Šta je novo?

Telekom ADSL - 50% još povoljniji Click paketi!

Upravni odbor Telekoma, kaze da cemo se iznenaditi sa akcijama za brzine

Neka oni omoguce klik16 i iptv!

Upravni odbor Telekoma, kaze da cemo se iznenaditi sa akcijama za brzine

Da ali zato pre toga ce da nam dignu cene pretplate za fiksni telefon sa dosadasnjih 300 dinara na obaveznih 600 i nesto dinara a disu jos impulsi koje napravite? Tako da okreni obrni dolazimo na isto. Ali ajde da sacekamo da vidimo i to cudo dali ce da nam dignu pakete interneta i samnje cene? Ali dogod ne povecaju linkove ka inostranstvu i neomoguce u svim centralama novu opremu mi necemo imati kvalitetnu internet mrezu.

Pola Zemuna je pod Ikomom kablovskim i oni nedaju adsl to je isto informacija , nemoduce da 3 godine nema tehnicke mogucnosti da telekom uvede adsl na retenziju. Danas bila inspekcija gradska mozda ce i rušiti one objekte šešelj koje je daO KAO PRIVREMENE A ONI PODIGLI VILE

ma sve dok oni zaje%avaju narod i placaju reklame kao 50% adsl i zoves da uzmes paket a na salteru ti kazu da tvoja parica nece da primi click 8/click16 itd a uzmes IPTv i click6 mislim strasno,
pogotovo sto su meni rekli kao ne moze jer parica ne podrzava. Sramota em sto je ogroman monopolista em sto nas je%u na sve strane kako stignu

Jebu nas sa netom zato sto im se moze i sto nemaju konkurenciju na trzistu, a drugo oni jebu a narod se ne buni... oni koji se bune tim ljudima lako zapuse usta tako sto im daju povoljnije pakete ili ih ucene ako nastave da dizu bunu da ce ostati bez neta, a da se svi udruzimo e pa onda vec nebi mogli tako lako da ucutkaju vecinu naroda. Nego mi nismo slozni niti cemo ikada biti slozni po bilo kojem osnovu, jer nije zabadava ono recene: nedaj boze da se srbi sloze.

A to sto nemaju konkurenciju je kriva drzava sto nece da dozvoli da udju veliki igraci na nase trziste pa da se onda malo dovede u red drzava a i cene! I ovo sto su dali Orionu licencu za njihovu fiksnu telefoniju to nije konkurencija, Telenor isto sto je kupio pravo na pruzanje usluga fiksne telefonije ce da prodje jos dosta vode dunavom dok se njihova telefonija ne pojavi na trzistu i krenu da pruzanju usluge, a verujem da nece ni skoro to se dogoditi jer Telenor nema apsolutno nista od infrastrukture u drzavi i da bi krenuo prvo mora po drzavam da razvuce kablove a svi znamo kako to ide kod nasih u drzavi jer nebitno sto oni imaju licencu da mogu da rade naravno nasa stoka od drzave trazi jos para pod izgovorom po ko zna kojoj nepostojecoj tacki u zakonu i naravno za neke takse koje su samo njima poznate. Pa dok sve to ne podmazu proce dosta vremena dok ne vidimo njihove telefone u nasim kucama.

to o konkurenciji je smesna prica. recimo u svajcarskoj imas dva provajdera (swisscom za adsl, cablecom za kablovski) i to je to. nismo mi svesni da zivimo u zemlji u kojoj cak i ima konkurencije, jer u drugim zapadnim drzavama dve-tri firme drze sve u zemlji, od interneta do supermarketa... mislim da ne treba mnogo da kukamo, ja sam razmislio i preci cu sutra sa telekomovih 1.5Mbit/s za 1400 dinara na SBB-ovih 6Mb/s za 1500 dinara. nemojte posle da kazete da nema konkurencije. jednostavno u drugim zemljama je infrastruktura mnogo bolja i zato imaju mnogo vece brzine za manje pare, nema to mnogo veze da li ima konkurencije ili ne, jer evo na primeru svajcarske se pokazuje da dva provajdera drze celu zemlju ali su u mogucnosti da omoguce 20Mbit/s za 20CHF mesecno. mislim da je bolja ponuda SBB-a da za 1500 imam 6Mbit, dok kod Telekoma znaci sad mogu da dobijem max 4Mbit za 1100 dinara...

Poslednja izmena:
to o konkurenciji je smesna prica. recimo u svajcarskoj imas dva provajdera (swisscom za adsl, cablecom za kablovski) i to je to. nismo mi svesni da zivimo u zemlji u kojoj cak i ima konkurencije, jer u drugim zapadnim drzavama dve-tri firme drze sve u zemlji, od interneta do supermarketa... mislim da ne treba mnogo da kukamo, ja sam razmislio i preci cu sutra sa telekomovih 1.5Mbit/s za 1400 dinara na SBB-ovih 6Mb/s za 1500 dinara. nemojte posle da kazete da nema konkurencije. jednostavno u drugim zemljama je infrastruktura mnogo bolja i zato imaju mnogo vece brzine za manje pare, nema to mnogo veze da li ima konkurencije ili ne, jer evo na primeru svajcarske se pokazuje da dva provajdera drze celu zemlju ali su u mogucnosti da omoguce 20Mbit/s za 20CHF mesecno. mislim da je bolja ponuda SBB-a da za 1500 imam 6Mbit, dok kod Telekoma znaci sad mogu da dobijem max 4Mbit za 1100 dinara...

Pa ako je kod njih tako ali nije u svim zemljama tako! Oduvek se znalo da sto je veca konkurencija u drzavi da su to cene povoljnije za kranje korisnike, samo to u nasoj drzavi izgleda nije pravilo jer eto uzecu primer mobilnu telefoniju... imamo tri razlicita operatera a kada pogledas malte ne iste ponude imaju a cene zali boze a o uslugama necu ni da pricam jer smo dno dna!

A kada vec pominjes svajcarce uzmi da je kod njih u drzavai drugi zakon vlada, vece plate, bolja organizovanost ljudi a to da ti kazem utice na sve dalje!

Onda pominjes da imamo konkurenciju, mozda ti imas mogucnost da predjes sa adsl na kablovski net ali mozda neko nema i kako onda imamo konkurenciju? *** negledas stavri iz vise uglova. Onda ****m ja tu konkurenciju jer ako hocu kablovski net moram prvo da uvedem kablovsku televiziju koja se do nedavno placala za kuce 10.000 hiljada dinara a onda je bila neka akcija u kojoj su davali prikljucke za 1 dinar, e sada ako je to ostalo da se vise ne placa uvodjenje kablovske pa covek i da razmisli ali ako mora da se opet placa ma **** onda tu rabotu gde te uslovljavaju jednom stavri da bi uzeo drugu! Ja eto na primer retko kada gledam tv jer na istome apsolutno nema nista sto bi me zanimalo ali zato bih mozda hteo da uzmem njihov net ali ne moze jedno bez drugoga. Tako da onda ****s ti to kada te neko ucenjuje!!! Nije ni kod adsl bolje jer moras da imas fiksnu telefonsku vezu da bi mogo da imas net ali opet fiksni mi bar necemu koristi a tv meni ne znaci nista jer sve sto me zanima pogledam na netu ili skinem. I sada dolazimo do onoga gde te jedni i drugi uslovljavaju da placas pretplatu kod kablovskog je to skoro 1000 dinara a na telefonu je to za sada 300 dinara a od avgusta meseca 600 dinara.

Tako da kakogod okrenes na istom smo ali od dva zla izabracu ono manje zlo u ovom slucaju adsl! A nije da se zalim ali meni je speed up odavno zaglavljen pa tako da imam 6 mb po ceni od 770 dinara sa novim ugovorom koji sam podpisao prvog ovog meseca! Ali *** nemaju svi taku srecu da im je speed up ostao trajno zaglavljen.

t ja sam razmislio i preci cu sutra sa telekomovih 1.5Mbit/s za 1400 dinara na SBB-ovih 6Mb/s za 1500 dinara. nemojte posle da kazete da nema konkurencije

znaš koji uopšte procenat ljudi u srbiji ima tu mogućnost kao ti.
ispade još da se za džabe bunimo kad možemo lako preći na sbb, e pa ne može sigurno 85% stanovništva. ja da mogu prešao bih "prekjuče" na SBB, a oni kažu: nažalost u Veterniku nikada neće postojati naša infrastruktura. pošto su potpisali "pakt o ne napadanju" sa KDS-om, koji drži Veternik ali isto tako nema nameru da razvlači kablove po njemu (na sreću oni su loši pa je i bolje što ih nema).

Jel ima neko ideju koliko je ozbiljno ovo oko jos vecih brzina kod telekoma od septembra? Pitam zato sto me interesuje ovaj bazni paket za ~750 din. Sad sam na Sbb-u, ali jednostavno mi ne odgovara sto stalno povecavaju brzine, a ne daju popust ili ne prave pakete sa manjim cenama/manjim protokom. Meni je i 1+ Mbit dosta. Doduse uvek je bolje brze, ali ipak bacam pare kroz prozor za nesto sto mi realno ne treba.

^ To sad kosta 750 din, a u septembru kada povecaju brzinu verovatno ce da poskupi... mada ne verujem da ce biti skuplje od 1000 din.
...Ovde je dobro jer moze da se zaglavi speed-up pa imas 6144/1024 za manje od 1k din.

Meni i dalje kada pokušam da online aktiviram SpeedUp, kaže nepotojeća stranica ....

ja sam razmislio i preci cu sutra sa telekomovih 1.5Mbit/s za 1400 dinara na SBB-ovih 6Mb/s za 1500 dinara. nemojte posle da kazete da nema konkurencije.

Ljudi zaboravljaju da kod SBB-a mora da se uzme i kablovska, plus ugovor na 2 godine za tu brzinu. Ako nemaš fiksni i hoćeš kablovsku, isplati se. Mene recimo SBB kablovska opšte ne zanima, fiksni telefon plaćam, a ne volim da se vezujem na 2 godine, pogotovo ne za SBB. Ne branim nikoga, ali nije ni SBB toliko sjajan. Ja sam recimo prošle godine prešao sa SBB na telekom i nisam se pokajao.

Možda, moja greška. Čini mi se da je prošlog leta bilo na 2 godine.

Ne branim nikoga, ali nije ni SBB toliko sjajan. Ja sam recimo prošle godine prešao sa SBB.....

+1

Sbb je bolji u nekim slucajevima, ali ne svim. Ako se dogodi ova akcija eto mene opet kod lelekoma

SBB Mix je na 24, obican ugovor na 12, postpaid bez ugovora na manje brzine :)

Ja uzeo kod Lelekoma, nisam verovao kad su mi rekli da ce zvati za dan dva, vec se spremio da mesec dana budem na odmoru.. kad stvarno zvali sutra da dodjem po modem.
Ali .. ne bi oni bili oni da nesto ne zeznu :) Jedan kaze da sam dobio 16, drugi 6, treci 16, modem kaze 1.5 :D Milina...

Inace, ne vracam se na SjBB sem ako svi ostali ne zahebu nesto :)

Nakon sto sam juce poslao mejl telekomu, jutros me zvali iz poslovnice i kazu kako je ugovor spreman i samo treba da ga potpisem

Promocija traje do 30. Sept. a meni ističe ugovor 10. Oktobra :smoke:. Jel vredi raskidati ugovor pre isteka ili da sačekam šta će biti posle završetka promocije?

Promocija traje do 30. Sept. a meni ističe ugovor 10. Oktobra :smoke:. Jel vredi raskidati ugovor pre isteka ili da sačekam šta će biti posle završetka promocije?

Pa kada si vec kod telekoma sto ne odes u poslovnicu par dana pre isteka ove promocije i kazes im da si zainteresovan za podpisivanje novog ugovora ali da ti je problem tih desetak dana, mislim da nebi trebali da prave problem oko desetak dana i da ce ti raskinu taj ugovor i da podpises novi.

Bar po mom misljenju bi trebali to da ti odobre jer samim time ce te zadrzati jos godinu dana kod sebe a cena ce biti jedina ta sto ce ti postojeci ugovor raskinuti desetak dana ranije ali ces zato podpisati novi na godinu dana, mislim da je to po njih odlican posao ali *** moras otici u poslovnicu i videti sa njima stati je raditi i dali bi hteli da pristanu na takav kompromis? Ako ne pristanu onda su stavrno ******i, ali da nezurim sa iznosenjem zakljucaka sacekaj kraj septembra pa ces znati na cemu si, ako ne uspes da uletis na ovu promociju, onda vidi jer ce sigurno u septembru biti novih akcija da se privuku novi korisnici pa ces mozda tu naci nesto sto ti odgovara pa mozda cak bolju ponudu nego sto je ova trenutno!?

Poslednja izmena:
@Smallville, neumoran si :d

Ja smallville-a ne viđam nigde drugde na forumu osim u ovoj sekciji, mislim da su mu svi postovi vezani za internet. Uvek piše nešto vezano za telekom, žali se na internet u Srbiji, smišlja načine kako što jeftinije da prođe, u postovima dosta koristi psovke, svađa se sa ljudima i viče, veoma je zanimljiva osoba :D

Poslednja izmena:
Ja smallville-a ne viđam nigde drugde na forumu osim u ovoj sekciji, mislim da su mu svi postovi vezani za internet. Uvek piše nešto vezano za telekom, žali se na internet u Srbiji, smišlja načine kako što jeftinije da prođe, u postovima dosta koristi psovke, svađa se sa ljudima i viče, veoma je zanimljiva osoba :D

E pa vidis da nisi u pravu, nazalost ima me svuda a kome se ne svidja neka ne cita moje postove i neka ih ne komentarise.

Jer nevidim razlog sto se vas dvojica javljate kada odgovor nije bio upucen ni jednom od vas dvoje, tako da nevidim u cemu je vas problem? Ako vam toliko smetam imate ignore listu pa napred nasi ali koliko vidim vas toliko zanima sta ja pisem i sta komentarisem pa ako vam je to zadovoljstvo onda neka vam bude.

Ima veze ova Nataša cuo sam i ja da ne treba brzati sa ovom letnjom akcijom, da ce to sve biti sa tim cenama pr. klk 4 ali brzine udvostrucene, to je informacija jer sbb sprema neku kontra akciju a imaju svog coveka u Telekomu.

Vrh Dno