Šta je novo?

Telekom ADSL - 50% još povoljniji Click paketi!

Bolje je pitanje da li će mi važiti tih 50% popusta ako sada ručno pređem na click16, a potpisao sam ugovor na click8... Ne bih da me sačeka račun na 4500 od sad pa nadalje. Možda da im pošaljem mail ili tako nešto manje ekstremno...

Kod Lelekoma se vise ne vracam ! Eh, kad bih imao uslove za sbb. Inace kod beotela isto 50% i nov ruter tplink.
Tako je dok te pecaju. Ne dajboze da imas neki prigovor, moraces da odvojis citavo pre/popodne dok dodjes na red, pa tek onda pocinje j*** u mozak!

Ma da a SBB je milina... ako imas problem sa sporadicnim prekidom veze, stici ces na red kad ti naplate nekoliko meseci pa mozda dodje neko a dotle stalno "upisuju prigovore".
Mrsh....

Meni evo i posle nekih 4-5 dana nisu aktivirali click 8 iako su mi rekli da je odmah aktivno. Lepo.

Meni evo i posle nekih 4-5 dana nisu aktivirali click 8 iako su mi rekli da je odmah aktivno. Lepo.

a sto se zalis ovde? lepo nazovi korisnicki ili jos bolje odes u poslovnicu gde si podpisao ugovor i vidis u cemu je problem? ovde sto kukas i zalis se nemas nikakve koristi ali zato u poslovnici lako mozes da sredis problem pa cak ako treba da malo dignes ton da vide da si nezadovoljan onim sto su do sada uradili, a nisu uradili nista tako da imas sva prava da se zalis i da se deres na iste.

Koje rutere daje Telekom sada ? Sutra treba da mi daju nov, a stari mt 822 ostavljam u ormar.

Ja sam danas potpisao ugovor i dobio ADSL modem. Presao sam sa SBBa...Za sad sve funkcionise normalno. Jedina stvar koja me iznervirala sto nisam uzeo MTS mobilni internet za dzabe posto kao ADSL korisnik imam pravo na to da uzmem uz ugovor na 12 meseci i da taj internet placam po 1 dinar mesecno sto mi je rekla ova na salteru... U trenutku sam se spucao i rekao "Neka ne treba..." i onda kad sam razmislio iznervirao sam se ko kruska... Da li neko zna jos nesto o ovome? Ja bih otisao opet nazad da uzmem to ako moze...
Nije mi jasno, mogu da dobijem mobilni internet besplatno? Zna li neko nešto o ovome?

a sto se zalis ovde? lepo nazovi korisnicki ili jos bolje odes u poslovnicu gde si podpisao ugovor i vidis u cemu je problem? ovde sto kukas i zalis se nemas nikakve koristi ali zato u poslovnici lako mozes da sredis problem pa cak ako treba da malo dignes ton da vide da si nezadovoljan onim sto su do sada uradili, a nisu uradili nista tako da imas sva prava da se zalis i da se deres na iste.

Zvao sam ih dva puta. Kazu zabelezili su problem.

Meni isto nisu povecali brzinu mada je u ruteru bila upisana veca brzina (sa 1,5 na 4 ) Zatrazio sam speedup i posle 12 sati kad sam video u ruteru da je zahtev prosao restartovo ruter i sad mi ide koliko placam . Probaj mozda i tebi krene

Zvao sam ih dva puta. Kazu zabelezili su problem.

onda jednostavno otidji u poslovnicu i pitaj u cemu je problem? i obavezno trazi umanjenje racuna za vreme koje nisi imao tu brzinu koju ce ti na kraju meseca naplatiti. ili nazovi i treci put i opet prijavi problem, kada ti kazu da je problem prijavljen kazi sta ti imas od toga, tebi su rekli da se brzina koju zelis dobija odmah ili najkasnije za 24 casa a od tada je vec proslo 5-6 dana.

Kod Lelekoma se vise ne vracam ! Eh, kad bih imao uslove za sbb. Inace kod beotela isto 50% i nov ruter tplink.

Tako je dok te pecaju. Ne dajboze da imas neki prigovor, moraces da odvojis citavo pre/popodne dok dodjes na red, pa tek onda pocinje j*** u mozak!

jedini problem sam imao kad mi net nije radio jedan čitav vikend, zvao korisničku službu kažu poslaće nekoga. u ponedeljak mi net proradio normalno a likovi došli posle dve nedelje da vide šta je problem, a ja tad nisam bio kući nego mama. seli za računar videli da torrent ide 420 :D pošto sam tako bio ostavio i onda se još derali na nju zašto sam ja lažno prijavio da mi net ne radi i kako sam im oduzeo dragoceno vreme.
kad sam čuo šta se desilo otišao sam tamo i prijavio tog se*onju i lik je dobio 20% manju platu za taj mesec.

Ja sam u poslovnici dobio informaciju da je nebitno na koji click paket prelaziš, bilo sa manjeg na veći ili obrnuto, jer je akcija -50% i donosi se na sve pakete.

Ja danas bio u poslovnici zbog nečeg drugog, i baš pitao, kažu, nije itno, ti poslešetaj pakete, i uvek ćeš plaćati 50 posto od odabranog paketa.

Uuu sto su postali fini !

onda jednostavno otidji u poslovnicu i pitaj u cemu je problem? i obavezno trazi umanjenje racuna za vreme koje nisi imao tu brzinu koju ce ti na kraju meseca naplatiti. ili nazovi i treci put i opet prijavi problem, kada ti kazu da je problem prijavljen kazi sta ti imas od toga, tebi su rekli da se brzina koju zelis dobija odmah ili najkasnije za 24 casa a od tada je vec proslo 5-6 dana.

Zvao sam danas ponovo. Zabelezili su. :D Kaze mi decko stavicu da je hitno, posto problem postoji duze. :D

EDIT: Izgleda da su mi povecali. Na testspeed mi pokazuje UP skoro 1mbit/s a download oko 7 do 11 mbit/s.

Poslednja izmena:
Zvao sam danas ponovo. Zabelezili su. :D Kaze mi decko stavicu da je hitno, posto problem postoji duze. :D

EDIT: Izgleda da su mi povecali. Na testspeed mi pokazuje UP skoro 1mbit/s a download oko 7 do 11 mbit/s.

eto vidis da se isplatilo sto si ih cimao, a jos si dobio pride vecu brzinu od one za koju si podpisao paket. vidi kojom brzinom ce ti skida sa http-a ili torrenata? pa nam javi ovde kasnije.

Sa torrenta skida oko 800-850kB/s...mada sam probao sam jedan fajl, nisam imao vremena. Probacu kasnije ponovo.

Ja danas bio u poslovnici zbog nečeg drugog, i baš pitao, kažu, nije itno, ti poslešetaj pakete, i uvek ćeš plaćati 50 posto od odabranog paketa.

Ovo je 100% sigurno? Da pokušam da se prebacim na click16 ručno, ako uopšte to dozvole.

Meni dadose hg 552a1 ali jos uvek sam na mt822 koji je ostao u mom vlasnistvu. Zao mi da ga razmontiram. Nego vi koji ste dobili hg 552a1, da li su vam kablovi bili u kesama. Meni samo spliter i punjac u kesi. Ruter jeste kao nov, ali je moguce da ga je neko koristio malo.

Upravo to. Plus još ima ona nalepnica na kutiji koju mora da secneš da bi otvorio, tako si siguran da niko pre tebe nije dobio ruter.

Jok, meni nisu razbucali tu nalepnicu i ništa nije ukucavala u sistem. Kako je izvadila kutiju iz fioke, tako je strpala u kesu. Crna slova su barem na mojoj nalepnici, roaming isto piše.

edit:

Ima serijski broj na kutiji, ipak je držala tu kutiju par minuta u rukama pre nego što mi je dala, možda je ukucala samo taj serijski broj.

Poslednja izmena:
Dođoh i ja u posed modema HG552a1. Danas se javiše ovi iz tehničke podrške da će doći, uveriše se ljudi u "neispravnost" zameniše umrli MT882 sa mlađanim i živahnim HG552a1. Još bili dobri izvinuše se što sam čekao par dana, rekoše da su bili u velikom problemu sa nedostatkom modema i da su jedno vreme radili samo sa polovnim modemima, međutim i oni su nestali pošto je počela sezona gromova. Tako da su danas dobili nove modeme i krenuli su po terenu da rešavaju probleme!

Aj pogledaj, molim te, u podešavanjima jel može USB da mu služi kao print server ? Nigde ne mogu da nađem uputstvo za dotični HG552a1 ! (ako može da iscimam koleginicu da potpiše novi ugovor i uzme ga, ja sam i dalje na studentskoj i HG520C)

Net mi je malo sporiji sa ovim hg 552a1 u odnosu na mt822 . Nisam odradjivao nikava podesavanja na njemu za razliku od starog mt822, samo sam dodelio ime mrezi i zakljucao je

Poslednja izmena:
Aj pogledaj, molim te, u podešavanjima jel može USB da mu služi kao print server ? Nigde ne mogu da nađem uputstvo za dotični HG552a1 ! (ako može da iscimam koleginicu da potpiše novi ugovor i uzme ga, ja sam i dalje na studentskoj i HG520C)

Ne može. Možeš da ubodeš usb flash i pristupaš fajlovima preko ftp-a.

C c c...ništa...JetSpeed iz Šapca ću da prebacim u BG, a HG520C ide u Šabac...ne verujem da će praviti problem.. ;)

Nazad
Vrh Dno