bearsstorm
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2012
- Poena
- 170
Ti si pitao da li ti treba lib za PP. Naravno da ti ta ebanking treba, a mislim da sam ti to i napisao, zar ne?
U pravu si moja greska sry
Ti si pitao da li ti treba lib za PP. Naravno da ti ta ebanking treba, a mislim da sam ti to i napisao, zar ne?
Pa pitam te na koji si im mail poslao pitanje??? Ja im nigde na sajtu ne vidim mail na koji mogu da im se obratim i iznesem moj problem (nije isti kao tvoj).
I meni je bilo cudno kada stigne mail za aktivaciju naloga tj potvrdu email adrese, linkuje se na home page a ne na onu stranicu da uneses secret answer... Morao sam rucno da unesem broj za potvrdu email adrese
Apropos PAK koda, ko je otvarao Google wallet i tamo izabrao Republiku Srbiju kao državu, u polje za poštanski kod ne prihvata 11000 i sl. već samo PAK kod..tako da ovde se isto može upisati samo PAK kod umesto ranijeg poštanskog koda
Zakonom o poštanskim uslugama propisan je novi način adresovanja poštanskih pošiljaka, prema kojem je kao sastavni deo adrese svakog stanovnika i pravnog lica na teritoriji Republike Srbije, uveden novi adresni podatak - Poštanski adresni kod (PAK).
Upisivanjem PAK-a povećava se pouzdanost i brzina prenosa poštanskih pošiljaka.
Ja nisam trazio nikakve partije, samo sam izvadio visu internet(u zarkovu) i oduvek mi je tako...Znaci mrzelo ih je da mi otvaraju partije ili ne znaju da to moze?
Ajde reci onda u kojoj expozituri si otvarao partije da odem i ja tamo da probam
Samo mi objasni, zašto bi upisivao PAK? PAK je trebao da zameni unos kompletne adrese, ali je pošta rešila da zakomplikuje stvar upisivanjem i adrese i PAK-a. Nekada je opis PAK-a na sajtu pošte bio drugačiji. No to nije tema ovde.
Pravilno adresovanje pošiljaka
podrazumeva dopunu dosadašnje adrese PAK-om, odnosno pošiljalac na adresnoj strani pošiljke treba da navede sledeće podatke, jedan ispod drugog:
titula, ime i prezime ili naziv primaoca;
ulica i broj, podbroj, broj stana (ili broj poštanskog pregratka, ili broj i naziv vojne pošte ili oznaka „post restant”/„poste restante”);
naziv naseljenog mesta (odredišta);
poštanski broj i naziv odredišne pošte;
poštanski adresni kod (PAK).
Za pošiljke koje su adresovane na „post restant”, poštanski pregradak ili na vojnu poštu, pošiljalac nije u obavezi da navede poštanski adresni kod (PAK) odredišne pošte.
To sam i ja jedva nasao, ides na help, pa nadji tamo contact us, pa ce ti izbaciti da upises mejl i box za pitanje gde treba da opises problem. Totalni haos im je saht. Bitno je da su svoj dolarcic uzeli...
Ja vidim ovde da dosta vas ima problema ja sam sve lepo regisdtrovao i spojio sa eBayom sve povezao lepo i glatko...
Jedino mi pada na pamet 3 stvari :
1. da pravite negde greske a da niste svesni gde jer obicno ne citate nego brzate ....
2.Moguce da je nastao problem zbog velikog zahteva iz Srbije mada to mi zvuci malo verovatno ...
3.Moguce da imaju probleme zbog neceg treba se samo strpiti ...
Savetovao bi vam da pokussate cak preko drugog browseraili mozda drugogo operativnog sistema zvuci sulodo ali vredi pokusati.....
Mozda cak bi savetovao da probate sa drugog lap topa ili kompa .....![]()
Kupio neku sitnicu ...
pokušao sa jednim novim nalogom, sa MASTER karticom, neće neće neće....
pokušam sa drugim novim nalogom, sa VISA Elektron karticom ... neće neće neće ..
i na kraju platim mojim "starim" nalogom, prodje iz prve ....
Probano sa Win7 (chrome + int. explorer), posle sa Mint13 (chrome + firefox) pa posle i sa Galaxy S3 (chrome + internet browser) sa kablovskog neta i GPRS-a, mail koji mi posalju za slucaj zaboravljenog password-a mi stigne sa mojim punim imenom i prezimenom, ali jednostavno ne prihvataju moju email adresu ili sifru, od kojih su oba dve stavke - ispravno unete...
Ajmo dalje![]()
Ja imam OTP Visa Virtuon karticu i sa njom sa placo ali sad kad hocu da verifikujem karticu izbacuje mi sledecu poruku.
Nemam na katici para da nije u tome problem???
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Ne znam kako ja sam sve povezao i veruj mi ko slagalice se sklopilo sve samo da kupujem odmah sam spreman mada jos nista nisam kupio .... Ali jedino sto ti preostaje da prekines da pokusavas to stalno i da ih kontaktiras...![]()
Sad broje koliko naloga se danas ugasilo, i koliko novih registrovano![]()
![]()
I onda izbace opet Srbiju
![]()
![]()
očiste malo redove ....
Zato, KO JE IMAO, NE GASITE STARE...![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari