Ja nisam ni primetio da nema micro sd :d

Na 32GB stvarno i nije potreban. Mozes ubaciti microsd u citac pa u racunar pa iskopiras sve sto ti treba kroz wifi sa xplore file menadzerom...ili ukljuci ftp server pa sa kompa samo iskopiraj fajlove....nacina milion imas..
Čitajući tvoj komentar, izgleda da ovaj tablet zahteva da sa sobom nosiš i komp?

I to neki sa ugrađenim wifi.
Dakle, došao biciklom do Goča, Divčibara, Stare planine, možda podno Rudnika ili na neku livadu iza Mladenovca. Kartica od 32 GB se popuni na svakih ~5 sati. Sad treba da prebacim podatke na USB disk. Ako sam dobro shvatio tih "milion" načina, u tom trenutku treba da izvadim notebook koji sam sve vreme vukljao na leđima, prebacim podatke na njega, pa preko wifi u tablet? Zar nije onda prostiji način (milion i prvi ili samo prvi) da ne kupim tablet,

nego odmah uložim 250 evra u eeePC (10 inča, 2 GB, 320 GB, normalan OS...)?

Tablete istražujem upravo kao alternativu tome, jer su prosečne težine 400-500 grama, a eeePC sa dobrom baterijom više od 1,3 kg. A tu treba odlučiti da li je još bolje za ~580 evra kupiti ultrabook Asus S3-391 koji je iste težine, 13 inča, još uvek dobre baterije, ali je neuporedivo jači i mogu da ga koristim i za montažu, kao desktop. Da, odgovor je očigledan, problem je što nemam 600 evra.
Nexus je taman delovao zanimljivo, iako je skup. Ali, čak i ako potpuno podržava USB disk, da prebacujem prvo deo podataka u njega, pa onda na disk, pa opet sa eksternog čitača u njega, pa na disk, pa... I kupovina 2 dodatne kartice (ogromnih 50 evra) zahtevala bi svakodnevni pristup uređaju za prebacivanje podataka, jer će planirane vožnje da traju po 10+ sati dnevno.
Svaka preporuka za funkcionalan tablet dobrodošla.
Btw, da ne bismo skretali sa teme, ako nekoga zanima zašto se "zamlaćujem" -
http://www.youtube.com/watch?v=CQNXAeEnXNM.