Šta je novo?

LG Nexus 4

Koliko vi to cenite onda svoj S2 aman?:)

дефинитивно најбржи тел који сам ја тестирао у својој шаци. Одзив екрана, апликације све лети. видим да је некима проблем углови гледања.
Зашто ? зар је битно како ваш екран види неко поред вас ? па боље да не тако добро као ви. И мени је овај ипс бољи од самоледа. Самолед нема белу боју.
Једини реалан недостатак је микроСД слот. Камера је ок с обзиром да је то телефон а не фотоапарат. одличан производ и једина логична куповина за андроид ентузијаст.

Ja dajem s3 za n4 glavu za glavu...

100€ I gnexus star 5 meseci,garancija 1.5 god telenor

nisu ovo oglasi *** :D dajem sporet i polovnog ficu za n4 :D

Au, poludeli ljudi za ovim telefonom. Sta ce biti kad google izbaci sledeci nexus, a po najavama bi trebalo u maju.

Već su krenuli ljudi da dobijaju 4.2.2, kod mene nema još uvek.

Procitah juce test, a i jedan od najboljih drugova ga uzeo prekjuce preko Telenora, a gledali smo Real - MU sinoc, pa sam ga procackao pred mec.

Telefon je prelep. Price nema oko toga. Pritom, lagan je, lepo lezi u ruci, i sirok je ekran sto mi se svidja, nekako cak podseca na tablet zbog toga. Ekran je ok, mozda nije u duhu In-Plane-Switching tehnologije, ali uglovi gledanja su sasvim dovoljni za telefon, moze bar troje odjednom da ga gleda. Crna je losa, ili je mene samo SAMOLED razmazio... :) Sve radi fluidno, kao na Gnexu.

Inace, pogledao sam i Battery usage - bese oko 11 i po h u upotrebi, na 3G sve vreme, ali pun signal (bio je ceo dan na poslu, 6. sprat zgrade u centru NS) i svega 47min ekrana, sa jos 44 posto baterije... Mora to bolje, jes' hardver opasan, ali 2100mAh nije malo da tako ode.

Mene malo sekira ta baterija... Može neko da potvrdi suprotno ili je stvarno toliko lošija baterija od S2 u Gnexusa?

44 минута пола батерије:eek:, ваљда ће овај 4.2.2 то да реши...

Baterija je dobra, sa custom ROM-om i kernelom imas duplo bolju autonomiju. Videcemo da li ce google da resi probleme "curenja" u 4.2.2

Procitah juce test, a i jedan od najboljih drugova ga uzeo prekjuce preko Telenora, a gledali smo Real - MU sinoc, pa sam ga procackao pred mec.

Telefon je prelep. Price nema oko toga. Pritom, lagan je, lepo lezi u ruci, i sirok je ekran sto mi se svidja, nekako cak podseca na tablet zbog toga. Ekran je ok, mozda nije u duhu In-Plane-Switching tehnologije, ali uglovi gledanja su sasvim dovoljni za telefon, moze bar troje odjednom da ga gleda. Crna je losa, ili je mene samo SAMOLED razmazio... :) Sve radi fluidno, kao na Gnexu.

Inace, pogledao sam i Battery usage - bese oko 11 i po h u upotrebi, na 3G sve vreme, ali pun signal (bio je ceo dan na poslu, 6. sprat zgrade u centru NS) i svega 47min ekrana, sa jos 44 posto baterije... Mora to bolje, jes' hardver opasan, ali 2100mAh nije malo da tako ode.

To jeste malo, ali kad bi produzio upotrebu, dobio bi priblizne cifre kao one na testu...

Može neko od vas što ga koristite da udarite par SS sa realnom potrošnjom, ne ovako kao što je u testu da ekran nije gašen 4 sata i bez korišćenja GPRS-a.

To je bas lose...

Screenshot_2013-02-14-13-30-39.png Screenshot_2013-02-14-13-30-46.png

sve stock + franco kernel koji sam postavio pre dan cisto da se igram sa bojama i da vidim koliko baterija duze traje
brightness 50%

Kacite uvek screen-on screenshot, molio bih, to je najrelevantnije, uz ukupan time-on.

I da se nadovezem - baterija je def. u najbolju ruku prosecna... Kontam da ce je ispeglati malo. Moraju.

Ja danas presao sa Galaxy Nexusa na LG 4. Par sati kasnije sam ga "overio" na ivicu betona. Plastika sa strane malo ugruvana, na staklu nema nista. Telefon je fenomenalan.

Probao ga jutros u Delta City. Kao puter je. Menjao bio S III za njega na keca

Kod mene obrnuto. Nisam uopste zadovoljan ekranom. Mnogo mi je nekako ispran.

Imao sam GNex i on, po meni, ima duplo bolji ekran.

Presao sam na SGS3 i on je korak dalje po tom pitanju.

Dizajn i kvalitet izrade su svakako sjajni, ali mislim da je ekran veliki minus (bar ovaj primerak koji je imao moj prijatelj)

I meni se na prvu loptu ucinilo da je ekran ispran. Medjutim kad se adaptiras malo shvatis koja ostrina je u pitanju. Meni je svetliji i prijatniji od Galaxy Nexusa.

u odnosu na zenin gnex meni n4 deluje lepse sto se ekrana tice a i baterija na slicno koriscenje deluje za nijansu bolje... takodje nema nikakvog krckanja, telefon je odlicno utegnut i bas lepo lezi u ruci

Jel moze neko ko ima Telenorov Nexus 4 da proveri da li mu je dostupan update na 4.2.2?

Vrh Dno