S obzirom da ne znam kako je D dobio karticu, ne znamo šta mu je prodavac rekao i kako je nju nabavio.a to sto kartica radi kod 4og prodavca 2 godine ili sto je stigla 5om prodavcu iz Madjarske ?
Ne vidim kako možete naterati nekoga da ne laže![]()
a to sto kartica radi kod 4og prodavca 2 godine ili sto je stigla 5om prodavcu iz Madjarske ?
Ni meni nije jasno zasto je cudno da pojedini prodavci lazu na kilometar. Tako je to, sta da se radi.
Sto se tice SSD-a ocigledno da je kupac prilicno neodgovoran. I mozda jos pokusava da uvali neki drugi pokvaren SSD kao da je onaj sto je kupio. Naravno ako ti drugar ima serijski od SSD-a lako se moze videtti da li je to taj. Mada opet postoji opasnost da se SSD osteti u transportu.
Glupost .. limundo je middle man.
Kao kad bi kaznio neko JKP zato sto ciga prodaje na tezgi fake Nike....
JKP je tu da naplati pijacninu, i mesecnu naknadu, i da naplacuje ulas u WC.
A ne da kontrolise sta ko prodaje.
@schnappy
Pošalji molim te sve detalje koje imaš za oba predmeta (grafička i SSD) na [email protected]
i zakači molim te i link ka ovoj raspravi.
Izgleda da u oba slučaja imaš dosta informacija koje su od pomoći.
Hvala unapred.
Glupost .. limundo je middle man.
Sve to isto imas i na kupujemprodajem, i na balooglasi, i na ostaim sajtovima slicnog karaktera.
Da li JKP posreduje, tj. uzima proviziju od prodatog Nike proizvoda? Ne, a limundo naravno uzima, znači tu je razlika. Svi ostali sajtovi koje si naveo ne učestvuju u prodaji, tj. ne uzimaju proviziju od prodatog artikla.Glupost .. limundo je middle man.
Sve to isto imas i na kupujemprodajem, i na balooglasi, i na ostaim sajtovima slicnog karaktera.
Da li JKP posreduje, tj. uzima proviziju od prodatog Nike proizvoda? Ne, a limundo naravno uzima, znači tu je razlika.
@Dzekson
da li ti tvojim postom odobravaš kršenje zakona i zalažeš da se to ne sankcioniše, radi toga da svako može da nosi "nike"?
Mislim da je najbolje da vecina ide bosa a da monopolisti zive bar jos 5x bolje...
@MagicMaster
Zakonom je zabranjena prodaja takve robe.
isve ovo se najviše poteže zbog ZAŠTITE potrošača
i treba mnogo vremena , i što je najgore, para, da se sve to dovede u red.
Ahaha vr'Znam. Kao i mnogo što šta što je zabranjeno, pa se radi. I prodaje. I proizvodi. itd itd itd.
Ali to nije tema.
Prijavio sam Limundo Samsung predstavnistvu. Da vidim bas sta ce se desiti. Limundo je prepuno kineskih kopija samsung telefona. Jos u oglasima stoji, kao to je radjeno za azijsko trziste i razlikuje se samo u softveru. Mislim stvarno...:smash:
Prijavio sam Limundo Samsung predstavnistvu. Da vidim bas sta ce se desiti. Limundo je prepuno kineskih kopija samsung telefona. Jos u oglasima stoji, kao to je radjeno za azijsko trziste i razlikuje se samo u softveru. Mislim stvarno...:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari