Šta je novo?

F1 2010

Ja sam na poslednjem F1 koji je izasao, pre 7-8god znao da vozim i po 3-4h bez prestanka samo da bi popravio vremena. Doduse trku nikad nisam toliko vozio ali da mi neko da g25 i stolicu definitivno bih vozio protiv nekog :)

Lol koje pitanje :) Doduse protiv AI-a nikad..

Pa to i pitam, protiv AI-a :/... Užas neviđeni, pakao u najavi.
A mp, pa to bi već bilo jako jako zanimljivo, staviš 2l cocacole pored sebe i cevčice da ne moraš da se navaljuješ, naravno uz odgovarajući volan i neko da te hrani chipsom i slatkišima :D

Ja redovno igram F1 simulacije na punoj dužini krugova, recimo F1 Racing Simulation, pre više od 10 godina. F1 2010 ću igrati barem na 50% krugova. Na Xbox 360 džojpedu, sa automatikom, kamerom iz trećeg lica i kontrolom proklizavanja :) Za mene, milina. Više volim da se borim protiv AI-ja, nego sa sopstvenim bolidom.

+1
ako stvarno budu tako dobre kontrole sa x360 gamepadom, mada samo što ga nisam slomio zbog GRID-a svojevremeno...

Ima li jos kakvih novosti, recenzija a da je neko naletio na njih?

Krenuce uskoro rivjuovi, bez sumnje...:p

[YOUTUBE]G7Lh379HVYk[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma samo da naprave tako da moze da se igra normalno preko tastature :p
Ja na GP4 pravim extremno brze krugove (preko tastature) sa volanom uspem nekako da dodjem do cilja, uz precesto konzumiranje trave i ograde sa strane :D
Nema leba da igram sa volanom, iako vozim vec 13god. (mislim pravi auto :d)

Poslednja izmena:
Ima interesantnih stvari u uputstvu, recimo, detalji vezani za online. Mislio sam da će igra podržavati online šampionate a ne samo pojedinačne trke, ali me je manual razuverio :(

Nisam stigao da procitam, ali ako je zaista tako, to je fail.

Edit- procitao. Drugi fail je budjavi GFW Live.

Nekim cudom igra podrzava LAN.

Poslednja izmena:
Moja konfa nema sanse da podrzi ovo, a?

Moja konfa nema sanse da podrzi ovo, a?

Ako si igrao Dirt radice ti i ovo, pretpostavljam samo da ce biti malo zahtevnije jer ce biti dosta vise vozila nego u Dirtu gde vozis sam ili se trkas sa njih 6 ili koliko vec , zaboravio sam...

Pa trebalo bi da ti radi,doduse ne na nekom high setings-u ali bi trebalo da gura...

Full krug na Monaku @ 7min mark. Prejako izgleda.
[youtube]gZeGbQ0fojo[/youtube]

Jel bolje igrati ovo na gamepadu ili tastaturi?

Full krug na Monaku @ 7min mark. Prejako izgleda.

Stvarno super izgleda samo je glupo što na replay-u na kraju izgleda kao da svi sem njega voze po suvom tj samo se iza njegovog bolida diže voda. To su mogli da odrade za sve formule.

Stvarno super izgleda samo je glupo što na replay-u na kraju izgleda kao da svi sem njega voze po suvom tj samo se iza njegovog bolida diže voda. To su mogli da odrade za sve formule.

da upravu si,ali mozda je to uradjeno da bi se bolje video,jer kad bi voda prstala od svakog,sumnjam da bi se video na replay-u.

Da, to je samo zbog replay-a...mada bi voleo da fog bude na svim vozilima i u replayu.
Inace Monako izgleda fotoreal na videu:)

da upravu si,ali mozda je to uradjeno da bi se bolje video,jer kad bi voda prstala od svakog,sumnjam da bi se video na replay-u.

Ok, ali ako već prave da bude što realnije onda treba da izgleda kao prenos na tv-u kada pljušti kiša. :)

Ovo se definitivno mora probati.

