Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Ne radi se uopste o tome da neko kupuje Nexus7 ili BILO KOJI drugi gadget za Bench review...
Njemu je izgleda krivo sto se uopste pojavio test za iPhone 5... kakvih sve ljudi.
Nego, zaista, kolike su sanse da se instlira windows 8?
Ne znam da li Win 8 RT ima podrsku za Tegru 3 SoC od toga najvise zavisi da li ce moci da se budzi nesto.
Pa dobro, ako mi u garantnom roku rikne ovaj 16GB model, makar mogu realno da očekujem 32GB model, verovatno da će i 16GB prestati da proizvode, kad se malo 32GB raširi, kao što planiraju s 8GB modelom da urade.
Mada imam preko 7GB slobodno, tako da mi nije kritično
Vidim da E**i reklamira one originalne futrole za 1990, jel neko probao kakve su?
Jel imaju bočno rupicu za onaj drugi noise cancelation mikrofon pošto se na slici ne vidi ili je propust u dizajnu?
Ima rupica, odgledao par snimaka na ju-du... pardon tubetu.Meni nije stigla danas, iako poručena prošle srede,verovatno je sada neću ni preuzeti jer vidim da je po netu svi redom pljuju, kako za taj novac nije nikakva.
Hehe, da ga ne ureknem, al sa mojim nemam nikakvih hw problema (a ni softverskih za ono što koristim).
Tako da neću da ga otvaram, ko zna šta je unutra![]()
Svaka čast, bogami dosta truda!
CT je u onoj odvratnoj zgradi Hotela Centar u centru grada.
Ljudi stiže li vam naručena roba preko dx.com-a? Da li im se uopšte isplati da šalju ako naručim nešto u maloj vrednosti, ispod 10 $?
Roba stize ali se dosta ceka, sve zavisi. Nekad dodje i brze ali retko.
I naravno da salju koga briga isplati li im se? Da im se ne isplati ne bi radili.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari