Šta je novo?

Telekom ADSL - 50% još povoljniji Click paketi!

Imam 2 pitanja ako moze odgovor:
-imam studentski 4u1 paket. obaveza godinu dana. da li, kada istekne ugovorna obaveza, i dalje ostaje isti 4mb paket po ceni 1mb?
-sta se desava, kada nakon isteka ugovorne obaveze, raskinem ugovor i napravim novi ugovor -50%, sta se desava posle 12 meseci? placam celih 100%? onda bi mi to bila dosta gora varijanta nego sadasnjih 4mb po ceni 1mb.
-sta se desava sa openIPTV ako hocu da promenim ADSL provajdera?
hvala

*** ja sam pre mesec dana uzeo 4mb....
Da li mogu da raskinem taj ugovor i da uzmem lepo 16mb za te pare?

Mozes, ali prvo da platis penale.

Imam 2 pitanja ako moze odgovor:
-imam studentski 4u1 paket. obaveza godinu dana. da li, kada istekne ugovorna obaveza, i dalje ostaje isti 4mb paket po ceni 1mb?
-sta se desava, kada nakon isteka ugovorne obaveze, raskinem ugovor i napravim novi ugovor -50%, sta se desava posle 12 meseci? placam celih 100%? onda bi mi to bila dosta gora varijanta nego sadasnjih 4mb po ceni 1mb.
-sta se desava sa openIPTV ako hocu da promenim ADSL provajdera?
hvala

1. vraca ti se na 1.5 mb brzinu.
2. ne raskidas nista nego samo odes podpises novi ugovor za promociju koju se odlucis. a kada istekne ova promocija 50% niza cena do tada ce internet kostati toliko pa tako da nista neces biti na gubitku.
3. mislim da ne mozes da menjas provajdera ako kod telekoma imas iptv, da bi promenuo provajdera onda moras sve da odjavis i da se prijavis kod drugog provajdere.

Smallville, jesi li siguran da se brzina vraca na 1,5?

Download mi je nekada isao i do 1MBps...

E to je nekada bilo sada toga vise nema osim ako oni bas ne naprave propust. Ja sam znao par njih koji su svojevremeno imali iptv i 1 mb paket pa kada ugase iptv totalno dobiju 700-800 kb/s za download tako da to nije nista cudno cak sta vise stara vest. Sada jedino ako se to nije dovelo u red kada su ovo nedavno cackali za speed up pa da su onda i za iptv podesili da se to vise ne moze koristiti za download nego da je to samo za iptv.

1. vraca ti se na 1.5 mb brzinu.
2. ne raskidas nista nego samo odes podpises novi ugovor za promociju koju se odlucis. a kada istekne ova promocija 50% niza cena do tada ce internet kostati toliko pa tako da nista neces biti na gubitku.
3. mislim da ne mozes da menjas provajdera ako kod telekoma imas iptv, da bi promenuo provajdera onda moras sve da odjavis i da se prijavis kod drugog provajdere.

1-Ne vraća se brzina na 1.5Mb, već moraš sam da odeš i da tražiš smanjenje brzine ako ne želiš da platiš 4Mb po punoj ceni. Ja sam bio zaboravio da mi u martu ističe 12 meseci od potpisivanja studentskog 4Mb po ceni 1Mb. Oko 20. maja sam smanjio brzinu, tako da sam za april dobio račun oko 2200, a za maj 2000 din. Nemoj da napraviš istu grešku.

Smallville, jesi li siguran da se brzina vraca na 1,5?

A sto se nebi vracalo? Pa sta mislis da su oni crveni krst pa da ce sada dalje da daju 4 mb po ceni 1 mb, pa po toj logici onda bi svi oni koji su uzeli iptv po dinar na ugovor u promiciji trebal ida ocekuju sada do kraja koriscenja telekom usluga da imaju iptv po ceni jednog dinara.

Oni su vama ponudili promociju da dodjete kod njih i da podpisete novi ugovor e posle isteka promocije te vracaju na osnovni paket koji si do sada i placao, e sada ti posle isteka ugovorene obaveze imas par mogucnosti: da nastavis da koristis internet tako kako jeste i da placas regularnu cenu, da uzmes novu promociju i za istu ponovo se obavezes na odredjeni period koji zahtevaju ili da zatrazis mik i da odes kod drugog provajdera pa tamo opet uzmes promociju koju zelis i za istu se obavezes ugovorom.

1-Ne vraća se brzina na 1.5Mb, već moraš sam da odeš i da tražiš smanjenje brzine ako ne želiš da platiš 4Mb po punoj ceni. Ja sam bio zaboravio da mi u martu ističe 12 meseci od potpisivanja studentskog 4Mb po ceni 1Mb. Oko 20. maja sam smanjio brzinu, tako da sam za april dobio račun oko 2200, a za maj 2000 din. Nemoj da napraviš istu grešku.

Pa ja nemam tu promociju ali mi je logicno da sami vrate na osnovni paket! E sada ako moras da ides e onda su tu malo napravili pometnju jer su to isto mogli da dozvole da posle ugovorene obaveze sam preko sajta smanjis na 1.5 mb a do tada da ne mozes da smanjis vise od 4 mb.

Ja sam bio uzeo onu promociju tri meseca za jedan dinar po mesecu i to sam uzeo 2009 godine u decembru mesecu pred kraj tako da mi je u decembru 2010 godine istekla ugovorena obaveza stim da sam ja nasatvio da korsitim internet ovako i da nisam u martu podpisivao nista jer mi promocije koje su tada nudili nisu odgovarale tako da sam sada 1 juna otisao u telekom i podpisao ovu promociju za 50% nizu cenu paketa.

Poslednja izmena:
Tako sam se i ja nadao, ali onda sam dobio račun sa punim izosom. Da ne navodim to da su mi ukrali jedan besplatan mesec, jer sam ugovor potpisao 29-og u mesecu, iako me je žena u poslovnici ubeđivala da se ne računa kalendarski mesec, već mesec dana korišćenja usluge. :mad: Ali rekla-kazala ne mogu nikako da dokažem.

Moras da platis sve preostale mesece do kraja obavezujuceg ugovora koji si potpisao.

Dakle, sa studentskog na telekomu pretplatu se moze preci bez problema, bez raskidanja ugovora i slicno?! Samo odem i potpisem novi ugovor?!

A sto se nebi vracalo? Pa sta mislis da su oni crveni krst pa da ce sada dalje da daju 4 mb po ceni 1 mb,

Pa nema sta da se vraca jer se potpisuje ugovor za Click 4 po ceni Click 1 a ne Click 1 sa brzinom Click 4......

tako da posle isteka ugovorene obaveze ostaje brzina Click 4 i naravno cena koja ide uz taj paket 2200din

Dakle, sa studentskog na telekomu pretplatu se moze preci bez problema, bez raskidanja ugovora i slicno?! Samo odem i potpisem novi ugovor?!

naravno ako ti je istekla ugovorena obaveza za studentski ADSL.....
ako nije onda moras platiti preostale preplate pa onda nova promocija......ako ti istice sad u julu ili ti je vec isteklo nema nikakvih problema da potpises novu promociju...a ako ne onda treba da sacekas do kraja jula/posto akcija traje do 31.07/....i vidis da li ti se isplati raskidati ugovor/platiti preostale preplate/....i uzeti novu promociju sa 50%

do kada ti je studentski ADSL pod ugovorom?

E to je nekada bilo sada toga vise nema osim ako oni bas ne naprave propust. Ja sam znao par njih koji su svojevremeno imali iptv i 1 mb paket pa kada ugase iptv totalno dobiju 700-800 kb/s za download tako da to nije nista cudno cak sta vise stara vest. Sada jedino ako se to nije dovelo u red kada su ovo nedavno cackali za speed up pa da su onda i za iptv podesili da se to vise ne moze koristiti za download nego da je to samo za iptv.

To je jasno, pitanje je samo zasto su mi onda rekli da ne mogu da imam vise od 6Mbita ako sam nekada bez problema imao 10?

To je jasno, pitanje je samo zasto su mi onda rekli da ne mogu da imam vise od 6Mbita ako sam nekada bez problema imao 10?

E kada bi se na neka pitanja u zivotu moglo odgovoriti resile bi se mnoge misterije.

Veruj mi ni oni sami ne znaju sta mogu i u stavri sta zele. E sada jedino nisi reko dali hoces da imas vecu brzinu neta pored IPTV-a ili hoces ovako da uzmes vecu brzinu? Ako hoces pored IPTV-a da imas vise od 6 mb onda sacekaj da ti se neko javi ko vec ima IPTV pa ti kaze sta i kako mozes da radis ali ako nemas IPTV e onda nebi trebalo da imas problema sa uzimanjem zeljenog paketa.

Pa nema sta da se vraca jer se potpisuje ugovor za Click 4 po ceni Click 1 a ne Click 1 sa brzinom Click 4......

tako da posle isteka ugovorene obaveze ostaje brzina Click 4 i naravno cena koja ide uz taj paket 2200din

Da ali poenta je sto svi vi hocete da vam posle isteka tog studenskog ADSL-a ostane 4 mb a i dalje da placate 1 mb, e pa to ne moze. Jer da ostane 4 mb onda placate punu cenu tog paketa a to vama ne odgovara pa samim time se non stop provlaci po forumu to pitanje dali posle isteka ugovorene obaveze vam ostaje 4 mb a da idalje placate 1 mb.

E kada bi se na neka pitanja u zivotu moglo odgovoriti resile bi se mnoge misterije.

Veruj mi ni oni sami ne znaju sta mogu i u stavri sta zele. E sada jedino nisi reko dali hoces da imas vecu brzinu neta pored IPTV-a ili hoces ovako da uzmes vecu brzinu? Ako hoces pored IPTV-a da imas vise od 6 mb onda sacekaj da ti se neko javi ko vec ima IPTV pa ti kaze sta i kako mozes da radis ali ako nemas IPTV e onda nebi trebalo da imas problema sa uzimanjem zeljenog paketa.

Receno mi je da ne mogu da imam vise od 4Mbita pored IPTVa (jel to ima smisla?) a bez IPTVa moze do 16 ali mi je maksimum navodno 6... Uopste mi nije jasno zasto je to tako pa rekoh da proverim ovde.

Da ali poenta je sto svi vi hocete da vam posle isteka tog studenskog ADSL-a ostane 4 mb a i dalje da placate 1 mb, e pa to ne moze. Jer da ostane 4 mb onda placate punu cenu tog paketa a to vama ne odgovara pa samim time se non stop provlaci po forumu to pitanje dali posle isteka ugovorene obaveze vam ostaje 4 mb a da idalje placate 1 mb.

ne znam sto se meni obracas.....necu ja nista samo kazem da nisi u pravu da se vraca na 1.5 mb....i time dovodis ljude u zabludu.......

problem je sto si postavio vec vise puta poruku sta ljudi zele/hoce a sta je stvarnost...i kako i sta moze ne moze......a i sam kazes da ne znas....ne vidim sto se onda javljas svaki put kad nemas tacan odgovor.......

evo vrlo jednostavno sam objasnio kako stoje stvari....u dva reda...

Receno mi je da ne mogu da imam vise od 4Mbita pored IPTVa (jel to ima smisla?) a bez IPTVa moze do 16 ali mi je maksimum navodno 6... Uopste mi nije jasno zasto je to tako pa rekoh da proverim ovde.

Ne mogu sada da nadjem gde na forumu ali je neko bas napisao koliko mozes da imas najvecu brzinu interneta sa jednim stb boxom i koliko sa dva stb-a.

Pise na telekomovom sajtu da je za one sa iptv max click6.

A da li je moguće samo se prijaviti u nekoj od poslovnica da želiš tu kampanju (recimo nešto kao rezervacija), a ugovor da se potpiše u avgustu? ***a ističe mi stari ugovor tek 05.08. - ako ništa odoh u PTT tamo akcija traje do kraja septembra i nešto je jeftinije, samo mi se ne mili zbog promene e-maila, menjanja IP adrese (jdownloader) a i ovaj hawajac 520C mi baš dobro služi...

A da li je moguće samo se prijaviti u nekoj od poslovnica da želiš tu kampanju (recimo nešto kao rezervacija), a ugovor da se potpiše u avgustu? ***a ističe mi stari ugovor tek 05.08. - ako ništa odoh u PTT tamo akcija traje do kraja septembra i nešto je jeftinije, samo mi se ne mili zbog promene e-maila, menjanja IP adrese (jdownloader) a i ovaj hawajac 520C mi baš dobro služi...

Ko jos koristi nadlanu i slicno.Cemu sluzi hotmail,gmail,live itd...To ne bi trebalo da te brine.

ne znam da li je napisano ranije ali promocija je zbog navale skratjena do 31.7

ne znam da li je napisano ranije ali promocija je zbog navale skratjena do 31.7

Kurve ostaju kurve .Sta boje se da ne potpisu 1000 000 novih korisnika????Pa ce da izgube pare koje su zamislili da opljackaju od ovog glupog naroda.
Drago mi je sto nisam otisao kod njih.Danas mi kazu ima portova (pun k....)Ja raskinem ugovor i odem kod njih sutra kad ista osoba mi kaze imas li mik nema portova(preko noci)?????
Kako drugacije nazvati to osim kao na pocetku posta.
Sreca tu je PTT .

Poslednja izmena:
A PTT kao ima zaseban vod za internet? Kao i svi drugi provajderi. Super mi je kad Orion daje obavestenja "Prema informaciji Telekoma Srbija, došlo je do prekida optičkog kabla koji obezbeđuje isporuku ADSL saobraćaja ka inostranstvu. Usled toga, moguće je da dođe do otežanog odvijanja Internet / ADSL saobraćaja u celoj Srbiji." Konkurencija, nema šta! :p

A PTT kao ima zaseban vod za internet? Kao i svi drugi provajderi. Super mi je kad Orion daje obavestenja "Prema informaciji Telekoma Srbija, došlo je do prekida optičkog kabla koji obezbeđuje isporuku ADSL saobraćaja ka inostranstvu. Usled toga, moguće je da dođe do otežanog odvijanja Internet / ADSL saobraćaja u celoj Srbiji." Konkurencija, nema šta! :p

Svi mi znamo ko je vlasnik95% kablova u Srbiji.
I zato mi dozvoli da se ne slazem sa tim da 1 moze da radi sta hoce.Trebalo bi da nam daju klik 1,5 uz telefonsku pretplatu,koliko das deru sa cenama.Ali ne oni se uplasili da ce mnogo vise ljudi da se prijavi na akciju-50% pa brze bolje skratili rok.Zar to nije cist lopovluk(kao nece im ostati niko posle 30.9.pa smanjili do 30.7.)

Nazad
Vrh Dno