Gledaj i opterecenje procesora, nesto mi lici da u Whiterun zbog gomile NPC se zagusi pa grafa ne dobija dovoljno podataka na vreme... moje neko objasnjenje.
Kako se zove taj program sto koristite u toku igre koji pokazuje koliko su graficka i procesor zauzeti?
..onaj kvalitetniji deo u temi , kada se mere frejmovi u igri koja je inace jako fino optimizovana :d
pa meni je quad 8200 usko grlo ... a graficka mi na otvorenom radi oko 40% xD 30 do 40fps -.-
Fallout3 mi se mnogo svideo, i zbog toga i hype-a, sam kupio igru.
Mada sam ja davno ošacovao da nemaš pojma šta je dobra igra a šta ne tako da nemoj da se brineš, do tebe je
Aj sve ostalo (da, svePZapravo Skyrim ima možda za nijansu zanimljivije kvestove od FO3
Klokuj bre taj procesor i smanji senke (ako vec nisi do sad) i bice osetno bolje.
Moju devojku je nesto napalo i sad je vampir i svi je ubijaju...xd jel joj ima pomoci ? s obizrom da vec neko vreme fura tako, i sejvovi su svi sad sa vamirom..xD
zenee...
Jel imao neko od vas problem u onom kvestu kad treba da pozovete obe frakcijeDa nije neki bag ?na planinu na mirovne razgovore, da lider Legionara ne dozvoljava da mu se obratite ? A prethodno sam pricao i sa matorim belobradim i sa Ulrich-om (ili tako nekako), koji je njegov protivnik.
LoL
Probaj da joj uvalis u inventar (ako moze uopste, ili regularno kroz razgovor ili kroz dzeparenje) cure disease napitak, mozda ga popije
Koji soulgem trba da bi skupljao od ljudi duše? Meni je javeći onaj grand, a kad ubijem nekog piše mi da nemam dovoljno veliki soulgem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari