Šta je novo?

LG Nexus 4

Poslednji Paranoid 3.0+ od 11og feb sa Krait patch-om

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360674678836.jpg
    uploadfromtaptalk1360674678836.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 268
  • uploadfromtaptalk1360674693542.jpg
    uploadfromtaptalk1360674693542.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 237
imam pitanje u vezi sa ovim wireless punjenjem - da li ja mogu taj dock da napunim i ponesem sa sobom, i onda recimo u toku dana, kada baterija oslabi, izvadim iz torbe i napunim telefon?

ili mora biti ukljucen u struju, tj. funkcionise kao i obican punjac, samo je fensi?

imam pitanje u vezi sa ovim wireless punjenjem - da li ja mogu taj dock da napunim i ponesem sa sobom, i onda recimo u toku dana, kada baterija oslabi, izvadim iz torbe i napunim telefon?

ili mora biti ukljucen u struju, tj. funkcionise kao i obican punjac, samo je fensi?

Mora biti uključen u struju.

То ти је онај од 8GB ($300~230€) aли по тој цени може да се нађе само на америчком play store-у, ваљда:D

na americkom i kanadskom i to za kanadske dolare :D

Kod Amera na tu cenu ide i porez i postarina.
Pa tako recimo za 16gb model od 350$ izlazi
Shipping: $13.99
Tax: $20.94
Total: $383.93

U kom vremenskom periodu ste izvukli 4 i kusur sata ekrana? Tj. koliko je iznosio general usage.

Sve ti piše u testu, a i klikneš na manju sličicu screenshota i dobiješ veću i vidiš lepo. Screen usage 35%, 2 sata i 13 minuta upaljen ekran, 1 sat i 5 minuta pozivi.

A ok, pogledacu preko kompa posto nisam otvarao slike na mob aplikaciji. Preko nje sam citao test.

Vredi li prodati S2 i doplatiti 100€za ovo čudo?:)
Jel uporedjivao neko S2 (na domaćem NEAT romu) sa Nexus4? Baterija mi dosta znači...

Po ovoj slici
http://img.benchmark.rs/42103/baterija2.jpg
ne izgleda baš bajno i obećavajuće.

Poslednja izmena:
Swiper, vredi doplate od 100 jura, samo zbog podrske i zato sto je nov telefon.

Hocu ja da doplatim 100 eura, ako ti neces :p

Vredi, za 100e doplate dobijas veci 720p ekran, mocniji hardver, bolje kuciste, sveze apdejtove.. gubis samo u slucaju kamere.

Razmisliću. Faliće mi Sale sa njegovim ROMom :)

A baterija? Ako je ova slika iz gornjeg posta merodavna onda je krš baterija :/

Mislim da je 4.2.1 uzrok loše baterije. Makar je to kod mene bio slučaj dok sam imao GNexus - sa 4.1.2 je bila dosta bolja.
Zato se i nadam da će 4.2.2 malo srediti bateriju na Nexus 4.

evo dajem i ja S2 i 100e ako neko jos nudi :D

Vrh Dno