[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ja presao malopre na bitparking da probam.
AB mi se brine o clocku i ventovima tako da nemam potrebe da se mlatim s conf. Mislis da gresim?Bojan.zex je napisao(la):al sto pravis na cg bat, ja preko config fajla , i tu mozes da vidis sva podesavanja, kontrolu ventova kao i oc
podesi intenzitet na 9AB mi se brine o clocku i ventovima tako da nemam potrebe da se mlatim s conf. Mislis da gresim?
Aj sad jedno drugo pitanje posto sada prvi put koristim CG miner:
Na dedicated masini s dve grafike primarna grafika radi na malo vecim klokovima i daje vishe hash-a ali ima manje sherova od druge. AB kaze da je zauzece GPU-a 90%.
Kako to da resim?
Ovaj BTC Guild uzima 5% fee za PPS. Kakvi su ostali serveri po tom pitanju, posto mi ne deluje da je ovo malo?
Podesio sam, jako je jednostavno. Stvarno nema potrebe da pravim .bat ali ne zelim da koristim kontrolu ventilatora i klokovanje odatle![]()
postujem tvoj izbor.. uglavnom meni na masinama koje samo rudare je instaliran samo Cgminer i nista vise i ja sam prezadovoljan kako radi i koje su mu sve mogucnosti , samo ga treba upoznati :d
@ cacanin
gledam sad na MtRed i nije mi jasno kako to da nema fee-ja, od cega zivi server???
ja sam ranije radeo na njemu ali je postojao fee od 2,5 ili 3% nisam vise siguran, takodje MtRed ne placa stale sharove i ako je orphan block onda nema isplate za nikoga , zato se i ceka(la) ranije verifikacija od 120bloka....
daj bas izbaci kolko placaju share na MtRed-u??????????????????
Mtred ni punih 1% , ja sam na njemu vise od 6 meseci.
mt red je 0 posto fee. Chini mi se da sam ti ja podesio 0.5 posto donaciju, ne secam se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari