Pa Nexus 7 ima praktično interfejs kao telefon, a tablet mod menja interfejs tako da on bude isti kao na tabletima od 10.1". Drugačiji je meni u podešavanjima i notification bar i onscreen buttons su u jednoj liniji, na dnu ekrana
Kako market da otključam? Na telefonima koristim market unlocker, na n7 mi to ne pali, verovatno zato što nije telefon. Jel ima neko rešenje?
Tablet je vrhunski,preporuka svima. Veoma je brz, samo mu fali 3g po meni. Dobar je i kao podmetac za solju, ne kliza 🙂
Jel Vam se dogadja da vam neke igre stucaju povremeno? Meni recimo Flight Control povremeno secne, sad ne znam da li Nexus nije dobro podrzan ili nesto drugo.
:trust: :sceptic: :lupko:
Ako ti je podmetac tako "jeftin" , kakve li su ti tek solje...
Meni se jako cudno ponasa wifi na tabletu. Zna da zakuca i maltene nista ne prenosi od podataka, i tek nakon ponovnog konektovanja (ponekad i par puta) pocne da radi kako treba. Mreza i signal su dobri, uporedno kada se to desava na desktopu sve radi dobro. Ima li ko ideju sta se desava?
Danas mi je stigla futrola - http://www.winwin.rs/laptopovi/torb...ola-za-tablet-racunare-7-tab-crna-108254.html
Jako je kvalitetna i povoljna. Moja preporuka. Gde mogu da pronadjm silikonsku zatitu, odnosno oklop?
Ispali su malo klosari, ali sta da se radi, ja sam bio u frci sa vremenom, pa sam morao da uzmem ovaj od 16gb...
Ovi sto planiraju da uzmu neka se strpe, 16gb vise za istu kintu je svakako vredno cekanja
Kad bi barem stigao do Nove godine, bas bih sebi priustio lep poklon pred praznik (zato i nisam vec kupio model od 16GB). Mogao bih da se strpim dotle, ali ko moze da predvidi kada ce se ovde pojaviti model od 32GB...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari