Jel ima neko ideju koliko moze da kosta dostava? Nisam nikada narucivao sa americkog amazona.
Da li neko ima informaciju kad ce se pojaviti u prodaji kod nas? Na jedinom domacem sajtu gde se pojavio vec nedelju dana stoji samo "Uskoro".
PC practic. 99% ga uzimam bratu za rođendan, pa zato pitam.
PC practic. 99% ga uzimam bratu za rođendan, pa zato pitam.
STrider, ajd da se bratimimo![]()
Ae, pa kad i tebi bude 18-ti i tebi ću da uzmem jedan :d
To bi bilo dobro. A kada ce biti moguc preorder?
Ja imam povremeno par specificnih potreba..., tablet do sad nisam imao ni andorid
1. kontam da ce ici preko otp usb-a flask-e fat32/ntfs koliko gledam po netu treba nesto da se root-je da bi se neki dodatan program za to koristio, ovo ce mi samo trebat kad sam na terenu da skinem nesto sa neta i nasnimim na flash, kontam to ce raditi ok?
2. treba mi onaj usb to lan adapter da se kacim na rutere... vidim vani ima sa podrskom za andoid-e a kod nas sam vidjao u prodajama ali nigde nevidim da je nazanaceno da podrzava andoid... jel zna gde to kod nas nabaviti a da radi (pogotovo da li ce raiti na ovom google-u)?
3. ako rade flash-ke trebali bi da rade i 2.5inc hardovi preko USB-a?, takodje verujem da za android postoji aplikacija da izcita S.M.A.R.T. iz tako prikacenog harda, ovo mi zatreba ponekad za backup sitniji i da testiram 2.5 hardove?
Kontam da su ovo cudna pitanja ali meni pored igrica povremeno zatreba i za gore navedene stvari za koje sad teglim netbook koji za 2 godine nema vise od 2 dana rada.......
Za sada mi je jedini problem naci kod nas usb -> lan adapter koji radi pod androidom...., ako neko zna provereno koji radi a ima ga kod nas bilo bi lepo
Sta ce ti lan imas wifi čoveče...?
A po kojoj ceni? I jel imas neke pogodnosti?
Sta ce ti lan imas wifi čoveče...?
Onaj za mac book air radi sigurno.
Negde pročitah da Nexus 7 u Nemačku stiže u septembru... Znači, kod nas će početkom sledeće godine![]()
tableti od 250 evra, koliko će NEXUS 7 koštati
NEXUS 7 je jedna od najboljih IT kupovina ikada, jer je to prvi računar (ponekad zaboravljamo da tablet nije igračka) koji je opremljen najmodernijim hardverom i softverom za samo 250 evra.
tako da je možda dobra ideja da unapred rezervišete ovaj tablet jer je moguće da sve od oktobra/novembra snabdevanje ne bude stabilizovano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari