Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

Imaš na oglasima nov sa 32 gb karticom za 200 eur 🙂

Zanimljivost: program android system info kaze da ovaj tab ima senzor osvetljenja i proximity sensor. Vidi li neko gde su? 🙂

Zanimljivo je i da mi GO Power Master kaže kako mi GPRS jede podjednako struje kao i wifi...🙂

Batery mix pokazuje da je gps sve vreme ukljucen. Jos neki programi pokazuju da je ukljucen, ali ne moze da se iskljuci.

pa nisu verovatno predvidjeni za uredjaje koje nemaju gps 😛 dosta programa jos nije skroz modifikovano

sad sam probao shadowgun, radi bez problema. Nema seckanja uopste. 🙂 mass efect nece da pokrene, modern combat 3 se restartuje kad pocne sa ucitavanjem, ali mozda nisam nasao pravu verziju.

Pozdrav svima.

Kako se na ovom cudu radi reset preko one rupice ? Od jutros ne mogu da ga upalim, pa pre nego sto ga reklamiram da makar nesto pokusam sa uradim sa njim. Lampica za punjenje baterije svetli, ali tablet ko da ne daje znake zivota.

Pozdrav svima.

Kako se na ovom cudu radi reset preko one rupice ? Od jutros ne mogu da ga upalim, pa pre nego sto ga reklamiram da makar nesto pokusam sa uradim sa njim. Lampica za punjenje baterije svetli, ali tablet ko da ne daje znake zivota.

Gurni neku tanju iglu, ali sa strane gde se nalazi rupica za konac. ;-)

Pozdrav svima.

Ja sam resetovao cackalicom, cuje se tiho "klik".

Stigao mi je onaj adapter od m&g electronica što ga je neko pominjao u temi za 5080 i... Ne radi. Nije OTG.

Ispravka, Mass efect infiltrator radi bez laga. 🙂

da li ste pročitali ovo sa gogatronovog sajta u komentarima za ovaj tab:

Postovani, treba mi vas savet posto stvarno nemam iskustva sa ovim. Sta bi uradili da vam tablet samo u sivoj boji probija po ivicama na dodir i prikazuje sliku 21.5 inc iMAC racunara... U svim drugim bojama je super.. al u sivoj imam ghost reklame za maka i moze se lepo procitati kompletna reklama nekih 4-5 redova texta + par slicica... Teblet inace savrseno radi, ni jednom se nije ugasio niti restartovao. Sve u svemu sam prezadovoljan, jedino me nervira taj gost image. I stvarno me interesuje kako je uopste dospeo unutra? Ovi iz Prestigia recklirai neki koristeni iMac display? Ne razumem? Hvala. http://img543.imageshack.us/img543/1450/imack.jpg

lol

to da vrati

dal je moguće da recikliraju ekrane? da je recimo taj ekran bio na nekom uređaju koji je izložen reklamirao imac 24/7? pa su ga onda rasturili i upakovali na ovaj ponovo?

za sta god se uhvatim na tom 4pda forumu kaze da fajl ne postoji :/

Je l' nekom radi ona D1 IPTV, ja skinuo aplikaciju, poslao mejl za aktivaciju i naravno kanali sem TV Kopernikus ne rade. Na većini izbacuje grešku "Greška pri puštanju kanala, molim proverite vezu", reinstalirao sam aplikaciju i identičan problem.

da li ste pročitali ovo sa gogatronovog sajta u komentarima za ovaj tab:

Postovani, treba mi vas savet posto stvarno nemam iskustva sa ovim. Sta bi uradili da vam tablet samo u sivoj boji probija po ivicama na dodir i prikazuje sliku 21.5 inc iMAC racunara... U svim drugim bojama je super.. al u sivoj imam ghost reklame za maka i moze se lepo procitati kompletna reklama nekih 4-5 redova texta + par slicica... Teblet inace savrseno radi, ni jednom se nije ugasio niti restartovao. Sve u svemu sam prezadovoljan, jedino me nervira taj gost image. I stvarno me interesuje kako je uopste dospeo unutra? Ovi iz Prestigia recklirai neki koristeni iMac display? Ne razumem? Hvala. http://img543.imageshack.us/img543/1450/imack.jpg

U Apple prodavnicama u inostranstvu upravo ovakve reklame se prikazuju na iPad-ovima non-stop, mada LCD ekrani ne bi trebali da imaju značajan burn-in statične slike.

Ne bih se začudio da Prestigio koristi između ostalih i ekrane II klase koji nisu prošli strožu kontrolu za Apple ali nisu baš za škart.
Kažem "između ostalih" pošto na mom primerku ne vidim nikakav problem sa ekranom (kuc kuc) a inače sam proklet po pitanju mrtvih piksela, opiljaka u ekranu, probijanja osvetljenja, itsl. - uvek primetim, i ne prestajem da primećujem, koliko god dugo gledao u ekran. 🙂
Ipak, ovo sa zagorelom reklamom na ekranu mi je totalna enigma... U svakom slučaju, stvar za reklamaciju.

ne mogu da se registrujem jer mi kaze da mi je neispravan onaj kod dole sto treba da se prepise,a dobro sam ga napisao...probao sam 16 puta i stalno kaze da je neispravan...
uvek mi da 33плюс79равно samo sa razlicitim brojevima
jel mzoe neko da mi napravi acc?

ne mogu da se registrujem jer mi kaze da mi je neispravan onaj kod dole sto treba da se prepise,a dobro sam ga napisao...probao sam 16 puta i stalno kaze da je neispravan...
uvek mi da 33плюс79равно samo sa razlicitim brojevima
jel mzoe neko da mi napravi acc?

Trazi ti da izracunas zbir ta dva broja.

Nazad
Vrh Dno