da odogovrim ljudima:
1. Folija od ipad2 staje bez problema problem hardware taster samo sto ima rupica i to je to, mozda treba malo da se skrati 2mm
2. Fotrola odgovara od ipad2,3 bez problema samo sto ti ostane zatvoreno za + - vol i treba da se busne rupa za sluske gore ova fotorla
http://www.vivitar.com/products/7/apple-accessories-/1002/v10883
mada ne moze da ga otkljuca i zakljuca...
3. Za te pare nov verovatno nema bolji kod nas da se uzme, moje misljenje da je ipad 1 bolje kupiti za 200e nego ovo za 200e novo al to sam ja
🙂
4. Ekran me i nije toliko odusevio, dzaba mu ips kad mu rezolucija losa dosta i 1ghz cpu, pa ima laga dosta kad vozis levo desno po stranicama, predlazem apex da se instalira novi i ukine tablet animacija i radice bolje.
rama ima dosta tako da to nije problem, dobre je i izrade ne kliza u ruci, a njegova torbica je fensi ali nije bas prakticna, ovakva gore kosta 2000din da se uzme od koze za ipad i jos moze da stoji za filmove....da se napravi postolje od nje. Velika mu je mana nedostatka bluetooth-a jer nemozete da serujete preko njega internet konekciju nego preko wifi koji ce vam pojesti bateriju na telefonu za 2h. Nisam se puno igrao ali za to vreme sam video da tesko moze da izgura vise od 5h-6h uz upaljen wifi i to je pitanje. Mada mu ovaj cpu od 1ghz taman jer je rezolucija mala i nema kameru ali mislim da su trebali bar 1.5ghz da stave single core (kao na htc senzaciji xl) sve bi radilo daleko bolje... ovako opet ostaje na krajnjem kupcu da odluci.... jednostavno za ove pare zaista kod nas nista nema novo bolje da se kupi i dobro je uradjen.
Narucio sam ovaj adapter pa kad stigne da cu drugu da proba dal radi pa javljam zainteresovanima mozemo i da narucimo vecu kolicinu
🙂 ako hocete samo da stigne iz kine
🙂
da i neko je pitao da neku putnu torbu, ja imam od netbooka belkin
http://www.itsvet.com/proizvod/belkin-f8n161eablk/carrybag/114/1184 i tacno sa sve fotrolom stane unutra
🙂 i njoj ga nosim kad idem napolje na dalje tj duze....dobra je torba skorz debele i ivice i da tresne nece nista biti
ps. samo da dodam torba za ipad ne bas ova nego, nego na ovu foru gunete tablet unutra i otvarate samo prednju stranu on stoji.... ipad otkljucava ali prestigia ne tako da ce to morati rucno, ovu sam stavio cisto kao primer bzv znaci na tu foru fotrolica