- Učlanjen(a)
- 05.02.2008
- Poena
- 585
Ja sam tek proklet - isti taj S-AMOLED, 100% od prvoga dana![]()
Ocu i ja da trolujem ovde :d
+1 za 100%
Galaxy S >>>> DHD
Ja sam tek proklet - isti taj S-AMOLED, 100% od prvoga dana![]()
Udovolji mi, u cemu je DHD > SGS osim u quadrantu![]()
Udovolji mi, u cemu je DHD > SGS osim u quadrantu![]()
@Kraken:
Sad si se i ti nalupao za medalju. S-Amoled je odličan ekran i bolji je mnogo nego S-LCD, ovo što pričam nema veze sa određenim telefonima (Galaxy S i DHD), već sa ekranima. Bolje malo prostudiraj elementarne stvari oko ekrana pre nego što lupiš nešto.
I DHD i SGS imaju svoje kupce i predstavljaju sam vrh današnje ponude smartphone-ova i svaka dalja rasprava nema poentu, jer svaki od njih imaju svoje prednosti i mane, ali glupo je da dođe neko i da kaže kako je S-AMOLED lošiji od S-LCDa i da je samo za ljude koje je Kraken tako kategorisao da ne priliči jednom IT forumu i nekome ko (misli) da zna šta priča.
Može tebi više da se sviđa S-LCD, ali činjenice ostaju činjenice. Npr. ljudima u Srbiji se i više sviđa Ceca nego recimo Radiohead, što ne znači da je Ceca kvalitetnija, naprotiv.![]()
Kakve perfektna poenta, nema se sta dodati viseKada se setim kada je izašao legend svi su bili srećni zbog amoleda, onda desire isto svi hoće amoled ekran, sada kada više nema amoleda slcd je bolji.
Sto nema amoleda, kome je to najbolje sto zeli uvek moze da kupi u vipu samsung s i jos da mu ostane dobra suma u dzepu. Zbog crne i odlicnih uglova gledanja uvek ce amoled biti bolji izbor za gledanje filmova, e sad sto ja licno nikada ne bih koristio mobilni da gledam filmove kad to mogu makar na lapu je potpuno druga prica. Ko sto rekoh, svako kupuje prema svojim potrebama.Kakve perfektna poenta, nema se sta dodati vise
Mada i trenjetovpost ispod ovog kvotovanog hits the spot just right...
![]()
Ja nisam vlasnik Galaxy-a SUvek bilo i bice da svakom prednosti njegovog telefona potpuno zaslepe mane istog...
Ja nisam vlasnik Galaxy-a S
2 telep:
Exactly
Onda ce druga prica da se prica![]()
Meni je realno sve jedno, ali HTC nije odustao od AMOLED-a i SAMOLED-a zbog nerealnih boja nego ih jednostavno nije bilo za njih ili bilo koga drugog. Trpali su amoled u Nexus, Legend, Desire, Droid Incredible i onda su se odjednom predomislili.
Niko nije rekao da je problemfree telefon, ja sam samo odgovorio na ovo za ekran, pošto mi je malo smešno kako odjednom sada niko ne voli amoleda a do pre par meseci svi su vikali napred amoled.
Hahahaha kako se nerviraju :d
Troll successful![]()
Dotakli ste se ekrana a znate iz prethodnih diskusija da tu jednostavno ne mozete da pobedite.
Kraken je napisao(la):Imajuci u vidu koji tv imas jasno mi je da nema ni potrebe da se sa tobom upustam u neku pricu oko ekrana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari