Sve je to Veoma slicno, samo se kod ovih dodatno naplacuje brend i naravno po meni vazana podrska koju mi nemo ovde za kineze
Bože Zeljko, ala lupaš...
Kakav hw? Kakva podrška?
Uporedjujes Kineze sa ovim tabletom koji su single core i očajni npr. Prestigio ili sta vec ima što košta kod nas 20k din...
Ti ako misliš da su ti kinezi bolji a jeftiniji uzmi njih, mi koji mislimo da je Nexus 7 bolji uzećemo njega i kraj priče.
Pa nije ista cena single core procesora i Tegre 3, kao ni cena ekrana sa Nexusa i 800x480 kojeg ima većina kineskih sedmica.
Imas link gore, snage tog Cube U30GT i tegre 3 se mogu porediti u svakom slucaju...
+1Cena nexusa od 200$ je vise nego dobra za to sto on pruza.Samo sto ako ikada dodje kod nas regularnim kanalom bojim se da ce se cena pretvoriti bar u 250e sto opet nije toliko lose.Ja licno ne bi ga uzeo samo zbog velicine ekrana( to je moja potreba).
Nisam bio u Kini ali mi je dobar prijatelj rekao da tamo za malo para mogu da se kupe sjajni tableti ali sta sa njim u Srbiji, taj nikada nece dobiti neku podrsku, update..........
Naravno da Nexus, Samsung, Apple kostaju mnogo vise iako je naprimer slican hardver zato sto su ovi brand, dobija se podrska, garancija i oni trose milione na marketing.
kad bi ovde nexus u radnji kostao 200$ ja bi ga uzeo iako mi na tabletu neigra 7-inca ekran.Ali za te pare bi ga uzeo kao drugi tablet u kuci koji ce korititi zena, dete igrai igrice i ja naravno kad nemam potrebu za vecim ekranom...
Sad videh da jedna strana online prodavnica koja radi i kod nas nudi nexus 7 za 340€.
Sad videh da jedna strana online prodavnica koja radi i kod nas nudi nexus 7 za 340€.
-dobar dan komsija, imate hleb?
-jutro komso, evo 65dinara.
-ne zezaj, ja mislim da je vrednost tog hleba 37.32 dinara.
-e pa ti izadji i kupi tamo gde ima za tu cenu...
zvuci poznato?!?
al zato ova diskusija na Benchu zvuci ovako: Ja mislim da taj Nexus vredi 100E, ne $150, ... nenenene 250AUD, ma 3 kamile i 2 *******ca....
ljudi, cena je ta koja jeste - ili kupite ili ne. kome smeta cena u Srbiji ima najlakse resenje - promenite zemlju!!! (ili je unapredite ili napustite)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari