Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam dobio,samo sam morao da obrisem google framework services data,pojavi se odma update...

Uspelo posle 5-6 pokusaja :)

thanks

Poslednja izmena:
Što se boja tiče, evo kako sam ja stvari ispeglao (meni je ovo do sada najbolje podešavanje). Franco kernel r72, franco.Kernel updater aplikacija, sledeća podešavanja za boje:

R 175
G 175
B 175

Whites 20
Mids 100
Blacks 255
Contrast 0
Brightness 0
Saturation 200
Grays 0

Napomena, mora biti telefon rootovan, instaliran custom kernel (i to baš poslednji franco). Prenosim ovo sa xda posta, koga mrzi da čita preko 1300 strana.

Prvo punjenje je u pitanju. Sve je stock. Nocu ugasen wifi i 3G.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361014024030.jpg
    uploadfromtaptalk1361014024030.jpg
    55.2 KB · Pregleda: 291
  • uploadfromtaptalk1361014034949.jpg
    uploadfromtaptalk1361014034949.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 284
Izgleda da si ti jedini dobio pravi uredjaj :D mogao bi do 5 i nesto sati da izvuces ekrana. Ostali svi 100%-1% 3ipo - 4 sata ekrana.

Kakva vam je baterija na 4.2.2 ? Citam na xda da se satro mnogima poboljsala..

Ooooo Tetrice - pa neka je sa srecom sa novom azdahom! :)

How does it feel posle O2X-a? ;)

Ja ne znam sta sam sve ovde procitao, da krcka, zvuk ocaj, blablabla... Ja sam odusevljen!
I nemam nista od nabrojanog. :D

^takodje, nemam nikakav problem...

Uglavnom 4.2.2 zaista drzi bolje bateriju, vratio sam sve stock i nisam imao bas dobrog iskustva za franco kernelom

Evo jos slika. Stock 4.2.2.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361040578935.jpg
    uploadfromtaptalk1361040578935.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 403
  • uploadfromtaptalk1361040589148.jpg
    uploadfromtaptalk1361040589148.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 401
U odnosu na GNex, ono sto se definitivno primecuje je:
* Bolja baterija
* Primetno brzi u Chrome-u (naravno i u drugim app, ali to nije tako primetno kao ovde)
* Ne primecuje se lag prilikom rotiranja kamere kao kod GNex-a
* Ostrina ekrana

Poslednja izmena:
E, to je baterija. Maltene kao na mom RHD-u, sto je odlicno. :)

Ali opet komentarisati bateriju je onako da ne kazem tabu tema... Svako koristi drugacije telefon, svako ima svoje potrebe... Mozda bi ja izvukao 8-9 sati sa raznim tweak-ovima i citanjem knjiga ili tapatalka i sve to na minimalnom osvetljenju, dok ostali mozda koriste mnogo vise sync-a i surfa i mozda igraju igrice plus im bude osvetljenje na 80-90-100% i imaju screen on 3-4 sata...

Jedino kad je slicna upotreba, pa da se vidi da nesto ne stima kod jednog ili kod drugog telefona, e onda se tu moze popraviti ili nesto ne valja...

Ovako kad je razlicita upotreba, nece ti pomoci ni razni tweak-ovi ako ti imas jako osvetljene i przis telefon posteno.

Upravo tako:D

Koga god znam što ima android telefon baterija mu traje najmanje dva dana (niko nema razr maxx;)), a meni jedva izdrži dan i to ne svaki put:d

I onda mi govore kako mi je loša baterija, a ne znaju za šta sve može da se koristi android telefon osim porika i razgovora:S:

Pa eto vam moje poredjenje. 5:30 sati display time sa istim ili cak i vecim koriscenjem u odnosu na GNex. Sa GNex sam bio daleko od ovoga.

Ja jos uvek nisam nasao razlog zasto bi root-ovo telefon. Osim mozda reklama, al i one su mi sad nesto sitne. :D

Pa eto vam moje poredjenje. 5:30 sati display time sa istim ili cak i vecim koriscenjem u odnosu na GNex. Sa GNex sam bio daleko od ovoga.

Dobro, ovaj rezultat je super:d
Ja mogu samo da sanjam ovako nešto na gnexusu:p

Ponosni vlasnik od danas. Odusevljen kao i ostali. Brz je mnogo. Nisam jos imao prilike za tesko koriscenje ceo dan posto mu je sutra prvi ceo dan kod mene. Odmah iz kutije je imao poruku za update na 4.2.2. Sto se tice baterije evo vec 12 sati potrosio je oko 50% uz igranje. Racunica je prosta, kao sto neko rece svako ima svoje potrebe na koje trosi bateriju i nikome nece biti isto. Ja sam sa prvim svojim smartphonom naucio da telefon ide na punjac svako vece i to je vec rutina. Takvi su uredjaji i to tesko moze da se promeni, a iako moze, moze jako malo 20-tak posto. Stoga koriscenje punjaca za kola, a i ovaj koji smo dobili je jako mali i lagan, pa ko ima takve potrebe neka ga stavi u dzep i da ne brine (ukoliko nadje uticnicu :))

Definitivno je mnogo bolja baterija posle 4.2.2.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361065986490.jpg
    uploadfromtaptalk1361065986490.jpg
    47 KB · Pregleda: 357
  • uploadfromtaptalk1361065994912.jpg
    uploadfromtaptalk1361065994912.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 353
Ima li ko iz Nisa ko ima ovo cudo, da ga vidim na kafu i da se izigram malo?:)

Baterija daleko više traje nego na s3 (sve stock) jedino što imam to škriputanje i krckanje dole oko mikrofona.... Ekran jeste bledji nego na s3 ali ću se naviknuti.
Lepše izgleda od s3 i izgleda jače nekako...
Ono što me brine jeste što ja nikako da vidim tu brzinu i fluidnost u nekim situacijama s3 sa rootbox romom radi brže i lepše, imao sam i fc u galeriji i neverovatno grejanje uređaja dok sam koristio Chrome. ..
11 giga je premalo za mene i skroz je bzv što su to uradili sa memorijom. ..

Kako se root-uje 4.2.2? Vidim da Toolkit nije update-ovan.

Vrh Dno