E hvala ti puno za odgovor
Ja samo zelim da produzim ugovor i iskoristim taj popust .
Ako mi ugovor istice 14.7 kad bi bilo najzgodnije da odem do Telekoma? Dan ranije ili na taj dan?
Pozdrav
E hvala ti puno za odgovor
Ja samo zelim da produzim ugovor i iskoristim taj popust .
Ako mi ugovor istice 14.7 kad bi bilo najzgodnije da odem do Telekoma? Dan ranije ili na taj dan?
Pozdrav
Nije tacno, imace 12 meseci popust 50% bilo da pocinje 10og, 20og ili kog vec u mesecu tad ce popust i da se zavrsi pa onda ide po regularnoj do kraja meseca.
Kad imas prvi mesec za 1din to se takodje prenosi na sledeci ako si potpisao ugovor 15og ili kad vec kako sto sam rekao.
Ne znam tacno od kad i da li jedno vreme nisu ali decembar i januar sam imao racun za adsl ~600 i ~800din jer sam oko sredine meseca potpisao, a prvi mesec je bio 1din.
Nema zaokruzivanja na kalendarski mesec. Ako sutra vratis opremu i raskines ugovor platices 13dana koliko si i koristio uslugu u ovom mesecu sto je sasvim normalno.
Pa koji im je to fazon? Znaci 16mbit mozete da mi obezbedite a 14 ne mozete?? Jos nisam bio lenj, pre pola sata sam ponovo zvao i guska koja se javlja kaze "zbog iptv ne mozete preko click 6". Ok rekoh, a ako odjavim IPTV da li cu moci click 16? Kaze moze! Pa rekoh tih 16 je vise nego sto ja trenutno trazim? A ona mi kaze "vi ocigledno ne shvatate sustinu na kom principu radi IPTV i ADSL"??? Znaci Click6 + IPTV (2 STB) je ukupno oko 18mbit, to moze, sam Click 16 moze (16mbit), a Click 8 + IPTV (1 STB), ukupno 14Mbit, to ne moze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari