Cuj ovo, kraj 2013...Ja sam odlucio da seckam Win 8 RT predlazem i ostalima (sto da placaju prenaduvane cene u srbiji), pre svega razocaran sam koliko je Android sistem ogranican.... ako i win RT bude presakat cekama nov Atom(ne ovaj sto izlazi oktobra vec bas sledecu generaciju) tamo krajem 2013 za tablet sa punokrvniom win-8-com
Cime je Android ogranicen?
Tebi tablet ni ne treba prijatelju koliko mi se cini...Jer si pogresno razumio njegovu namjenu.
Aha a ti si strucan da predvidis razvoj trzista, pogotovo sto cemo za mesec/dva imati tonu tableta sa punokrvnom win8-com....... cccccccc
Pre par meseci preporucim jednom doktoru tablet jer vec ima laptop za sitnice i tip ga prakticno baci, sad vidim da je u pravu, jednstavno ti ako na tabletu nemozes da pogledas izvod iz banke i platis racun mislim za sta ces onda da ga koristis????
Windows je windows, da je android blizi punokrvnom linux-u aj de pa jos da pricamo
Kako ne radi e-banking? Ja sam se naplacao i naprimao preko paypal, wells fargo i boa. Mozda ovde kod nas ne radi i to je onde vec lokalizovan problem i nema veze sa odnosnim tabletom.
Aha a ti si strucan da predvidis razvoj trzista, pogotovo sto cemo za mesec/dva imati tonu tableta sa punokrvnom win8-com....... cccccccc
Pre par meseci preporucim jednom doktoru tablet jer vec ima laptop za sitnice i tip ga prakticno baci, sad vidim da je u pravu, jednstavno ti ako na tabletu nemozes da pogledas izvod iz banke i platis racun mislim za sta ces onda da ga koristis????
Windows je windows, da je android blizi punokrvnom linux-u aj de pa jos da pricamo
Iako smatram da je glupo ovde raspravljati o korisnosti tableta, onako kako sam ga ja skapirap I kako meni odgovara, tablet se.koristi za konzumaciju sadrzaja najvise. Internet, ebooks, filmovi, serije, slike, internet I to je osnovba uloga. Tableti trenutno nemaju prveliku upotrebnu vrednost za nesto drugo. Imaju, ali realno ovo je glavna svrha. Zato svako treba da razmisli ako mu ovo nije dovoljno, za sta jos.moze da ga koristi I da li vredi za to.
Ima li neko neku informaciju koliko ce da kosta najjeftiniji Win 8 tablet sa Intel procesorom? Da li ce biti nesto konkurentno ovome?
Nezna se, zna se da ce ici atom + 1-2GB ram-a, 32-64Gb flash-a i 10.1 inc ips, po meni to ne vredi vise od ~350$
Jel se bavis ti procenom vrednosti kapitala, investicija i sl?
Jel se bavis ti procenom vrednosti kapitala, investicija i sl?
na osnovu toga predvidjam cene......
Tableti ako zele da postanu masovni itekako zasluzuju pad cena....
Vidovita Zorka predvidja da tableti danas nisu masovni i da nijedan ne treba da kosta preko 150$. Pa da li si ti svjestan sta pises u ovih par zadnjih postova...? TI BI platio 150$ Nexus, TI BI procijenio hw surface-a na 350$...Alooo rodjace, nije to prodavnica komponenti iza coska pa da se pogadjas za najjeftiniju stvar i sklapas konfiguraciju.
Dobro rekoh ja, tablet nije nesto sto tebi treba.
Ne vec govorim o vrednosti HW-a na osnovu toga predvidjam cene...... naravno ne u prvih par meseci ali ko zna
Pa moram ti reci da silno gresisHW nema mnogo veze sa cenom. To vazi za mnogo toga pa i za tablete. Cena nije prost zbir cene kostanja pojedinih komponenti. Koliko procenata vlasnika ipada zna sta je unutra? Mozda 1%. Percepcija, ocekivanja, mojo i ekosistem dolaze svi pre hardvera.
Btw, to sto kazes da ti ne treba ali da bi ipak uzeo ako je xy eura je ok. Tako razmislja 90% amerike i zato su pre 4 godine imali $1.000.000.000.000 na kreditnim karticamaKupuju zbog 'dobre cene' a ne zbog realne potrebe.
Aha i WD samo sto nije bankrotirao nakon poplave... tako kazu![]()
ajde i ja po treci put: Broz, zasto si hteo da menjas Nexus za Infinity?
off topic:
Broz, vrati staru profilnu sliku sa Bred Pitom, mozda te ljudi prepoznaju... mada je domorodaca sve manje u ovim virtuelnim prostranstvima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari