Ja imam informaciju da verovatno nece dolaziti kod nas regularno, odnosno da ga nece asus distribuirati vec samo googl sto znaci da ga kod nas nece biti uadnjama zvanicno.Nadam se da to nije tacnoer bi voleo a ga vidim i probam.
A gde si preordovao, kad nigde nema, sve vreme samo pise uskoro...
Ne znam sta ce ti 64 giga na tabletu uopste. Vise sam pripadnik toga da prikacim usb drajv ili flesku koju god hocu i cepaj. Ajde nakaci nesto na iPad :banghead:. Da ne bude da sam hejter posedujem iPad2 tj. zeni sam uzeo. Takodje, 7 inca je daleko najbolje za putovanja, citanje u busu, itd. iPad nikada ne bih nosio sa sobom, ako izadje mini mozda se i isplati ali nece biti ispod 300$. Svejedno Nexus 7 ih je ubio cak i sa svim tim manama. Konacno imam uredjaj za copy paste bez iTunes glavobolje, bez flash sadrzaja itd. Za 210$ neces naci nijedan ovoliko dobar , brz i kvalitetan uredjaj.
Zbog dva razloga:Ne vidim razlog zasto sada Google.fura tu Apple pricu o nemogucnosti stavljanja SD karitce? To su uradili i sa Galaxy Nexusom i sada sa Nexus 7. Ne podrzavam taj i korak i nadam se da ce novi Nexus fon podrzavati SD card...
Ne znam sta ce ti 64 giga na tabletu uopste. Vise sam pripadnik toga da prikacim usb drajv ili flesku koju god hocu i cepaj. Ajde nakaci nesto na iPad :banghead:. Da ne bude da sam hejter posedujem iPad2 tj. zeni sam uzeo. Takodje, 7 inca je daleko najbolje za putovanja, citanje u busu, itd. iPad nikada ne bih nosio sa sobom, ako izadje mini mozda se i isplati ali nece biti ispod 300$. Svejedno Nexus 7 ih je ubio cak i sa svim tim manama. Konacno imam uredjaj za copy paste bez iTunes glavobolje, bez flash sadrzaja itd. Za 210$ neces naci nijedan ovoliko dobar , brz i kvalitetan uredjaj.
Meni sutra stizu, i to dva komada!(jedan bio za brata, al on odustao u medjuvremenu, zbog kesha)
Ko ce da doceka, jos ~25h..
Za 210$ neces naci nijedan ovoliko dobar , brz i kvalitetan uredjaj.
I mene interesuje gde ima napolju da se uzme(najblize) i gde ste ovde videli te preordere?
Generalno, sto se rasprave o prostoru tice, imam ipad2 32gb i imam mozda 5gb slobodno, ali to je zato sto imam gomilu aplikacija, a 70% tih aplikacija koristim jednom mesecno ako ne i redje. One koje zaista koristim, ukljucujuci i neke igrice, zauzmu svega par gigabajta.
Video uopste ne stavljam na ipad, posto sve strimujem, sto sa neta sto iz kucne mreze/svog racunara, tako da uz pametno koriscenje cloud opcija, nexus7 ima sasvim dosta mesta. Po mom misljenju
he he, zadnja vest
nexus 7 možda stiže tek krajem septembra kod nas. ja neću otkazati preorder ali kad me budu zvali reći ću im da od*ebu![]()
E tek će taj Acer ko zna kad da stigne kod nas (ako uopšte stigne)
A sto ne bi stigao, nije Acer muljator kao google da tablete prodaje jedino gde ima razvijen app store i tako zeli zaradu preko pogace
Hoće zaradu preko pogače, a ovamo ti da tablet za 200$, skoro bez ikakve zarade.
Pa naravno da imaju zarade, ali opet ne možeš tako pričati i ne možeš uporedjivati nekog kineza koji NIJE NI DO kolena N7...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari