Govorim o nedospelim obavezama kreditnih kartica.
Ja u koloni datum dospeća očekujem da vidim datum u budćnosti, odnosno kada transakcija dospeva za naplatu. Ako kupim nešto u Maxiju 01.09. i oni daju odloženo plaćanje (recimo 30 dana), u koloni dospeće očekujem da vidim 30.09. Anyway, uglavnom je problem i bio sa Maxi prodavnicama, pa tamo više ne koristim Master, da me ne nerviraju![]()
Bilo je toga i do sada, samo se zvalo prenos.Sada su samo grupisali neke stvari na logična mesta.Mene jedino nervira što su mi adresu vratili na prethodnu iako sam pre godinu i po lepo sredio sve posle ženidbe (neko bi rekao udaje :d)
Nema ti MOŽDA, ako je čovek kupio, on zna da će SIGURNO doći do naplate.
Na svakom računu ima datum dospeća, tj, kada dospeva na naplatu ....
PS Kada ponoviš više puta, kako je to glupa reč, dospeće![]()
![]()
![]()
Što se interfejsa i dizajna tiče, stari jeste bio pregledniji, ali naviću se i na ovo.
Smeta mi što je DRASTIČNO lošiji odziv stranica i iskreno se nadam da je to samo privremeno do ne srede sistem.
Mogao si i ranije da snimiš šablon.Ouu to da, pogotovu se mnogo čeka kad ideš na Plaćanje potraje čitavu večnost dok otvori, ali tu ima jedna bitna novina, to što možeš da snimiš šablon tako da sledeći put kad plaćaš nki račun samo promeniš poziv na broj i iznos uplate, inače meni se sviđa ovaj redizajn
to je zato sto u Maxiju imas 100 dana odlozeno ako kupujes Intesa Masterom![]()
Koja ja razlika kod opcije uplata na karticu između opcija:
izmirenje za
- platna kartica
- račun
Trebao ti je MiniCD ranije - nisam proverio da li su to promenili.
Mogao si i ranije da snimiš šablon.
Trebao ti je MiniCD ranije - nisam proverio da li su to promenili.
^ prva stvar koju sam uradio kada sam uzeo miniCD
cak sam ga uploadovao na Gmail, da mi uvek pri ruci![]()
mozda glupo pitanje , sad sam tek podneo zahtev za intezu , jer su na ePassporte ukinuli viza kartice (njihove) nem pojima sto pa vise ne mogu da dizem kes preko te kartice . sad me interesuje jer ima opcija da idem withdraw na neku svoju karticu , konkretno na ovu intesinu , da li ona to podrzava , mislim da je povuku sredstva na nju a ne samo da se korsti za shoping ? pretpostavljam da da , ali nije greda pitati
isto i za PP ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari