Koristim Timo oblogu na Nexusu i9250, veoma zadovoljan. Leđa od tvrde plastike, stranice mislim da su silikonske. Od folija samo antiglare, one obične vođe ni u ludilu.Ima neko predlog za dobru zaštitu Nexus-a?
Koristim Timo oblogu na Nexusu i9250, veoma zadovoljan. Leđa od tvrde plastike, stranice mislim da su silikonske. Od folija samo antiglare, one obične vođe ni u ludilu.
U Telenoru u NS tata danas kupuje sinu Nexus i pita ga radnica šta vi imate a on izvadi iP5.
Radnica: "a pa nexus operativni sistem vam je mnogo moderniji, ajfon operativni sistem je iz oktobra vec zastareo, a ovaj u nexusu je iz januara ove godine"
Kadar nevera, ko im sve radi...
Ali, svaki ciga svoga konja hvalida imaju apple u ponudi garant ne bi tako pricala
al *** procenti prodaje rade svoje hehe
...Obicne folije, da ih nazovem glare uzgledaju kao da gledas u ekran sto je i poenta, zar ne?
Pozz ljudi. U mogucnosti sam da dobijem Nexus 4 iz Nemacke, medjutim osoba koja to treba da mi poruci preko google store-a je totalni laik. Interesuje me, moze li neko ko je prosao proceduru porudzbine preko google store-a da mi kaze sta je sve potrebno da bi se porucio tel....Hvala unapred...
A sto obicne ni u ludilu? Ja sam koristio obe vrste i meni je antiglare tezak SHlT. Upropasti kvalitet slike!! I shushti kad skrolujes i slicno. To manje vise al slika...tri klase loshija. Obicne folije, da ih nazovem glare uzgledaju kao da gledas u ekran sto je i poenta, zar ne?
...pa sam par meseci nosio clear foliju na nexusu. Slika je kao da nema, kada je čist, ali kada je musav 6x gore je. Sada koristim neku mat star case, koja malo pokvari prikaz, ali je odlična što se tiče korišćenja (deluje kao da je masna po malo).
Evo zbog čega, čovek sve lepo rekao.
zato se monitori prave mat, a ne glare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari