Gledaj i opterecenje procesora, nesto mi lici da u Whiterun zbog gomile NPC se zagusi pa grafa ne dobija dovoljno podataka na vreme... moje neko objasnjenje.
Kako se zove taj program sto koristite u toku igre koji pokazuje koliko su graficka i procesor zauzeti?
..onaj kvalitetniji deo u temi , kada se mere frejmovi u igri koja je inace jako fino optimizovana :d
pa meni je quad 8200 usko grlo ... a graficka mi na otvorenom radi oko 40% xD 30 do 40fps -.-
Fallout3 mi se mnogo svideo, i zbog toga i hype-a, sam kupio igru.
Mada sam ja davno ošacovao da nemaš pojma šta je dobra igra a šta ne tako da nemoj da se brineš, do tebe je![]()
Aj sve ostalo (da, svePZapravo Skyrim ima možda za nijansu zanimljivije kvestove od FO3
Klokuj bre taj procesor i smanji senke (ako vec nisi do sad) i bice osetno bolje.![]()
Moju devojku je nesto napalo i sad je vampir i svi je ubijaju...xd jel joj ima pomoci ? s obizrom da vec neko vreme fura tako, i sejvovi su svi sad sa vamirom..xD
zenee...
Jel imao neko od vas problem u onom kvestu kad treba da pozovete obe frakcijeDa nije neki bag ?na planinu na mirovne razgovore, da lider Legionara ne dozvoljava da mu se obratite ? A prethodno sam pricao i sa matorim belobradim i sa Ulrich-om (ili tako nekako), koji je njegov protivnik.
LoL
Probaj da joj uvalis u inventar (ako moze uopste, ili regularno kroz razgovor ili kroz dzeparenje) cure disease napitak, mozda ga popije![]()
Koji soulgem trba da bi skupljao od ljudi duše? Meni je javeći onaj grand, a kad ubijem nekog piše mi da nemam dovoljno veliki soulgem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari