mene je skoro neprimjetan u tome i jeste fazon.

Slažem se, ili da je što manje primetan ili da je ® od proizvođača kao što su ovi gore.

Na Nexusu 5 i nije velika steta pokriti zadnju stranu kao recimo na N4. Meni su odvratne futrole koje sve pokrivaju sem ekrana (pogotovo one od 3€ :D), imas osjecaj kao da s*anje drzis u ruci.

Koliko homofoba na forumu, koma! A ja mislio prevazišli pećinsko doba...

nema to veze sa pecinskim dobom nego sa tradicijom i kulturom al ajde.. ne znam samo gde je moderacija da brise takve postove.. ? ipak ovo nije sajt takve prirode :D

Telefon zabada kada hocu da udjem u recovery, ima crveni trougao i znak uzvika. Kako da resim ovo?

A kako da flesnem custom recovery, moze neko pojasnjenje? :)

jel imaš root? ako imaš skini goomanager sa marketa pa iz njega, ima opcija da ti instalira twrp
ako nemaš onda preko fastboota ili toolkita

Imam root. Nemam market, flesnuo sam nesto pogresno i nemam dosta stvari. Kako ide to preko fastboota? Noob sam za ovo

Onda koristi wug toolkit mnogo je lakse , imas i drajvere integrisane sa njim i sve ostale komande, ne moras nista kucati. Udjes u advanced opcije, imas tamo flash (permanent) recvovery partition, izaberes img i vozdra.

Imam jedno pitanje, nadam se da ce neko da mi pomogne.. U domu sam i imam wireless sa proksijem i nekako sam namestila proxy u telefonu ali radi samo chrome i mail tako. Google play i ostale aplikacije ne rade. I ona ikonica za wireless je prve 2-3 sekunde plava i posle posivi. Ne znam koja podesavanja jos trebaju, ja sam ubacila proxy IP, port i bypass list?

Konektuj se na mrezu bez tih podesavanja za proxy na telu.

Ima li neko ideju....
Nexus 4 uradim stock update (kroz cmd ili kroz wug alat) samo vrti neksus logo u beskonacnost...Nemam vise ideja?!

Vrh Dno