Upravni odbor Telekoma, kaze da cemo se iznenaditi sa akcijama za brzine
to o konkurenciji je smesna prica. recimo u svajcarskoj imas dva provajdera (swisscom za adsl, cablecom za kablovski) i to je to. nismo mi svesni da zivimo u zemlji u kojoj cak i ima konkurencije, jer u drugim zapadnim drzavama dve-tri firme drze sve u zemlji, od interneta do supermarketa... mislim da ne treba mnogo da kukamo, ja sam razmislio i preci cu sutra sa telekomovih 1.5Mbit/s za 1400 dinara na SBB-ovih 6Mb/s za 1500 dinara. nemojte posle da kazete da nema konkurencije. jednostavno u drugim zemljama je infrastruktura mnogo bolja i zato imaju mnogo vece brzine za manje pare, nema to mnogo veze da li ima konkurencije ili ne, jer evo na primeru svajcarske se pokazuje da dva provajdera drze celu zemlju ali su u mogucnosti da omoguce 20Mbit/s za 20CHF mesecno. mislim da je bolja ponuda SBB-a da za 1500 imam 6Mbit, dok kod Telekoma znaci sad mogu da dobijem max 4Mbit za 1100 dinara...
t ja sam razmislio i preci cu sutra sa telekomovih 1.5Mbit/s za 1400 dinara na SBB-ovih 6Mb/s za 1500 dinara. nemojte posle da kazete da nema konkurencije
Informacija je da ce od septembra ili oktobra biti najmanji adsl 4mbi on ce ugovorno kostati 750 sa pdv za 12 meseci a iptv i u tom paketu 250 din
Oce li biti promena cena za nas koji sada tokom leta uzmemo 1year ugovore sa 50% popusta?
ja sam razmislio i preci cu sutra sa telekomovih 1.5Mbit/s za 1400 dinara na SBB-ovih 6Mb/s za 1500 dinara. nemojte posle da kazete da nema konkurencije.
Ne branim nikoga, ali nije ni SBB toliko sjajan. Ja sam recimo prošle godine prešao sa SBB.....
Promocija traje do 30. Sept. a meni ističe ugovor 10. Oktobra :smoke:. Jel vredi raskidati ugovor pre isteka ili da sačekam šta će biti posle završetka promocije?
Ja smallville-a ne viđam nigde drugde na forumu osim u ovoj sekciji, mislim da su mu svi postovi vezani za internet. Uvek piše nešto vezano za telekom, žali se na internet u Srbiji, smišlja načine kako što jeftinije da prođe, u postovima dosta koristi psovke, svađa se sa ljudima i viče, veoma je zanimljiva osoba![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari