masnikosa
ako govorimo o samsung c530, meni nije hteo da prihvati titl sa dugackim nazivom,
doduse to je bilo sa starim firmware-om, nisam probao sa novim, javicu sta sam uradio
@masnikosa
Da, video sam i ja to negde, nego mozes li mi proveriti za drugi USB, ima li ga pozadi i da li i on ravnopravno moze da pusta sve to? Da ne ispadne da je on namenjen samo za .mp3, .jpg ili sta ti ja znam ...
... Ograničen sam na 32' jer je prostor veličine Š=81 x V=66 ...
Fizički bi svi trebalo da stanu u predviđen prostor sa 1-2 cm lufta sa strane. Da li je dovoljno prostora za ventilaciju i hlađenje tih 10ak cm koji ostaju sa gornje strane i par cm sa donje? Ima jedno 15 cm mesta iza...
Neko neki komentar na ovo?
Takođe, da li neko možda zna dimenzije pakovanja za ove Samsungove 32-jke (LCD 32C550 konkretno), jer nisam iz BG pa bih došao da kupim i prevezem jer nemam baš previše poverenja u ove nezavisne kurirske službe da mi one to voze, pretovaraju u svojim magacinima itd.
Neko neki komentar na ovo?
Takođe, da li neko možda zna dimenzije pakovanja za ove Samsungove 32-jke (LCD 32C550 konkretno), jer nisam iz BG pa bih došao da kupim i prevezem jer nemam baš previše poverenja u ove nezavisne kurirske službe da mi one to voze, pretovaraju u svojim magacinima itd.
cheersTrazio je dimenzije kutije
Samsung 32C550: 102 x 62,5 x 17 cm (14.3 kg)
Staće ti normalno, ne sikiraj se, kod mene je još u manje prostora stalo.
jos jedna pohvala za samsung, barem za moj model c530
ima opciju za prenos liste kanala na usb
tako da sam i prebacio na 1giga usb, pa kad sam sve slucajno pobrljao,
jednostavno sam ustekao usb i prebacio listu na tv,
iznenadio sam se, ne to sto je vratio kanale kako sam ih memorisao,
vec je vratio i nazive koje sam napisao za svaki kanal, ustedeo mi je vreme
ponovnog trazenja i sortiranja kanala, pa cak i njihovih imena koje sam uneo
pozdrav
I ja sam to primetio, nemam pojma zasto.
Nije to sigurno. Ne spusta se nikad cena zbog toga... Obicno idu akcije za praznike oko nove godine, ali ovo nije to.
Ako pratis lcd i plasma scenu znas da novi modeli nece doci pre marta kod nas. Zasto bi spustali cenu cetiri meseca pre pojave novih modela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari