Nego koje napajanje koristite na sistemu sa 7850 a koje na 7950? Ili keje bi mi preporucili najjeftinije da moze da ih gura overklokovane
Za XFX 7970 znam da su se rudari zalili i da su iste vracali. Sad ne znam kakva je situacija za 7950. Moguce da je ista.
Nadji onda odgovarajucu 7950 da uzmemo po jednu, verujem u tvoj izbor.
Narucice miki asic za mene i njega . Ne uzimam vise kartice.
Ljudi, jedno pitanje![]()
Kada dva kompa rudare, da li je potrebno da se za svaki unese fiksna IP adresa? Cini mi se da sam negde procitao da jeste potrebna, ali vise nisam siguran. Ako jeste, kako? Imam netgear ruter, u njemu sam rezervisao 192.168.1.2 za glavni komp (preko MAC adrese) i 192.168.1.3 za drugi. Gde i kako da to postavim u Win? Oba kompa koriste Windows 7, oba vide lepo net, posto mi i dalje ne radi 50btc presao sam na btcwarp, ali kad sam jutros pogledao, vidim da sam offline i 0 mhash, u guimineru se javlja connection problem.
Edit: 50btc proradio kada sam uneo pool80, a pitanje za fiksnu IP i dalje stoji
Fixne IP adrese idu obavezno za Bamt, za win ne mora.
Il kopajte sa DiabloMinerom ili predjite na Bamt, *** vas GuiMiner, nemoj ste noobare. :d
Fixne IP adrese idu obavezno za Bamt, za win ne mora.
Il kopajte sa DiabloMinerom ili predjite na Bamt, *** vas GuiMiner, nemoj ste noobare. :d
Iako je na 50 btc brzina 6.8 Th/s, blokovi se nesto slabo otvaraju....
Bumping is done and chips should be getting shipped off to the packager Saturday.
Zadnja vest od BFL-a
Avalon i ASICMINER vec biju. Nekih 6-7 tera trenutno.
Mislim da nece bas ici tako lako sve i da postoje ASICI sto se vidi po mrezi i poolovima, 50BTC brljavi nesto stalno, vrv je i sa drugima, pitao sam vas koliko je opterecenje interneta i kaze te mi da je oko par % al vi imate po nekoliko Gh a ovo su tera na jednom mestu to nece biti svejedno cak ni za provajdere
I meni pokazuje duplo manje hasheva na jednoj masini pod bamtom na 50btc,broj sherova je ok ali earned per hour isto upola manji.Sad sam restartovao masinu pa cemo videti jeli do 50btc-a,mada da nesto smrdi smrdi i to jako.
Koliko ja vidim ista je prica sto se tice asicsa samo sto sad izbacuju slike vise onih kutija na gomili.Avalon me nonstop smara na mail sa novostima tipa evo sad bas krecemo,krenulo je,upravo zavrsavamo itd...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari