Ma to je ok. Ja sve uredjaje ionako rootujem. Ali koja aplikacija se koristi nakon rootovanja? To sam pitao.
mislim da se zove stick mount ili tako nesto
Ma to je ok. Ja sve uredjaje ionako rootujem. Ali koja aplikacija se koristi nakon rootovanja? To sam pitao.
@Hanry
Kakav je za skajp ili neku drugu video aplikaciju? Kakav je prijem WiFi signala? Kad budes imao vremena, probaj zvuk sa nekim boljim slusalicama, pošto su one koje si dobio uz Nexus verovatno krš. Šta misliš, da li je bolja kupovina Nexus 7 ili iPad2? (znam da su nebo i zemlja, ali ajde tek da pitam)
Inače, videh na netu da ima odlične benchmark rezultate, Antuntu skor je npr veći od HOX-a koji ima jaču verziju Tegre. Verovatno tu dosta udela ima i verzija Androida i Sense.
Posle nesto vise od dve nedelje utisci su - meh. Nista specijalno i primecujem da sve cesce uzimam zenin Samsung Tab 2 7.0. Jednostavno mi je vise user friendly. Jeste super-smooth kao ni jedan android uredjaj do sada ali nedostatak sd slota je meni ogroman nedostatak. Flash koristim da bih gledao neke emisije koje i dalje zahtevaju flash koristeci firefox betu i flash apk koji sam side-dl.
Ono sto mi se svidja je kvalitet izrade. Staklo je ogromna prednost u odnosu na pomenuti samsung. Brz je izuzetno.
Jos jedna stvar je da mi je 20 i nesto dolara otislo jer ovde nemam pristup placenim aplikacijama kao ni transformers filmu.
mislim da se zove stick mount ili tako nesto
Aj ljudi pisite prva iskustva sa ovim tabletom, znate da nas to zanima.
Kakav OTG si kupio i gde? Preko DX?
Delay .... neće biti pre oktobra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari