Mene malo sekira ta baterija... Može neko da potvrdi suprotno ili je stvarno toliko lošija baterija od S2 u Gnexusa?
Procitah juce test, a i jedan od najboljih drugova ga uzeo prekjuce preko Telenora, a gledali smo Real - MU sinoc, pa sam ga procackao pred mec.
Telefon je prelep. Price nema oko toga. Pritom, lagan je, lepo lezi u ruci, i sirok je ekran sto mi se svidja, nekako cak podseca na tablet zbog toga. Ekran je ok, mozda nije u duhu In-Plane-Switching tehnologije, ali uglovi gledanja su sasvim dovoljni za telefon, moze bar troje odjednom da ga gleda. Crna je losa, ili je mene samo SAMOLED razmazio... 🙂 Sve radi fluidno, kao na Gnexu.
Inace, pogledao sam i Battery usage - bese oko 11 i po h u upotrebi, na 3G sve vreme, ali pun signal (bio je ceo dan na poslu, 6. sprat zgrade u centru NS) i svega 47min ekrana, sa jos 44 posto baterije... Mora to bolje, jes' hardver opasan, ali 2100mAh nije malo da tako ode.
Inace, pogledao sam i Battery usage - bese oko 11 i po h u upotrebi, na 3G sve vreme, ali pun signal (bio je ceo dan na poslu, 6. sprat zgrade u centru NS) i svega 47min ekrana, sa jos 44 posto baterije... Mora to bolje, jes' hardver opasan, ali 2100mAh nije malo da tako ode.
Probao ga jutros u Delta City. Kao puter je. Menjao bio S III za njega na keca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari