Moja lična lista...
- baterija: traje oko 5 sati korišćenja a treba joj skoro isto toliko i da se napuni. Deluje mi da će se ovaj tablet puniti preko noći, svake noći.
Za mene lično, plusevi daleko nadmašuju minuse. Ja sam srećan. 🙂
Nemam iskustva sa tabletima, ali me zanima koliko traje baterija na npr. ipad modelima ili ovim boljim samsung i asus modelima. Jeli to tu negde kao 5097 ili znacajno bolje ? Mada ovaj 5097, izgleda lepa kupovina. Bilo bi dobro kada bi neko uporedio ovaj sa wayteqom 100s ili jos bolje sa 100is koji deluje vrlo slicno ovom prestigiu.
- baterija: traje oko 5 sati korišćenja a treba joj skoro isto toliko i da se napuni. Deluje mi da će se ovaj tablet puniti preko noći, svake noći.
- ne dobija se USB host kablić i teško ga je kod nas naći (mini USB OTG)
Nemam iskustva sa tabletima, ali me zanima koliko traje baterija na npr. ipad modelima ili ovim boljim samsung i asus modelima. Jeli to tu negde kao 5097 ili znacajno bolje ? Mada ovaj 5097, izgleda lepa kupovina. Bilo bi dobro kada bi neko uporedio ovaj sa wayteqom 100s ili jos bolje sa 100is koji deluje vrlo slicno ovom prestigiu.
baterija: traje oko 5 sati korišćenja a treba joj skoro isto toliko i da se napuni. Deluje mi da će se ovaj tablet puniti preko noći, svake noći
Ovo trajanje je lose, bas lose... steta, naprzio sam se zesce...
Ja imam 100s i hocu da uporedimo ova dva tableta,neka se javi neko sa 5097 ko je raspolozen da uradimo to. Mada da pomenem da jos cekam ics za 100s.....
Ovaj tab sigurno nece ici na akciju, zato sto je potraznja velika i trenutno ga ima samo Gigatron i comtradeshoop.Sledeca tura nece dolaziti uskoro jer je potraznja u drugim zemljama velika.
Koliko sam cuo mnogo jaca trzista su povukla ogromne kolicine i potrazuju jos, zato se kod nas pojavila manja kolicina.Veca kolicina 5080C pro je stigla i moze se pazariti samo u maxiju.Mislim da 5097 sigurno nece dolaziti uskoro ponovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari