Kad mi neko kulturno postavi smisleno pitanje, dobije kulturan i normalan odgovor.
Ako me neko pita nešto na šta je milion puta odgovreno u temama, na to više i ne odgovaram.
Kad neko postavi pitanje s neba pa u rebra, pa još ako počne sa BRT , AE, EA , onda dobije odgovor u istom tonu.
Ako se neko ne potrudi ni NASLOV da pročita, i bilo bi mu jasno, i postavi ******sko pitanje koje ni moj 10ogodišnji sin ne bi postavio, e, onda više nisam siguran da li me zeza, ili provocira, ili je jednostavno *****. Samo sam tražio kako je uspeo da poveže igru sa XboXom. I još se on nadje povredjenim, i preti intervencijom kod moderatora, kao da sam mu ja poslao 20 privatnih poruka preteće sadržine u privatne poruke.
Ovo je bio apsolutni pobednik meseca septembra, nije limundo, ali pogledajte kakvih ljudi ima:
Dakle, zamolim ja za uslugu:
"ovde ide link, da ne stavljam, ukratko, ako neko ima GT5 platinum original, pošto sam nabavio disk, i imam kutiju, SAMO DA MI NEKO SKENIRA OMOT, i baci negde , jer nisam našao na netu"
Član mi pošalje na PrivatnePoruke:
ovako
ja imam platinum varijantu
original disk i original omot BEZ KNjIZICE !!!! dalje......
kutiju isto nemam original nego je od DvD-a (NOVA)bela providna
cena je 2000 dinara pozz
javi ako hoces ovde na poruku ili na mob
065-xx-xx-xxx
poZzzzzzzzzzzzzz
ah da zaboravih disk kutija i OMOT su kao novi 10/10 pozzzzzzzzzzz
Ja mu odgovorim:
Pozdrav.
Nisi razumeo, čovek, ja imam igru i kutiju, treba mi samo neko da skenira svoj omot i da okači negde, da odštampam za sebe .... Ako imaš skener, možeš da mi skeniraš i okačiš.
Malo ti je jaka cena, obzirom da nemaš ni original Blu Ray kutiju, ni knjižicu, član XboX prodaje glanc nove u celofanu za 20 evra = 2300 dinara.
Pozdrav.
Da bih dobio odgovor:
kakve knjizice bre
?
A?A?A?AA?
el se sa knjizicamam igra igra
jeli bre
MISU}
A?A?A?A
dokurcili ste mi svi vi sa VASE KNJIZICE
ja imam 200 origimala
i sve sam KNJIZICE POBACAO
koj ce mi *****
jebale vas KNJIZICE
!!!!!!!!!!!!!!!!
DROGERASI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj odgovor:
Od svih poruka i mejlova u poslednjih mesec dana, ti si apsolutni pobednik.
:hooray :hooray :hooray