@mahatma
kako ti nije jasno? Sa mat folijama nemaš problema sa odsjajima. zato se monitori prave mat, a ne glare.
Ima ga u Telenoru u Knezu, ukljucen, moze da se proba... Displej me je bas razocarao, ne moze da se meri sa S2 i S3... Definitivno ne vredi te pare koliko kosta kod nas
Ne moze da se meri zato sto ta dva telefona nisu za poredjenje. I njima je display sh1t al u drugom smeru. Boje su prebudzene i kao da non stop gledash crtani film, sve je uzasno neprirodno.
A sta ako me boli k za odsjaj jer sam 90% vremena dok koristim telefon u zatvorenom? Glosy ekrani imaju bolji prikaz slike sto je meni na kraju bitnije.
A sta ako me boli k za odsjaj jer sam 90% vremena dok koristim telefon u zatvorenom? Glosy ekrani imaju bolji prikaz slike sto je meni na kraju bitnije.
Ne moze da se meri zato sto ta dva telefona nisu za poredjenje. I njima je display sh1t al u drugom smeru. Boje su prebudzene i kao da non stop gledash crtani film, sve je uzasno neprirodno.
Model od 8GB ima free 5.5GB čini mi se. Što je smešno.
Čačkao sam ga večeras 10ak minuta u ušću Telenor. Nisam impresioniran. Ko ima gnex i ostale telefone u klasi sgs3 nemaju razlog da pređu na n4.
Telefon verovatno nije pravljen za one koji imaju S III i ostale telefone u klasi...
A gnex je prevazidjen. Mislim G III i Gnex nisu Ista klasa ako si to hteo da kazes.
Prevazidjen je zato sto ga je Nexus 4 pregazio na svim poljima.
U Nemackoj u saturnu govance kosta 400e. A za 350e se kupuje N4.
Nisam rekao da je neupotrebljivo.
I alcatel od 20e je upotrebljiv. Rekao sam da je prevazidjeno.
Da ima losu kameru, procesor koji nije dovoljan za danasnje igre i aplikacije, malo rama...
Ne znam sto vas toliko pogodi sto sam napisao da je telefon prevazidjen?? Danas je tako. Pola godine i cao.
Za 2 meseca i G III ce biti prevazidjen.
Ovde je to posebno izrazeno jer u normalnim zemljama za iste pare pa i manje para dobijas duplo vise i bolje uz Nexus 4. Samo budaletina moze pored N4 da kupi GNexus.
Da li menjati gnexus za N4? Apsolutno da! Ako si u mogucnosti ako nisi on "ne valja, ne impresionira, spor je, ruzan i ne vredi..."
U njegovom slucaju to znaci da nije propao ko Nokia, da nije dosadan, zabagovan i softverski zaboravljen kao LG i da nije fensi i full patent kao ajfon :dJao Emix, šta ti znači taj tvoj pojam prevaziđen?
Jao Emix, šta ti znači taj tvoj pojam prevaziđen? Ako je tebi "prevaziđen" u prevodu nije hardverski najači telefon na svetu, onda je S3 već sada prevaziđen jel tako?
Što se tiče Nexus 4 vs Galaxy Nexus, slažem se sa tobom, samo ne bih bio toliko oštar. Mada, Gnex je daleko od prevaziđenog telefona, još uvek ima šta da ponudi korisnicima, iako mu hardver nije najsvežiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari