Mene malo sekira ta baterija... Može neko da potvrdi suprotno ili je stvarno toliko lošija baterija od S2 u Gnexusa?
Procitah juce test, a i jedan od najboljih drugova ga uzeo prekjuce preko Telenora, a gledali smo Real - MU sinoc, pa sam ga procackao pred mec.
Telefon je prelep. Price nema oko toga. Pritom, lagan je, lepo lezi u ruci, i sirok je ekran sto mi se svidja, nekako cak podseca na tablet zbog toga. Ekran je ok, mozda nije u duhu In-Plane-Switching tehnologije, ali uglovi gledanja su sasvim dovoljni za telefon, moze bar troje odjednom da ga gleda. Crna je losa, ili je mene samo SAMOLED razmazio...Sve radi fluidno, kao na Gnexu.
Inace, pogledao sam i Battery usage - bese oko 11 i po h u upotrebi, na 3G sve vreme, ali pun signal (bio je ceo dan na poslu, 6. sprat zgrade u centru NS) i svega 47min ekrana, sa jos 44 posto baterije... Mora to bolje, jes' hardver opasan, ali 2100mAh nije malo da tako ode.
Inace, pogledao sam i Battery usage - bese oko 11 i po h u upotrebi, na 3G sve vreme, ali pun signal (bio je ceo dan na poslu, 6. sprat zgrade u centru NS) i svega 47min ekrana, sa jos 44 posto baterije... Mora to bolje, jes' hardver opasan, ali 2100mAh nije malo da tako ode.
Probao ga jutros u Delta City. Kao puter je. Menjao bio S III za njega na keca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari