Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Cudi me da ne daju neko obavestenje na sajtu, ranije su obavestavali redovno.

Server im je u rasulu, treba traziti rezervni

Kao i uvek kad nešto čačkaš možeš da očekuješ probleme:

Me (01.03, 22:25)

What is behind this jump in pool speed? if ASIC, which one?

Operator (today, 13:06):

Hello,

Unforchantly, it was technical isuue of one of our miners, it was not ASIC.

Kind regards, team 50btc.com

Poslednja izmena:
Meni isto ne daje sherove na guimineru, ali zato 50miner i difoltni cgminer radi ko sat.

Takodje. BAMT radi punom parom, a evo sad dodjoh kuci i videh da guiminer ne moze da se poveze sa serverom.

A ne kapiram cemu tolika pomama za tim 50btc serverom.. malo malo pa vas nesto keca kod njega.. ustedeli ste 2 % u proviziji.. al ste zato dobili stale-a ne znate ni sami koliko.. ja i zaboravim kad sam obilazio masine.. sve rade na guildu i tvrdim da trenutno imaju najstabilniji server (medju javnim serverima)..

Sad ubrzano radim na resavanju nadolazeceg problema.. vrucine.. pa cim projekat bude gotov i pokaze se u praksi kao efikasan, podelicu sa ostalima isti sistem koji ce biti vrlo pristupacan cenom ;)

50BTC plaća stale share, koristim phoenix (BAMT) i cgminer i nemam problema sa ovim pool-om.

Poslednja izmena:
Htedoh reci, dosta vremena server klasicno ne radi.. isto takav je u pocetku bio i mtred al vremenom brljavi

Ja navodim primer dobrog servera koji radi bruka dobro.. koristim nemacki kao primarni, i holandski server kao sekundarni (za svaki slucaj).. gledajuci statistiku na mesecnom nivo, imam oko 0.2 % njih..

Downtime na 50btc ne pamtim, dešava se da web server i/ili monitoring imaju problem ali pool radi za sve to vreme. Verujem da i btcguild zaslužuje preporuku.

ja sam na bitparkingu , fee je 2,5% i samo je jednom nesto stao na 15-20 min.

bitna stvar sto se tamo paralelno kopa i DVC,IXC i NMC tako da kad njih prodam imam 10-15% vise...:smoke:

Poslednja izmena:
pa dok kopam btc istovremeno kopam i ostale tri valute :

bit.jpg

Ka koju foru kopas 4 valute u isto vreme? Ovo je zanimjivo skroz, verujem da ce i druge zanimati. Hajde ako ti nije tesko napisi malo detaljnije sta i kako i ostali da znaju.

Objasni nam malo kako to radis.

pa najnormalije kao sto rudarite BTC ..

kad se registrujete na sajt samo pratite uputstvo , unesete user i pas u miner i sve najnormalnije radi samo sto kopa 4 kriptovalute :smoke:

sad ce da bude pitanje: a el smanjuje performanse , odgovor je ne , znaci istom brzinom kopam BTC kao i na 50BTC samo sto uz njega dobijam i ostale 3 valute.. i da fee je 2,5% dok je na 50BTC cini mi se 3%.
pool nema nekek fancy dijagrame i ostala shit podesavanja i nemam pravljanja rudara vec otvoris acc , svaku masinu logujes sa istim username-om i ona kopa automatski na taj acc. sto mi se jos mnogo svidja uvek mi pokazuje odgovarajuci broj MHash/s dok na 50BTC uvek pokazuje nesto manje...
vidite cak kad otvarass acc nema ni pass gde da se upises vec trazi odmah adresu na kojoj ce slati te novcice, preporucujem vircurex jer na njemu kanije mozete i menjati ostale novcice za BTC a kasnije vise nije moguce sa tog acc poslati novcice na drugu adresu, tako da je to jedina mera zastite ali po meni i dovoljno efikasna jer ako ti neko i provali na acc sta ti moze... samo da ti posalje novcice na vircurex...:d

Poslednja izmena:
Btc koristi gpu a ostale valute? Isto ili neki drugi deo grafike? Ili mozda cpu?

sve u dalje radi GPU

Deluje neverovatno. Kako je moguce da grafa moze da radi 4 x vise posla a sve na istom naponu, bez dodatnog zagrevanja i sl ?

Ne radi 50btc, tj. ne prima share-ove. Kako je kod vas ?

vidis ja sam racunao na pocetku pre 4-5 meseci i bilo je +10-15% sve zavisi od ponude i potraznje posto je vircurex berza, uglavnom sve mozes da zamenis za btc na vircurex e sad ako zelis mozes i da prodas btc za dolare mada ja to nisam radeo vec uz proviziju od 0.01btc-a po transakciji prebacism btc-e na MtGox i dalje ziveliiii

@dule
kod mene sve noramalno :d
4321.jpg

Poslednja izmena:
Prebacih se za probu na btcguild. Sad sa istim klokom izvlacim 20 MHash vise :)
50btc i dalje mi ne radi, ne prima share-ove od mene. Ne znam sta mu je

Kod mene stoji da sam ofline od 11 sati

Katastrova. :(

I ja se mislim da se prebacim na neki drugi ovo je katastrofa kako je 50btc prso. Sve kao radi a u stvari ne radi.

Jedva sam namestio na 50mineru cgminer na defaultu radi. Pitanje je kolko ce jos dugo.

Meni radi najnormalnije sada,od kako sam se pozalio zadnji put.
@Bojan Ukljucio i ja taj parking i radi sve cetiri e sad videcemo kako cu proci.Sta mu dodje devcoin?Jeli to dvc na vicurex-u?Za njega nema trade ili ja ne vidim na vicurexu da se moze promeniti u btc?

Prilozi

• ParkingPool.JPG
    ParkingPool.JPG
    29.3 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Koja je ono valuta proglasena za scam, citao sam negde da su unistili neke novcice nesto?

Jel kupovao neko komponente preko firme, da li se placa pdv ili ne? Ako bih uzeo npr 7950 ili 7970 i neko napajanje da sve to gura?

Poslednja izmena:
@ledio
ja sam skoro prodao 250 000DVC, evo i sada ima cenu :

dvc.jpg

devcoin=DVC

Poslednja izmena:
Ok,mozda moram imati neku kolicinu istih na lageru da bih dobio opciju da menjam,probacu danas

sad cu da slikam kako to ide:

adsa.jpg

i dobijes onaj prozor sa grafikonom sto sam zakacio gore , tako za svaku valutu ... ja sam se sam snaso ali ako mogu ja cu pokusati da pomognem :type:

eno na benchmark oglasima Hydra na prodaju , kome treba 70e nije mnogo ...

Poslednja izmena:
Umesto guiminera instalirao sam 50miner, deluje kulturnije, na prvih nekoliko servera u njegovoj padajucoj listi sam pokusao da se nakacim, ali nesto tu ne valja, i jedini koji lepo radi je BTC Guild. Da li u 50mineru moze negde da se namesti -f komanda, zeleo bih na primarnom kompu koji uz rudarenje sluzi za sve ostalo stavim f60.
Hajde neka svako napise na kojem je serveru (i ako ima neki za backup), posto ovo zongliranje pocinje da me nervira, hocu da namestim sve da radi i da zaboravim.

Nazad
Vrh Dno