Šta je novo?

LG Nexus 4

Uf čačkao ga danas u NS telenoru i jako sam oduševljen telefonom, samo kad sam video 65k zamalo se nisam šlogirao.

Takođe planiram do Telenora, da vidimo kolko to sokoćalo šije i9250 :D

Koristim Timo oblogu na Nexusu i9250, veoma zadovoljan. Leđa od tvrde plastike, stranice mislim da su silikonske. Od folija samo antiglare, one obične vođe ni u ludilu.

A sto obicne ni u ludilu? Ja sam koristio obe vrste i meni je antiglare tezak SHlT. Upropasti kvalitet slike!! I shushti kad skrolujes i slicno. To manje vise al slika...tri klase loshija. Obicne folije, da ih nazovem glare uzgledaju kao da gledas u ekran sto je i poenta, zar ne?

Ja sam posle zagg na desire bio u tripu nikad vise mat folije, pa sam par meseci nosio clear foliju na nexusu. Slika je kao da nema, kada je čist, ali kada je musav 6x gore je. Sada koristim neku mat star case, koja malo pokvari prikaz, ali je odlična što se tiče korišćenja (deluje kao da je masna po malo).

U Telenoru u NS tata danas kupuje sinu Nexus i pita ga radnica šta vi imate a on izvadi iP5.

Radnica: "a pa nexus operativni sistem vam je mnogo moderniji, ajfon operativni sistem je iz oktobra vec zastareo, a ovaj u nexusu je iz januara ove godine"

Kadar nevera, ko im sve radi...

Ali, svaki ciga svoga konja hvali :) da imaju apple u ponudi garant ne bi tako pricala :) al *** procenti prodaje rade svoje hehe

Juce sam uzeo n4,na prvi utisak izuzetno lep dizajn cak preterano dobar,jako lepo lezi u ruci,na netu ucitava stranice kao od sale
izuzetno brz,nema krckanja i puckanja bar ne jos:D

U Telenoru u NS tata danas kupuje sinu Nexus i pita ga radnica šta vi imate a on izvadi iP5.

Radnica: "a pa nexus operativni sistem vam je mnogo moderniji, ajfon operativni sistem je iz oktobra vec zastareo, a ovaj u nexusu je iz januara ove godine"

Kadar nevera, ko im sve radi...

Ali, svaki ciga svoga konja hvali :) da imaju apple u ponudi garant ne bi tako pricala :) al *** procenti prodaje rade svoje hehe

Realno i nije nista slagala :)

@gremlin74 i ostali koja ga imate:

Ja ga isto planiram uzeti za 2-3 dana. Jedino sto me potencijalno smara je ovo zagrevanje sto spominju po testovima. Nakon koliko vremena intenzivnog rada krene zagrejavanje i koji je intenzitet toplote...jer znam neke telefone ne mozes drzati u ruci koliko greju?

U vip-u u hrvatskoj su dobili nexus. Valjda ce i ovaj nas uskoro nabaviti.

stoned - Ako mislis na ugao vidljivosti, burazer je nedavno uzeo N4 i kada ga stavim pored svog HOXa onda se lako vidi da je ugao vidljivosti kod Nexusa znatno losiji.. no sto se boja tice tu su, ne vidim neke razlike. Mislim da je poredjenje na recenziji ok.
Za mene licno ugao vidljivosti nikad nije bio neki bitan faktor, ono sto je meni bitno je prikaz i vidljivost preko dana, gde je Nexus sasvim dobar.. e sad mozda je drugacija prica kod onih koji bi da browsaju web i slicno na uglu od 170 stepeni.. :d

Poslednja izmena:
Pozz ljudi. U mogucnosti sam da dobijem Nexus 4 iz Nemacke, medjutim osoba koja to treba da mi poruci preko google store-a je totalni laik. Interesuje me, moze li neko ko je prosao proceduru porudzbine preko google store-a da mi kaze sta je sve potrebno da bi se porucio tel....Hvala unapred...

Pozz ljudi. U mogucnosti sam da dobijem Nexus 4 iz Nemacke, medjutim osoba koja to treba da mi poruci preko google store-a je totalni laik. Interesuje me, moze li neko ko je prosao proceduru porudzbine preko google store-a da mi kaze sta je sve potrebno da bi se porucio tel....Hvala unapred...

Ulogujes se preko team viewer-a,recimo,kod te osobe na racunar,ulogujes se sa google account-om,dodas karticu (mislim da mora Nemacke banke) pod wallet opcijom,ako se dobro secam i posle pazaris,pratis sve kako ide...ne mozes da pogresis..

Poštarina je 10e. Ne brini, proces je stvarno jednostavan, moj zet koji za telefon i dalje smatra jedino nokiju 3310 završio sve bez problema, kaže da je skroz fino objašnjeno sve.

A sto obicne ni u ludilu? Ja sam koristio obe vrste i meni je antiglare tezak SHlT. Upropasti kvalitet slike!! I shushti kad skrolujes i slicno. To manje vise al slika...tri klase loshija. Obicne folije, da ih nazovem glare uzgledaju kao da gledas u ekran sto je i poenta, zar ne?

Evo zbog čega, čovek sve lepo rekao.

...pa sam par meseci nosio clear foliju na nexusu. Slika je kao da nema, kada je čist, ali kada je musav 6x gore je. Sada koristim neku mat star case, koja malo pokvari prikaz, ali je odlična što se tiče korišćenja (deluje kao da je masna po malo).

Samo da proverim jednu stvar da li je identična kod vas. Kada držite telefon na uvetu, aktivan je samo donji mikrofon, dok kada prebacite na spikerfon, aktivan je samo gornji? Prebacio sam karticu malo u Nexus i devojka kaže da me dosta lošije čuje kada sam na spikerfonu u odnosu na S3. Tek sam slučajno provalio da je samo gornji mikrofon aktivan kada je uključen spikerfon, što znači da moram da držim telefon naopako da bi me bolje čula. Mnogo glupo.

Čak i kada je ovako naopako okrenut dok stoji na stolu, opet me slabije čuje u odnosu na S3, a što je najgore, i ja slabije čujem nju. Zvuk u slušalici je ok, ali sam razočaran spikerfon performansama, jer spikerfon koristim većinu vremena.

Poslednja izmena:
Juce ga u Telenoru blizu Pravnog u BG drzao. Nisu mi dali da ga upalim. Lep je i veoma kvalitetne izrade je. Dok ga licno ne probam ne mogu nista da kazem. Ovako napramet...dao bi 300-330 evra za nov. Malo vise za 16 GB verziju.

Prilozi

• Photo0446.jpg
    Photo0446.jpg
    837 KB · Pregleda: 278
  • Photo0447.jpg
    Photo0447.jpg
    850.6 KB · Pregleda: 279
  • Photo0448.jpg
    Photo0448.jpg
    715.5 KB · Pregleda: 269
Pa da. Drugo je što tebi niko neće da ga da za te pare.
A važno je da bi svi dali za gs3 100e više.

@mahatma
kako ti nije jasno? Sa mat folijama nemaš problema sa odsjajima. zato se monitori prave mat, a ne glare.

Šta sada tu nije kasno Gizmo? Kada si zadnji put video reflex desktop monitor? :D

Nazad
Vrh Dno