Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

ja sam na bitparkingu mesecima, spomenuo sam to negde ali niko nije obratio paznju i ja tako ostao tamo da rintam sam.
sto se tice + od 4,5% to je po trenutnoj ponudi ali ti uvek mozes da trazis vise tako da realno moze da se izvuce oko 10% vise na bitparkingu , samo treba biti strpljiv..:smoke:

pa nisi nesto dobro uradeo , da bi video podatke treba da upises username u polje user ID .

Nisi izgleda bio dovoljno glasan ili nisi napisao to za 4 valute jer je to jako zanimljiv feature koji ostali nemaju. Cim si to napisao sinoc jako me zainteresovalo pa sam te zamolio da nam das malo detalja. Ja za sada prezadovoljan ;)
Napisao sam lepo da je 4.5% po trenutnom stanju na berzi. Zanimalo me bas i pratio sam 24h u minut i izracunao sve. Ni to nije malo kad bolje razmislis.

Vujo, proveri podesavanja, pogresio si negde kao ja sinoc. Cim krenes da radis na bitparkingu krene da broji i napise ti hash.

Tako sam i uradio, pre toga sam registrovao user i za bitcoin upisao adresu sa blockchain My wallet...

mozda guiminer nesto brlja, mada pokazuje share-ove i hash rate. Sta li ja to kopam :p

Edit3: Nasao, pogresan port je bio upisan. Pratio sam neko staro upustvo i stavio 20098 umesto 15098

Poslednja izmena:
Sta si upisao kao user u guiminer?
Kad si registrovao jesi upisao i adrese za ostale 3 valute? Imas nalog na Vircurex?

Sta kukate. Ja sam prodao 100 koina ispod 6 dolara. Pa sta.....

Meni vicurex guta devcoine\dvc niti ih imam u ponudi da menjam za btc niti mi jestavio na lager.Uredno sam napravio adresu i prebacio kolicinu,prosla konfirmacija i nema ih nigde :( , stiglo mi na mejl da su prebaceni al ih tamo nema,svi ostali su ok.Emajliro sam ih sace vidimo sta ce da kazu:mad: .
Inace prosla mi i druga isplata sa goxa direkt na racun i uzeli mi 19.18e provizije :eyebrows:

@ mige - Evo sad je i meni mnogo lakse :).... To je ono sta bi bilo kad bi bilo.....lako je posle izvlacenja znati loto brojeve :d, maltene je tako i sa ovim, ko je znao da ce ovoliko da skoci coin pre godinu dana recimo. Pa i pre 3 meseca je ovo bilo veoma preoptimisticno ;)

@ ledio - definitivno je dobra onda bolja varijanta mtgox --> devizni, cim budem imao sumu kod koje se isplati vise na racun u banci probacu..

Poslednja izmena:
Pa tu je negde, manje od 20%. Mislim da ovog puta bas nece toliko ici ali racunam da je to gornja granica. Ali isto tako verujem da nam polako opasti zarada jer ne verujem da ce ni coin toliko da skace. Do sada nas je cena pokrivala apsolutno svakog puta.

Pa tu je negde, manje od 20%. Mislim da ovog puta bas nece toliko ici ali racunam da je to gornja granica. Ali isto tako verujem da nam polako opasti zarada jer ne verujem da ce ni coin toliko da skace. Do sada nas je cena pokrivala apsolutno svakog puta.

Bukvalno tako i sve mislimo nece vise rasti i prodajemo novcic za novcicem a cena stalno ide gore.

Bojane

dali je bitno da kad otvaras racun na vircurexu bude bas onaj racun koji oni nude sa popustima ili je sve jedno otvoris ti sam sa tvojim referal kodom i imas taj isti popust

ufff, ne secam se ja sam to otvarao samo jedno i to bilo davno, u glavnom vircurex znam da naplacuje transakciju (bilo koje velicine) 0.01BTC-a tako da je bolje da nakupis vecu klicinu BTC jer je cena transakcije uvek ista... a probaj sa referal kodom svaki popust je u stvari zarada ...:d

Poslednja izmena:
:wave:

p.s. al lete novcici... *** ovaj grafik kako izgleda kao na 50 da ce da ode ...

Poslednja izmena:
Nego neka javi neko ko ima 7870 idealni klok i voltazu odnos.
'Fala

Ne moze ti niko to reci. Moras sam da isprobas koje su joj granice.
Al za mining ti je najbolje na default naponu da izvuces koliko moze i onda setujes fan profil. Koristi MSI AB.

Poslednja izmena:
Ja koliko vidim, naj isplatljivije je izgleda kupovina bitcoina jer cena skace ludacki,kada sam se interesovao za mining cena je bila vise nego duplo manja da sam ulozio 1000 e sad bih imao vise od dve za malo vise od mesec dana;-) ko zna koliko ce jos da skace.....

Da ali je veliki rizik,ja sam pre za manju zaradu al bez rizika,hardver je moj i uvek mi je na oku :)

Imam Phenom 955 i 7770. Vredi li zapocinjati sa ovim? Sta da ocekujem na mesecnom nivou?

Premalo je to, slaba je karta.

Malopre sam video cenu od 39.8$ za prodaju, kupovni je bio 40 okruglo.
Sva sreca, malo su usporili sa resavanjem blokova, nece dizati nenormalno diff. Mada s ovom cenom svasta je moguce, ljudi ce rukama da pocnu da kopaju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno