Predmet je sa intimategadgets da preciziram, ne bih ulazio u detalje da ne zabavljam forum opet sa lubrikantima, vec su me tako prizvali![]()
uh ... 100 komada .... možda neće da puste ako ocene da je za preprodaju ...
Zavisi koliko su ga platio
Verovatno zato što se ljudi njima obraćaju zbog kašnjenja, carine, pdv...i što odjednom veliki procenat žalbi i problema pristiže iz jednog tako malecnog tržišta kakvo je naše. Ovo je sasvim sigurno, jer sam čak i ovde na ovom forumu čitao kako će ljudi da pišu prodavcima, da vraćaju proizvode nazad... tako da ne znam čemu čuđenje... eno sa sd svi naručuju na zemlju Hrvatska, Slovenija a navode adresu u Srbiji da bi dobili manju poštarinu, pa kad i to ukinu pitaće se a što?
Sad treba otvoriti temu sajtovi koji su slali ali više ne šalju u Srbiju![]()
Evo ja se slazem sa Magic masterom, mada on tvrdi da mu uvek kontriram
Tek tako carina nece dozvoliti uvoz, ulazak paketa u zemlju. Posto je 100 komada u pitanju. Mislim po dosadasnjim iskustvima da ne bi ni 10 komada dozvolili a kamoli 100. A da nesto saljes u 10-20 paketa sigurno ti se ne isplati.
Sta mislis da posaljes mejl, mada nasa Carina i dalje misli da je FAX poslednja tehnologija koja postoji , pa insistira na takvoj prepiscii da ih zvanicno pitas sta i kako, ako si na primer iz NZ , Jel to Novi Zeland ?
![]()
I braća kinezi nas bojkotuju, nema više free shiping, nego dhl, fedex... (primer aliexpres)
Izvinjavam se unapred, zato sto pisem sa dva razlicita profila, imao sam neke brljotine sa accountima, stara mail adresa, zaboravio pass.....itd.
Da u pitanju je Zeland. Znaci da im posaljem mail, i pitam da li mogu da posaljem paket?
poz
Pa da, da ti oni kazu zvanicno da li bi pustili ili ne. Mi odavde mozemo samo da nagadjamo, a ne vredi rizikovati bez prave i tacne informacije.
kakva bre faktura na privatno vlasništvo? Fakturu može da izda samo pravno lice, a to nosi i određene finansijske konsekvence.
Koliko sam shvatio čovek hoće da pošalje poštom sopstvene kartridže iz kolekcije koji su ostali u Bosni? Ne vidim zašto ne bi angažovao nekog da ti to donese kad dolazi, tako bi prošao bez ikakvih problema. Uglavnom, otiđi do pošte br. 6 kod železničke, u carinsku službu, ili ako nećeš da ideš pozovi ih telefonom i raspitaj se. Tamo rade živi ljudi, objasni im situaciju i pitaj kako da to pošalješ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari