Zato sto je ovo Srbija.Ne dodajes ti novac na PP, on direktno vuce sa kartice.
Nego vidim da i dalje nije pozeljno narucivati odecu i obucu? ZASTO ako postoji onaj limit od 45(70?) eura, zasto mora sve biti tako random kod nas? Hteo sam majicu da porucim ali ne zelim jbnu carinu da platim.
![]()
Ova greška... Devojka plaća nešto, 1.99 dolara a ima tipa 4 evra na kartici
Pa zans kako ja sam jednom naruci iz japana da mi stigne nesto nije bilo majca ali sam carinu platio nista jer je vrdnost bila 30 $ ali sam platio postarinu 250 dinaraNe dodajes ti novac na PP, on direktno vuce sa kartice.
Nego vidim da i dalje nije pozeljno narucivati odecu i obucu? ZASTO ako postoji onaj limit od 45(70?) eura, zasto mora sve biti tako random kod nas? Hteo sam majicu da porucim ali ne zelim jbnu carinu da platim.
Da nije ovaj problem mozda zbog unosenja slova s kvacicama. Pa je kao ispalo da se ne slazu podaci sa PP i ebay-a ili tako neki trip
Pa zans kako ja sam jednom naruci iz japana da mi stigne nesto nije bilo majca ali sam carinu platio nista jer je vrdnost bila 30 $ ali sam platio postarinu 250 dinaraa sada ako ta majca sto si hteo da narucis nema ovde a mnogo ti se dopada uzmi je pa mozda ti se posreci da ti ne naplate carinu.... Ali svako rizikuje u zavisnosti koliko nesto hoce... ne znam koliko kosta ta tvoja majca ali siguran sam da nije 75 e,ali ko zna carinik je carinik...
Lomnice PAK kod je zamena za adresu da onaj cika u posti ne mora da pise ulicu broj itd... Nego samo ukuca kod u kompjuter i izadje tvoja adresa
Ovo je 100% proverena informacija jer mi drugar radi u posti
Dobro vece narode.
Evo ni ja nemogu da verujem da je stigao PayPal i do nas.
Registrovao sam se ali nisam siguran dal sam u potpunosti uspeo naime verfikovao sam karticu, verifikovao i e-amil e sad sam hteo da isprobam ali ne znam kako da uploadijem - add pare na PayPal mozda je malo glupo ali evo vec vise od sat vremena ne mogu da provalim jesam li ili nisam uradio sve sto je potrebno pa ako neko ima zivaca da mi pomogne bio bi mu zahvalan.
E da zaoboravih da kazem da je u pitanju Intesina VISA internet.
Hvala
Da nije ovaj problem mozda zbog unosenja slova s kvacicama. Pa je kao ispalo da se ne slazu podaci sa PP i ebay-a ili tako neki trip
Zato sto nas ovi iz poste ubedjuju da to zamenjuje sve adresne podatke, neki kazu da ne zamenjuje postanski kod, nego samo adresu, ja uzeo i pogledao sta pise i taj kod vazi za 18 objekata na mojoj strani ulice!! Posto su uglavnom stambene cetvorospratnice u pitanju je par hiljada ljudi, ja ako napisem samo ime, prezime i PAK, znas kad ce da me nadje u tolikom delu medju tolikim ljudima bez konkretnog broja, ulaza i stana? NIKAD!!
Znaci PAK kod je jedna nebuloza, ja sam stavio u PP svoje licne podatke, adresu, grad, drzavu i PAK, ako ovi slepci iz nasih posta ne znaju postanski kod za Jagodinu, pa paket zaluta zbog njihove gnjavaze da pisem samo PAK kod, nek daju otkaz...
Nece biti, isao sam na Mapu sa desne strane PAK koda koji mi je dat za moju ulicu, uopste nije za moju adresu, tj SAMO za moju adresu, vec obuhvata ceo blok zgrada (ako se dobro secam od broja 27 do broja 61, to je vise stotina metara)! Mora da se napise cela adresa, tacan broj ulice, ulaza i stana, pa ako MM kaze da mora i postanski kod za moj grad, koji ce mi djavo onda PAK kod???
Meni u NS su taj pak kod uveli pre 3-4 godine i nije zaživeo, a pola poštara i kurira ni nema pojma šta je pak kod, tako da dok ga ne uvedu kao obavezu nemorate se uopšte obazirati na PAK kod, ne znam ni zašto se vodi priča o njemu.
Jel ko uspeo da doda visu elektron od inteze?
Contact Us
For faster customer service, please have the following information ready.
Primary business telephone number: +386 3816928***** Change
One-time Passcode: 110050 (This One-time Passcode is valid for 60 minutes.)
Primary email address: n*****@****.com
To help protect your information, personal information is only discussed with the account holder.
...
Sve je prošlo bez ikakvih problema, verifikovane obe kartice, ime, prezime, adresu pisao bez kvačica, PAK (hebo vas on, ko ga pomenu) upisao u address line 2, ...(
Jesmo "neznalice" i mnogo smo "oprezni" al neka smo, bolje polako i sigurno...
Sve je prošlo bez ikakvih problema, verifikovane obe kartice, ime, prezime, adresu pisao bez kvačica, PAK (hebo vas on, ko ga pomenu) upisao u address line 2, povezao stari eBay nalog, mada još nisam kupovao ništa.
Napravio nalog na PP, mislim da sam potvrdio i email... dobio sam od rajhfazan banke obavest da je sa moje VISA Virtuon kartice skinuto 1€ ... bla bla bal i Mesto: PAYPAL 1234567890 LU
Ovaj desetocifreni broj nije "onaj" broj za verifikaciju kartice, odnosno u njemu nije ili jeste taj cetverocifreni kod?
Gledam u sms-u , nemam e-banking za RF banku...
Nakon što sam registrovao sve osećam se kao ker koji je konačno uhvatio auto - Šta sad?
Nemam ideju kako sad da iskoristim tu pogodnost.
Naravno,ovo je vise kao sala i dobro raspolozenje zbog konacno suncanog jutra ovog proleca.Pa idi troši pare, za to je namenjeno .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari