Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

Gde da kupim najpovoljnije memorijsku od 16gb? Da li je bitna marka?

Drugari a sta je sa onim iptv sto ide uz njega? jel dobio neko?

Ne, ali sam dobio voucher od 50EUR za letovanje preko neke turističke agencije. 🙂
Vidiš, na taj IPTV sam potpuno zaboravio...

Ja isto dobio vaučer, niko nije ni pomenuo iptv kad sam išao da ga preuzmem a ja skroz zaboravio. Mada sa druge strane ni ne treba mi tako da nema veze... 🙂

Ja sam im poslao mail, videcemo sta ce biti. 🙂 inace, odusevljen sam tabletom, odlican je za a taj novac.

jel probao neko igrice neke?
ja sam probao pes 2012,gta 3,hero of sparta,temple run,ticky race i sve rade odlicno,doduse gta3 malo secka mad se voze kola

Pa nije cudo sto gta 3 secka jer zahteva dual core za pristojan frame rate.

ovo ostalo radi dobro 🙂 jel ima neka trka sa normalnim kolma da radi na ovom tabletu,posto je ovaj ticky race nesto cudno

Pozdrav, stigao mi je danas tablet, ali ne radi mu auto-rotacija prikaza, tacnije ne radi uopste rotacija, posto nema ni opcije za manuelnu promenu. Da li je neko imao taj problem? Ako nije niko, da ga odmah danas zamenim.

imas opciju u podesavanjima i na drugom homescreen po defaultu

Nisi me razumeo, znam da postoji opcija AUTO-ROTATE, ali ona kod mene ne radi, I kada je ukljucena I kada je iskljucena stanje je isto - rotacija ne radi. Ako vama ostalima radi, onda je problem u mom primerku I zamenicu ga. Dakle pitanje je da li ostalima radi ovo?

Meni radi. Doduše ponekad mu treba par sekundi da skonta kako sam ga okrenuo ali radi... 🙂

Radi. 🙂 probaj sa factory reset, mozda resi problem.

Radi. 🙂 probaj sa factory reset, mozda resi problem.

Uradio, sad radi. Malo je trom kod promene, ali bitno da radi. 🙂
Inace, tablet je strava! Ekstra kvalitet izrade, ekstra ekran, ekstra ICS! Toplo preporucujem kupovinu, nema nista ovako dobro na trzistu za te pare.

E sad, jel neko planira da odradi root? 🙂 Tj, moze li uopste da se odradi?

mene to insto interesuje 🙂 ali cuo sam da nije za svakoga i da moze da se zezna tablet tako 🙁 ali imam vremena da odlucim dok se ne pojavi root za njega 🙂
ljudi dajte preporuku za neke dobre igre koje rade na njemu za ubijanje vremena,po mogucstvu i nema trka koja koristi akcelometar,ali da nije ticky race

Pa Asphalt 5 probaj, ili 6 ako moze da pokrene, NFS onaj ne znam puni naziv...

Koga ne mrzi nek skine najnovije Quadrant Standard Edition Version 2.1 i AnTuTu v2.8 benchmarke i neka ih provrti pa postuje rezultate.

emix...skinem ja asphalt 5 ali ne mogu da nadjem fajlove za ovu rezoluciju(bude mi sitno mnogo),a za 6 kaze da nije supported,nfs pokrenem i krene da downloaduje i zabode se i posle nekog vremena kaze no connection with server

ja cu pokusati cim kupim kabel....imam standardan,ali koliko vidim ovaj ulaz je manji...jel znas mozda gde da kupim kabel

Ne znam. Opasno razmisljam da kupim ovaj tablet posto vidim da su ljudi veoma zadovoljni njime. Video sam u ranijim postovima da se na skajpu ne cuje se zvuk sagovornika ako je ukljucen video call. Jel to tacno ili je taj problem resen?

Ja bi pre uzeo adapter nego kabl ali takođe nisam primetio da ima negde kod nas...

Evo grafikona iz programa Battery Mix, sa njim sam merio vreme:

Pogledajte prilog 88756

Za programe ima samo 500 MB na raspolaganju, a ne gigabajt, kako sam ja mislio. Zna li neko da li su ta memorija i ona za skladištenje identične, tj. da li se nekako može povećavati jedna na uštrb druge?

Kako si napravio taj screenshot?

Možeš da premeštaš aplikacije iz jedne u drugu memoriju, on tu veću vidi kao SD card (ne znam zašto).

cuje se ako koristis slusalice,bez njih se ne cuje....mozda ce sledeca verzija skajpa to popraviti

Nazad
Vrh Dno