Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Ja cekam varijantu od 32gb :), mada bi bio zadovoljan i sa 8gb, ako bi stvarno kostao 99$/€ kod nas...
Odnosno, ja bi sacekao jos malo da se malo iskristalise ova situacija sa 16/32gb odnosno 8gb verzijom

Poslednja izmena:
Mislim da je Blic u listi nekomaptibilnih od update-a na 4.1.2.

Pa Nexus 7 ima praktično interfejs kao telefon, a tablet mod menja interfejs tako da on bude isti kao na tabletima od 10.1". Drugačiji je meni u podešavanjima i notification bar i onscreen buttons su u jednoj liniji, na dnu ekrana

Gledao sam sad na yt kako to izgleda i sviđa mi se. Ranije sam imao sgt+ i navikao sam se na takav izgled, tako da će da padne kad uhvatim vremena.

Poslednja izmena:
Kako market da otključam? Na telefonima koristim market unlocker, na n7 mi to ne pali, verovatno zato što nije telefon. Jel ima neko rešenje?

Poslednja izmena:
proradilo i meni. trebao sam da odradim clear cache u apps za google play.

Tablet je vrhunski,preporuka svima. Veoma je brz, samo mu fali 3g po meni. Dobar je i kao podmetac za solju, ne kliza :)

Tablet je vrhunski,preporuka svima. Veoma je brz, samo mu fali 3g po meni. Dobar je i kao podmetac za solju, ne kliza :)

:trust: :sceptic: :lupko:
Ako ti je podmetac tako "jeftin" , kakve li su ti tek solje...

Meni se jako cudno ponasa wifi na tabletu. Zna da zakuca i maltene nista ne prenosi od podataka, i tek nakon ponovnog konektovanja (ponekad i par puta) pocne da radi kako treba. Mreza i signal su dobri, uporedno kada se to desava na desktopu sve radi dobro. Ima li ko ideju sta se desava?

Desktop isto kacis preko WiFi-a? Mozda je problem u ruteru, prebukiranim kanalima...

Ja sam blic skinuo sa marketa bez problema ali aplikacija je jako loša. Pročitaš neku vest i vratiš se na početnu stranu koja npr zapamti ako si skrolovao do dna međutim kad samo jednom dodirneš ekran on automatski reload-uje taj početni ekran i baci na vrh strane.
b92 aplikacija je mama za sve ostale domaće, jedino nemaju reply u komentarima što je malo glupavo jer sve ostalo funkcioniše kako treba.

D3GO je juče update-ovan i sad je prilagođeniji većoj rezoluciji (mada meni se onaj krupniji stil više dopadao) i koliko vidim neke emisije se čak mogu gledati i ako su već emitovane. više nije samo live program dostupan.

Jel Vam se dogadja da vam neke igre stucaju povremeno? Meni recimo Flight Control povremeno secne, sad ne znam da li Nexus nije dobro podrzan ili nesto drugo.

Jel Vam se dogadja da vam neke igre stucaju povremeno? Meni recimo Flight Control povremeno secne, sad ne znam da li Nexus nije dobro podrzan ili nesto drugo.

Čitaj malo recenzije korisnika, videćeš da je do igre. Sve što štuca ili zeki na drugi način, ili nije prilagođeno za JB ili je nedovršena kopija igrice sa drugog OS-a. Koliko vidim poslednje ažuriranje aplikacije je bilo 13.03.2012.

Pa pretpostavio sam da je tako nesto ali nisam bio siguran.

:trust: :sceptic: :lupko:
Ako ti je podmetac tako "jeftin" , kakve li su ti tek solje...

Meni se jako cudno ponasa wifi na tabletu. Zna da zakuca i maltene nista ne prenosi od podataka, i tek nakon ponovnog konektovanja (ponekad i par puta) pocne da radi kako treba. Mreza i signal su dobri, uporedno kada se to desava na desktopu sve radi dobro. Ima li ko ideju sta se desava?

Ja nikad problem sa WiFi-jem nisam imao, hvata bolje od laptopa i telefona signal

Hvala! A da li je neko voljan da mi naruci jednu ili dve. Uplaticu unapred! Mnogo bi mi znacilo...

P.S. Castim, naravno!:D

Poslednja izmena:
Meni javlja da aplikacija Nook for android (v3.2.0.81) nije kompatibilna sa Nexus 7 a znam da ljudi koriste. Jel ima neko negde da okači ili da mi pošalje link ako zna odakle da skinem?

Ispali su malo klosari, ali sta da se radi, ja sam bio u frci sa vremenom, pa sam morao da uzmem ovaj od 16gb...

Ovi sto planiraju da uzmu neka se strpe, 16gb vise za istu kintu je svakako vredno cekanja

Kad bi barem stigao do Nove godine, bas bih sebi priustio lep poklon pred praznik (zato i nisam vec kupio model od 16GB). Mogao bih da se strpim dotle, ali ko moze da predvidi kada ce se ovde pojaviti model od 32GB...

Kad bi barem stigao do Nove godine, bas bih sebi priustio lep poklon pred praznik (zato i nisam vec kupio model od 16GB). Mogao bih da se strpim dotle, ali ko moze da predvidi kada ce se ovde pojaviti model od 32GB...

Ali gde je kraj svemu tome, zadnja vest je da je 32gb sa 3g na ispitivanjima pred regulatornim telom Tajvana, ceka odobrenje, znaci uskoro i 3g, pa ce verovatno za njim 64gb, pa 64gb 3g, pa 4g... msm, dokle..?

Пусте приче и чекање да се нешто боље појави слушам од како се замајавам рачунарима,ко може и хоће купује одмах остали само лажу себе.

Pa ne bas. Jer ko bi recimo sad da kupi mnogo mu je bolje da saceka mesecak dana da kupi verziju sa duplo vise prostora zar ne? (A i svi su trazili 32GB verziju jos na pocetku kada nije bila u planu. Prostora nikad na odmet).

I sada mesec dana treba da čitamo na forumu kako je bolje sačekati i kupiti model sa 32Gb?
Normalno da je bolje ali onaj ko planira da čeka neka to zadrži za sebe.

Ajde vrati se da procitas sta je Strider napisao, to je sustina. I batali hejt, ako ne zelis da citas ima dosta drugih tema.

Baš hoću ovu temu da pratim ali ne o tome kako će neko da čeka Novu godinu pa da kupi model od 32Gb.
I naravno da sam pročitao sve postove u ovoj temi i učetvujem u njoj od kada je postavljena.I interesuje me sve o ovom tabletu jer sam ga i sam kupio i ko si ti da mi kažeš da napustim ovu temu?

Vrh Dno