Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual Sim

Po meni ima idealan 4.5-inca ekran IPS ( odavno cekam da neko izvaci tu velicinu), ima dovoljno jak procesor i 1Gb rama.
Mislim da je ovo extra kupovina.Meni veoma vazno sto prestigio ima odlicnu podrsku, dok sam se kod mnogo jacim imena razocarao.
Cekamo da stigne i da ga propustimo kroz sake 🙂

Meni je tih 4.5 inča preveliko, ja bih voleo da izbace 4 inčni dual sim, dual core telefon, koji bi imao solidnu kameru i bateriju. u svakom slučaju drago mi je što su počeli da izbacuju dual sim androide, evo i Gigabyte je izbacio dva nova dvojezgrana telefona GS202 i G1362, po specifikacijama izgledaju solidno, ekran sa gorila staklom ali malo rama. A upoređivati ove telefone sa HTC Evo 3D, Xperiom P ili LG P990 nema nikakvog smisla jer je suština u mogućnosti korišćenja 2 kartice.

Meni je tih 4.5 inča preveliko, ja bih voleo da izbace 4 inčni dual sim, dual core telefon, koji bi imao solidnu kameru i bateriju. u svakom slučaju drago mi je što su počeli da izbacuju dual sim androide, evo i Gigabyte je izbacio dva nova dvojezgrana telefona GS202 i G1362, po specifikacijama izgledaju solidno, ekran sa gorila staklom ali malo rama. A upoređivati ove telefone sa HTC Evo 3D, Xperiom P ili LG P990 nema nikakvog smisla jer je suština u mogućnosti korišćenja 2 kartice.

Ok, varijanta sa dve kartice stvarno jeste raritet sto se tice android telefona, ali sve zavisi od potreba, ja licno na to gledam kao na dodatnu korisnu opciju, a ne na nesto sto je kljucno pri kupovini telefona. Zbog toga i uporedjujem ove modele telefona, jer su cenovno tu negde. Prestigio je definitivno veliko osvezenje na trzistu, ali bi cena 4500 po meni morala da ide jedno 20e nize da bi bio solidna kupovina, jer sve preko 250e se smatra visom srednjom klasom, plus tu imas gomilu polovnih telefona koji su ipak mnogo atraktivniji, sto zbog brenda, sto zbog samih specifikacija. Ne kazem, ima ljudi kojima to dosta znaci, meni licno ne. Sto se tice 4 incnog ekrana, imas 4040 koji ima sve to sto ti trazis. Evo @drdekzar ga ima, i zadovoljan je sa njime, cena mu je i vise nego prihvatljiva.

Po meni ima idealan 4.5-inca ekran IPS ( odavno cekam da neko izvaci tu velicinu), ima dovoljno jak procesor i 1Gb rama.
Mislim da je ovo extra kupovina.Meni veoma vazno sto prestigio ima odlicnu podrsku, dok sam se kod mnogo jacim imena razocarao.
Cekamo da stigne i da ga propustimo kroz sake 🙂

Meni je ta velicina ekrana mozda i malo prevelika, ali svidja mi se sto je ips, i sto ima 1GB ram-a, mozemo mi da pricamo sta hocemo, za novije verzije androida i jedan giga nije previse, 512 MB mi deluje premalo za neko malo zahtevnije koristenje telefona. Nisam ni islio da kupujem telefon pre nove godine, tako da cu definitivno pratiti situacijum na trzistu, ova tri modela su mi trenutno u prvom planu, mada dosta zavisi i od operatera...
Na koju podrsku konkretno mislis, prestigio je nov brend sto se tice trzista smartfonova, ne verujem da su mogli tako dobro da se pokazu za ovo kratko vreme 🙂.

Pojavili su se u Handy-u uz mts kartice, ima u novom katalogu. Ima i beli 4300 ali su naznačeni samo bel150 i mix1250 paketi (12.600 i 9.200 RSD). Cena 4040 je 8.400 dindži uz mixnetM.

Pojavili su se u Handy-u uz mts kartice, ima u novom katalogu. Ima i beli 4300 ali su naznačeni samo bel150 i mix1250 paketi (12.600 i 9.200 RSD). Cena 4040 je 8.400 dindži uz mixnetM.

Fino izgleda beli, ali mi se ne svdjaju paketi, mix net u redu, nikada ne bih uzeo paket bez neta. Kakva onda korist od smartfona ako nemas net. Nesto me zanima u vezi handy prodavnice, da li moras da uzmes novi broj, ili mozes da iskoristis postojeci, ako mora da se uzme nova kartica onda mi to ne odgovara, nije mi potreban novi broj? Ako te jos i ogranicavaju u izboru paketa onda je to smesna ponuda. Sto se tice ovog 4500, ima galaksy duo, koji kosta otprilike kao i 4500. Moracu da posaljem e mail mts-u, pitacu ih da li ce uvrstiti prestigio u ponudu, verovatno ce mi odgovoriti nesto neodredjeno, ali vredi pokusati 🙂.

U hendiju ne morate da uzmete nov broj, vec sa vasim brojem sklopite ugovor.Mislim da ih nece biti u Mts-u vec samo preko hendija.Najbolje da pozovete neku od radnji i raspitate se za pakete.......

U hendiju ne morate da uzmete nov broj, vec sa vasim brojem sklopite ugovor.Mislim da ih nece biti u Mts-u vec samo preko hendija.Najbolje da pozovete neku od radnji i raspitate se za pakete.......

I meni je to bilo cudno, da moras ds uzmes novu karticu, neko mi je to pomenuo u nekom drugom podforumu, pa sam ja mislio da je pravilo ko handy-ja. Ja imam mix net m, uzimao bi samo taj paket ili eventualno sledeci paket, ako bi cena bila prihvatljiva. U pravu si, nazvacu direktno handy, pa cu se raspitati. Onaj alcatel 997 ima u gigtronu na rate, malo je veca cena, ali moze na pocek. Uzimas li ti defiitivno 4500?

Definitivno🙂 samo da stigne, imam info da stze oko 15tog.

Definitivno🙂 samo da stigne, imam info da stze oko 15tog.

Vec je stavljena cena na handy.rs, pa sam mislio da ga vec ima u prodaji. Reci mi sto si odmah zamenio svoju 955-ticu, zbog softvera, ili hardvera? Meni u principu odgovara da malo kasnije dodje, jer sam sada trenutno tanak sa parama, ako budem imao da dam vise od 200e, recimo oko 250, sta bi mi preporucio da uzmem, 4500 ili sony experia-u P? Ova xperia je cela od aluminijumske legure, i ona kosta oko 260e, kao i 4500. Gledao sam neke testove, stvarno je dosta kvalitetno odradjena, jedino ima malo slabiju bateriju. Neznam da li si imao dodira sa sony-jem. Juce sam malo pretrazivao net i slucajno sam procitao da je cela metalna, video sam posle i da joj je cena u granicama normale, ima je u tri boje, crna, silver i bela. Ne znam, nekakao mi metalno kuciste odaje utisak kvaliteta i cvrstine, onaj htc one v me je odusevio, ali ima previse mali displej i baterija mu nije izmenjiva.

995 mi je dosta bagovao, kocio, jednostavno me je to mnogo nerviralo i otisao je na oglas🙂.
Nisam imao kontakta sa sony-jem tako da tu ne mogu da sudim.Aluminijumsko kuciste jeste zaniljivo ali ono ume kad padne da se ulubi, osteti....dok kod ovih kako bi rekao plasticnih veoma cesto je kao da se nista nije desilo.Treba sacekati da dodje 4500 da vidimo kakvo je kuciste.Kod mene na 4040 su ledja presvucena nekom vrsom gume i nema grebanja.

995 mi je dosta bagovao, kocio, jednostavno me je to mnogo nerviralo i otisao je na oglas🙂.
Nisam imao kontakta sa sony-jem tako da tu ne mogu da sudim.Aluminijumsko kuciste jeste zaniljivo ali ono ume kad padne da se ulubi, osteti....dok kod ovih kako bi rekao plasticnih veoma cesto je kao da se nista nije desilo.Treba sacekati da dodje 4500 da vidimo kakvo je kuciste.Kod mene na 4040 su ledja presvucena nekom vrsom gume i nema grebanja.

E otisao sam na gigatronov sajt, mislio sam da uporedim cene, pogledaj sta je admin napisao o ovom modelu:
http://www.gigatronshop.com/mobilni...ltiphone_4300_duo_dual_sim_-_pap4300duo-18637

Mislio sam da malo preterujes sa odusevljenjem, jer ipak prestigio nikada nije pravio telefone, pa sam malo bio skeptican, ali covek ga je testirao...

Covek je sve objasnio....

Definitivno cu uzeti neki prestigio, jos kada bi ovaj 4500 imao u beloj boji. Pokusavao sam da doznam kada tacno dolazi na nase trziste, ali mrka kapa, svi odgovaraju, bice za dve tri nedelje, za 10-tak dana...
Nasao sam samo ovaj test na netu:
http://www.youtube.com/watch?v=eXH97M2h8K8
Ima na ovom klipu i beli 4300. Meni se cini da kuciste nije identicno kod 4300 i 4500. Kod 4500, cini mi se da je plastika pozadi glatka i sjajna(glosy).

Ovaj na Gigatronu najavio neki četvoroglavi Prestigio do kraja godine.
"...takodje treba quad core da se pojavi mislim krajem godine, jedva cekam da ga testiram."

Poslednja izmena:
Ovaj na Gigatronu najavio neki četvoroglavi Prestigio do kraja godine.
"...takodje treba quad core da se pojavi mislim krajem godine, jedva cekam da ga testiram."

Pojma nemam, verovatno ce da prosire ponudu. Pravo su osvezenje na trzistu, imaju jako dobar odnos cene i kvaliteta, videcemo st ce jos ponuditi do kraja godine, sigurno dolaze 4500 i 5000.

Do kraja iduce nedelje Sigurno dolazi beli 4300 u radnje.Novi modeli ce biti u radnjama najkasnije u zadnjoj nedelji koliko sam ja uspeo da saznam.....

Do kraja iduce nedelje Sigurno dolazi beli 4300 u radnje.Novi modeli ce biti u radnjama najkasnije u zadnjoj nedelji koliko sam ja uspeo da saznam.....

Tako sam i ja shvatio. Do kraja godine, dolaze ova dva najavljena modela, to je realno, cim imas objavljenu cenu na handy.rs. Ne bi stavljali cenu da nisu sigurni da ce uskoro dobiti modele. Jedva cekam da neko nabavi ovaj 4500, nesto imam utisak da zadnji deo telefona nije napravljen od iste plastike kao kod 4040 modela. Ostavio sam klip u predhodnom postu, pogledaj, pa probaj da procenis, ti imas ovaj 4040, mozda ces moci da uvidis razliku, ako postoji.

Black List 4300

Može li mi neko reći kako da ubacim da mi odbija skrivene brojeve?

Cim se pojavi kod uvoznika 4500 ja ga uzimam i pisem komentare......
Sto se tice ledja i ja bi rekao da nisu presvucena gumom kao kod mog 4040, ali to me ne brine.Kolega je uzeo model 4300 kome nisu presvucena ledja i niu se pojavile nikakve ogrebotinice ili.....

Drzim te za rec, odmah ga baci na mini test, pa tastaturu u ruke 🙂. Ovome alcatelu 997 je bas pala cena, trenutno kosta 185e, sa tom cenom je poprilicno konkurentan, clan "jaza" ga je nahvalio, pozitivne komentare sam cuo i na netu, izgleda da su ispeglali softver, sto je i bilo ocekivano. Tako da sada mozemo da kupimo pristojan telefon za 200e.

Osetno je jaci ovaj 4500 od 4300, ovaj ima dual core procesor i giga rama. Bas me interesuje kada ce doci kod nas. Pa da ga malo protnes kroz ruke 🙂!

Nemas neki info za 4500? Izbacili su cene na mts-ovom sajtu za alcatel 997, doduse ovaj nije dual verzija. Cena je ok, bice ih dosta povoljnih po oglasima. Mislim da nece kostati vise od 150e, e sada ovo su telefoni sa jednom karticom, neznam koliko ti to znaci, znam da si imao negativna iskustva sa alcatelom, ali ovaj novi model hvale. Ne znam da li nam se isplati da dajemo 100e vise za 4500, sta ti mislis?

Info koji imam je da stize u zadnjoj nedelji decembr, probacu da proverim tacnost.
E sad sto se tice alcatela 997 ja ga sigurno ne uzimam🙂, ne kazem da je los ali sam se opeko sa 995 i nisam za novi rizik.Cekam 4500 pa kako bude 🙂

Covek je verovatno ubo los primerak. Mada je imalo dosta bagovitih telefona, zalili su se ljudi oo forumima, mada je imalo i onih koji su ga hvalili. Ovaj 997 ima do sada dobre kritike. Imacemo jasnu situaciju kada ga uzmu preko mts-a. I ja cekam 4500, svidja mi se taj fon, ali nisam siguran da vredi 100e vise. Ovaj nece prelaziti 150e u oglasima, tako da cemo imati sirok izbor, pogotovu sto prestigio telefoni mogu takodje da se uzmu uz post paid paket u handy-ju.

Nazad
Vrh Dno