Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Siguran? Za te pare mozes da udjes u radnju, da kupis istu karticu i daju ti garanciju od 6 meseci...

Lokacija Srbija. Grad Vukojeebina. Najblizi kineski butik 140 kilometara. Komsija iz Babinog Kolena ti je namestio komp pre 3 godine da radi, net Telekom pre dve godine. Imas Limundo i Fejsbuk. Najveci kulturni dogadjaj u selu je klanje krmace. Aj sad iz te perspektive ponovi svoj quote :)

cene se u aukciji mogu razlikovat nebo i zemlja, malo smo trziste uglavnom 2-3 clana odrede cenu, ostali samo gledaju i nude sicu... pa ako nema ozbiljnih ode dobra stavar ispod cene za 50%.... tako se isto desi da nesto sto je na kupindu 3000din ti na limundu prodas za 4000 jer neko ko licitira nije u toku sa cenama...

Mene sve vise iznervira jedan clan, lju**79(2938) , dakle, ili je on genija ili ja sam *****...dakle, lik prodaje 8800GTS za 4400rsd, ja pre mesec dana stavio jednu, nije dostigla ni 3000...u cemu je poenta ljudi?!

Razlika je u tom sto on ima skoro 3000 ocena i svi znaju da mu racunari dolaze na sleperu u loznici, a ti imas mnogo manje ocena, tako da bolje da soma vise njemu jer je bar siguran.

Mislim da je taj lik svojevremeno i od mene hteo da otkupi stari komp, pa me smarao, iako sam reko lično preuzimanje (ne pada mi napamet da celu konfiguraciju šaljem preko kurira), on kao kupio, pa je bio problem.

A mozda je schnappy skroman decko pa nije napisao SVE U FULU, FUL FULOVA, VRH KARTA, OVO JE NAJBOLJA KARTA NA CELOM LIMUNDU. 3D MARK IMA 48000 SKOR, METRO IMA 4000FPS U FULL HD REZOLUCIJI...
Koliko sam primetio, ti "nafurani" oglasi stvarno mogu da prodju na Limundu, bez obzira kolike gluposti ljudi pisali.

Upravo tako. Verovatno sam trebao napisati da je fantasticna kartica, DA GURA SVE U FULU, tera SVE NAJNOVIJE igrice itd itd :D

Dzekson

Poenta price da on svaki svoj predmet prodaje po nerelnoj visokoj ceni sto meni i nije problem, ja sam samo trazio logican odgovor, i postavio pitanje...a ti oces da me ubedis kako je on fin i posten prodavac sa preko 2000+ pozitivnih ocena...STO NE POSTOJI!!! Namestajke, brisanje negativnih ocena, kumovi u LT-u...

Ali, sta ja pricam o njima, kada oni nisu sposobni da na postavljeno pitanje daju odgovor OD SEBE, a ne hebeni copy/paste iz njihovih pravila! Pazi, ja sam se registrovao jer ima tamo par sitnica koje mi ponekad trebaju, a ne da zaradim bilo sta...

Klasika srpska zavidnost... sad se pitajte zasto su obrisali iz ocena predmete.........
Sa 2000 ocena jako je tesko dizat cene, mozda za nesto mu neko i dize, ali LT mu sigurno nemoze obrisat 100+ negativnih, klasican sindrom kod nas u srbistanu

Klasika srpska zavidnost... sad se pitajte zasto su obrisali iz ocena predmete.........
Sa 2000 ocena jako je tesko dizat cene, mozda za nesto mu neko i dize, ali LT mu sigurno nemoze obrisat 100+ negativnih, klasican sindrom kod nas u srbistanu

Mozda? :wave: alo, probudi se...

Hahahaha, a jel moguće da ima takvih likova!? Ova država ne može da ide napred dok ima takvih i njemu sličnih ljudi.

Klasika srpska zavidnost... sad se pitajte zasto su obrisali iz ocena predmete.
A zašto su obrisali? Po meni to nije dobro... Nisam dugo bio na sajtu pa ne znam ni kad su to izbrisali. Po meni je bolje da se vidi sta neko prodaje, koju vrstu robe, da bar znas sta da očekuješ od osobe.

Ja bih mu odgovorio sa:
Ne, nazalost, nije. Hvala na interesovanju. Pogledajte moje ostale aukcije, mozda se nadje nesto i za vas.

A koji bi onda printscreen okacio na temu? Samo bahato, samo bezobrazno...

@fox_87
Hvala na pozivu, rado se uključujem.
Koja pitanja imaš, kao i ostali članovi Benchmark zajednica na koja mogu da odgovorim?

Kad mi neko kulturno postavi smisleno pitanje, dobije kulturan i normalan odgovor.

Ako me neko pita nešto na šta je milion puta odgovreno u temama, na to više i ne odgovaram.

Kad neko postavi pitanje s neba pa u rebra, pa još ako počne sa BRT , AE, EA , onda dobije odgovor u istom tonu.

Ako se neko ne potrudi ni NASLOV da pročita, i bilo bi mu jasno, i postavi ******sko pitanje koje ni moj 10ogodišnji sin ne bi postavio, e, onda više nisam siguran da li me zeza, ili provocira, ili je jednostavno *****. Samo sam tražio kako je uspeo da poveže igru sa XboXom. I još se on nadje povredjenim, i preti intervencijom kod moderatora, kao da sam mu ja poslao 20 privatnih poruka preteće sadržine u privatne poruke.

Ovo je bio apsolutni pobednik meseca septembra, nije limundo, ali pogledajte kakvih ljudi ima:

Dakle, zamolim ja za uslugu:

"ovde ide link, da ne stavljam, ukratko, ako neko ima GT5 platinum original, pošto sam nabavio disk, i imam kutiju, SAMO DA MI NEKO SKENIRA OMOT, i baci negde , jer nisam našao na netu"

Član mi pošalje na PrivatnePoruke:

ovako
ja imam platinum varijantu
original disk i original omot BEZ KNjIZICE !!!! dalje......
kutiju isto nemam original nego je od DvD-a (NOVA)bela providna

cena je 2000 dinara pozz
javi ako hoces ovde na poruku ili na mob
065-xx-xx-xxx

poZzzzzzzzzzzzzz

ah da zaboravih disk kutija i OMOT su kao novi 10/10 pozzzzzzzzzzz

Ja mu odgovorim:

Pozdrav.

Nisi razumeo, čovek, ja imam igru i kutiju, treba mi samo neko da skenira svoj omot i da okači negde, da odštampam za sebe .... Ako imaš skener, možeš da mi skeniraš i okačiš.

Malo ti je jaka cena, obzirom da nemaš ni original Blu Ray kutiju, ni knjižicu, član XboX prodaje glanc nove u celofanu za 20 evra = 2300 dinara.

Pozdrav.

Da bih dobio odgovor:

kakve knjizice bre
?
A?A?A?AA?

el se sa knjizicamam igra igra
jeli bre
MISU}

A?A?A?A

dokurcili ste mi svi vi sa VASE KNJIZICE
ja imam 200 origimala
i sve sam KNJIZICE POBACAO
koj ce mi *****
jebale vas KNJIZICE
!!!!!!!!!!!!!!!!

DROGERASI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj odgovor:

Od svih poruka i mejlova u poslednjih mesec dana, ti si apsolutni pobednik.

:hooray :hooray :hooray

Ljudi su generalno prsli, svi ko da čekaju da se istresu na nekom novom, a kod kuće garant su manji od makovog zrna.
ORO generacija...

Rizikujem da ispadnem glup, ali od čega je skraćenica ORO?

Idi bre Iznogoode u tri lepe... Ne mogu da verujem šta sam upravo video, stvarno... ovo je previše.... ORO:d:d:d

Pratim ORO fenomen već par dana, ali mi je srž izjava: obrazovanje je za običan narod, a za Vip i ne treba...
Pri tome je ORO četvrta godina Fakulteta za bankarstvo i reviziju. Pri tome ne zna 25% od 2000.

Svakog dana postaje sve teze zmureti na cinjenice koliko su ova drzava i drustvo dotakli dno. ORO studira?!

Nemogu da verujem svojim ocima...

Prodao sam ispravnu 9800GTX na limundo...covek posle dve nedelje prodao, rekao mi je da morao jer imao dugovanje...posle par dana, vidim istu karticu, vodi se kao neispravna!?!, "stigla iz madjarske"....evo sad opet na aukciju, ispravna, radila kod prodavaca 2 godine...

Ovo nije normalno, 100%. Ne znam dali ovo cita neko iz LT-a, ali, da nisu sposobni, i to je 100%...

schnappy,
da li sam dobro shvatio, ti si prodao kao ispravnu i sada je kupac prodaje kao neispravnu?

Vlada
Limundo tim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno