vezano za to sto Joker prica -
Uslovi tvoje prodaje mogu da budu samo u skladu sa pravilima, i manje vise su besmisleni jer ne mozes napisati nijedan uslov mimo pravila. Bila je zapravo tema na Cafe-u o tome ali cafe-a vise nema.
Ja sam jedared stavio uslove: "Ukoliko me ne kontaktirate kao kupac (sto je pravilo sad), poslacu vam poruku, i ukoliko vidim da ste bili prisutni na sajtu a niste odgovorili, negativna ide momentalno. "
Dobio sam upozorenje od Limundo tima da to tako ne sme jer moram da ispostujem rok za javljanje i transakciju. Pitao koja je poenta onda uslova prodaje, ostao bez odgovora. Dosao do zakljucka da ti uslovi onda sluze samo da se izreklamiras ako imas vise stvari, i eventualno da napises nesto da privuces kupce, nikako da sam odredis pod kojim uslovima prodajes.
Najveci problem zapravo je sto Limundo postavljanje aukcija NE BI SMELO da se vodi kao prodaja, jer cak i ako Limundo placa PDV, to je placeno za uslove transakcije, a ne za moju "firmu" jer ja firma nisam. Limundo je najobicniji sajt za oglase kojima cenu odredjuje licitacija a ne prodavac. A ja nesto ne vidim da ljudi sa Halo oglasa placaju promete, dazbine, racune, i da su na bilo koji nacin omedjeni zakonom o zastiti potrosaca...