Poz drustvo... HD2 imam vec godinu dana i ranije sam malo ovde razmenjivao misljenja sa vama o njemu. Android nisam nikad pokusavao da stavim na njega,ali cu sutra verovatno da kupim karticu od 16gb pa reko da probam i ja to cudo,do sad sam koristio uglavnom samo energy romove i jedno vreme sam drzao elegancia rom. Prvo sto me interesuje jeste,koju klasu kartice da uzmem,tj sa kojom cu moci da bez brige gledam filmove na fonu i da furam android,posto sam ranije nasao neku karticu u balkanskoj za male pare,klasa 2 je bila u pitanju, ali mi je lik nije preporucio jer kaze da je on imao tu karticu na hd2 i da je spora... Druga stvar koja me zanima jeste kako da instaliram hspl4,na fonu imam trenutno hspl2,jel moram to da brisem ili mogu preko toga da instaliram hspl4. Za ostalo mislim da cu se snaci u instaliranju nand androida. Verovatno ima dosta resenja ovde na forumu,ali nisam citao redovno,pa mi je sad prevelik zalogaj da procitam sve odjednom 🙂 Zanima me koliko je funkcionalan taj nand android,jel su to fino ispeglali? Ne razumem se bas najbolje u sve to,ali kontam da je sad verovatno i vek baterije duzi posto se sad ne podize android iz windowsa,pa podelite iskustva samnom 🙂 Nadam se da cete mi pomoci,i da necete zameriti na gomili pitanja,ja cu vec sad nastaviti iscitavnaje foruma u potrazi za nekim odgovorima iz posta,jer svakako planiram da iscitam temu do kraja