Nije da ne rade, imo sam restarte tokom razgovora! Desavalo mi se da se ugasi telefon sam od sebe, i da ga ne mogu upaliti ako ne izvadim bateriju i opet stavim! Bolje biti ogranicen ko balkon ali sve da radi ko doxa! Razmisljam da predjem na AjFon da vidim i to cudo prirode (kad ga svi hvale koji su koristili android kao da se nece vracati vise)! Barem mi je prednost sto ce drzati cijenu ako budem prodavao!

Sve ima vrlina i mana, kako kome sta lezi! Jedino sto znam da sigurno necu kupovati SGS2 ili SGS3 jedino Nexus od Androida!
Ima sam lagovanja mala sa Gingerom pa sam presao na ovaj CM9! U sustini dobro radi, sitni bagovi ali nista strasno! Smorio me budjavi TW, sarolikost boja i bloatware (njega mozes ukloniti) i ne bih se vracao da gromovi udaraju, makar ovaj stekao !
Znas sta bi ja zahtevao od telefona a to nema trenutno! Nisu mi toliko bitne kastomizacije i slicno, znaci samo stabilnost systema i dobra podrska i sirok opseg aplikacija / igrica!
Nikad nisam mnogo prckao, uglavnom stock ROM+ CF-Root, i neki mod za bateriju, kameru, i sl.!
Ali opet obrni okreni sve mane/vrline na vagu zadovoljan sam, nisam zazalio sto sam ga kupio!