U kontaktu smo sa Samsung predstavništvom kako bi nam pomogli da jasno ustanovimo razlike modela i tako zaštitimo članove na Limundu i Kupindu.
Prosto ne mogu da poverujem da Vladimir Nikolic glavom i bradom i dalje prati ovu temu

. Jer da je tako, procitao bi misljenje naroda i znao u kom smeru treba ici, a ne da radi kontradiktorne stvari koje mogu samo da stete. Ili je mozda proslo vreme zelja i snova kako to stvarno treba da izgleda, a pod sapom vece sile okrenulo se kresanju troskova, cedjenju ljudi do poslednje pare gde god to moze i ne moze, i kao da je na umu samo jedna stvar-pare, a sam duh sajta je potonuo odavno, volja ljudi od kojih zivite je stavljena u stranu, i sve u svemu nesto ne vidim blistavu buducnost vec samo provlacenje kroz vreme.
Ljudi Limundo stavljaju u pogresan kontekst, pa kad budu prevareni od fizickog lica- prevaranta, najcesce kazu prevario me limundo, limundo je los, ovakav onakav. To nema veze sa mozgom, ali nije ni daleko od istine, jer su se nekim skorim nebuloznim potezima otvorila vrata za najgore muljatore.
-Gde vam je bila pamet da ukinete linkove ka kupjenom/prodatom predmetu iz liste ocena ? Zastita privatnosti ? Pa to moze da proguta samo neko ko se rodio juce, a vec danas bi mu bilo sve jasno. To je bio samo jedan od nacina da se ulove dvojni nalozi, i naravno odustane se od licitiranja jer neces da budes ovca. Ali to je dovodilo do manje cene i do velikog broja prijava gde se gubi vreme a vreme je novac, i pod izgovorom o zastiti privatnosti se opcija ukinula. Bas me zivo zanima da li se vise i reaguje na prijavu aukcija ili opcija stoji cisto radi reda.
Ovo ne pricam napamet, jer sam na osnovu ovoga i drugih stvari prijavio clana
Ivica1110 , i kada sam vam nacrtao i natrljao na nos kako neko sa 280 pozitivnih ocena svaku aukciju diktira sa minimum 6 dvojnih naloga, napokon ste odreagovali i suspendovali ga, on je verovatno otvorio drugi nalog i tera po starom, ali me zabrinjava da li vi to niste videli ili niste hteli da vidite, sta god da je od ta dva ne ide u prilog,pogotovo vasem timu za bezbednost,kad ja kao "laik" vidim ono sto oni ne vide.
-Sta vam se desava sa sajtom? I to ne govorim o jucerasnjem danu gde ste 2 sata bili pod rasulom, vec na nekoliko meseci u nazad, bolje da su serveri ostali u Nemackoj il gde ste vec bili, i vama je odavno jasno koja je to greska bila. Pokusali ste da od sajta napravite apoteku, izbacivanjem toliko podkategorija i ko zna cega, a doslo se do toga da sajt nikada gore nije radio. Slike su se par meseci ucitavale do pola, pola ima pola nema, sada se thumbnail nekad vidi nekad ne, upravo dok ovo pisem cela lista zelja mi je bila bez slika, vreme ucitavanja strane da ne komentarisem, i milion drugih stvari al slova je malo za napisati.
-Pomenuti Samsung telefoni, ona klauzula o kopijama i plagijatima, kao i mnoge druge koje imate su puko ogradjivanje od odgovornosti, svaka cast advokatima na pravilniku. Pa vi od plagijata i zivite,to su hiljade kopija patika, laznog srebra, smesnih dr. slisalica, evo sada ste zatrpani i sa S4 za "korejsko" trziste.
-Sto puta sam se zapitao sto se malo ne otvorite pa podelite ljudima dopune limundo kredita, naglasene opcije, da mogu besplatno da postave snimke, i tako neke stvari koje znace i koje bi vam isle u prilog, ne , vi ste se okrenuli fb igricama, mazanjem ociju
-Zahvaljujuci pomenutom ukidanju predmeta iz liste ocena, sada bez problema kupite nesto "neprovereno", utvrdite da je neispravno, i na istom nalogu prodajete kao "neprovereno" , nigde traga ni dokaza o tome. I tako ce se u nedogled vrteti neispravne stvari i limundo zatrpavati "neproverenom" robom, dok ne dodje do normalnog coveka koji ce baciti. Ali bitno je da novac od provizija kaplje.
-Od 10 stvari koje pratim i koje odu realno 30% ispod cene, 5 se ponovo vrati pod izgovorom o "neozbiljnosti kupca" , eto koliko se prosirio broj dvojnih naloga. A od 10 stvari 7 imaju fiksnu cenu, 2 ce imati dvojni nalog da fiksira a jedna je postena.
Imao bih ja jos mnogo toga da napisem ali ne bih,ko je do ovde stigao taj definitvno nije normalan, na zalost ili srecu , za ove 3 godine, nisu ljudi ti koji su me razocarali a imao sam kontakt sa mnogo, vec rukovodstvo limunda,pogresni potezi,cenzura,vezivanje ruku, i oni su ti koji ostavljaju gorak ukus limuna.
Vlado prijatelju, razmisli o ovome sto ljudi pisu, ne samo ovde, vec i na vasem na fejsbuku, jedno je zavist a drugo normalno rezonovanje, svako je na svojoj strani medalje ali treba naci neki kompromis, a kako stvari stoje ni malo mi se ne svidja u kom smeru sve ide,a nisam jedini