Legendarna staza, moja omiljena u F1. :)

[YOUTUBE]1dm1PWu-tlQ[/YOUTUBE]

Uf, uf.. Ova priča na linku koji je okačio Dieh@rd mi kvari očekivanja.
Ako ste pažljivo slušali čovek je objasnio, doduše lepo je to upakovao i razvodnio u 10 rečenica, ali u suštini je pričao da nisu hteli da naprave simulaciju, da setup ne utiče toliko na trku, da je teže oštetiti bolid (možeš da se guraš i da ti ništa ne pukne)... To je u prevodu arkada.
A i na ovom klipu se vidi da izleće često po full kiši na travu i da se vraća opušteno što je nonsens jer bi se na klizavoj travi okrenuo istog trenutka kada bi sišao sa asfalta pri toj brzini i namotao volan da se vrati kao na klipu. To je glupost!

Osim grafike koja izuva gameplay koji je u najavi mi se sve manje dopada. Neću NFS upakovan u F1! Hoću da fizika ima smisla, vrsta podloge da utiče na handling, SETUP DA BUDE BITAN I DA UTIČE NA VREMENA PO KRUGU! Za arkadu je uvek postojalo dugme quickrace ali za trku je uvek bilo (barem u poslednjem GP4) da voziš par krugova, pa ideš u setup da podesiš i to je i te kako uticalo na vreme. Ponajviše gear ratio i down force, ta dva segmenta su donosila i odnosila sekunde po krugu.

Poslednja izmena:
Osim grafike koja izuva gameplay koji je u najavi mi se sve manje dopada. Neću NFS upakovan u F1! Hoću da fizika ima smisla, vrsta podloge da utiče na handling, SETUP DA BUDE BITAN I DA UTIČE NA VREMENA PO KRUGU!rugu.

Ovo sam i ja napisao pre par odgovora ali je obrisano ... pitaj boga zasto.
Uglavnom ko god da je mislio da ce od codemastersa dobiti simulaciju, ***. :( Steta. Neki vizuelni detalji su jako dobri i osecaj brzine je tu. (jedino mi je taj fazon gledanja kroz optiku kamere malo bezveze kad je pogled iz vocacevih ociju u pitanju)
Ako ste primetili covek je precesto napominjao da im je najbitnije bilo da naprave "fun" igru.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WC4yOaOv9So&feature=related[/YOUTUBE]

Uf, uf.. Ova priča na linku koji je okačio Dieh@rd mi kvari očekivanja.
Ako ste pažljivo slušali čovek je objasnio, doduše lepo je to upakovao i razvodnio u 10 rečenica, ali u suštini je pričao da nisu hteli da naprave simulaciju, da setup ne utiče toliko na trku, da je teže oštetiti bolid (možeš da se guraš i da ti ništa ne pukne)... To je u prevodu arkada.
A i na ovom klipu se vidi da izleće često po full kiši na travu i da se vraća opušteno što je nonsens jer bi se na klizavoj travi okrenuo istog trenutka kada bi sišao sa asfalta pri toj brzini i namotao volan da se vrati kao na klipu. To je glupost!

Osim grafike koja izuva gameplay koji je u najavi mi se sve manje dopada. Neću NFS upakovan u F1! Hoću da fizika ima smisla, vrsta podloge da utiče na handling, SETUP DA BUDE BITAN I DA UTIČE NA VREMENA PO KRUGU! Za arkadu je uvek postojalo dugme quickrace ali za trku je uvek bilo (barem u poslednjem GP4) da voziš par krugova, pa ideš u setup da podesiš i to je i te kako uticalo na vreme. Ponajviše gear ratio i down force, ta dva segmenta su donosila i odnosila sekunde po krugu.

Stvarno ovo sto se moglo cuti na ovome klipu nije obecavajuce. Ako to bude arkada u svakom smislu, ne vjerujem ni da ce dobro prodavati igru.

Ovo sam i ja napisao pre par odgovora ali je obrisano ... pitaj boga zasto.
Uglavnom ko god da je mislio da ce od codemastersa dobiti simulaciju, ***. :( Steta. Neki vizuelni detalji su jako dobri i osecaj brzine je tu. (jedino mi je taj fazon gledanja kroz optiku kamere malo bezveze kad je pogled iz vocacevih ociju u pitanju)
Ako ste primetili covek je precesto napominjao da im je najbitnije bilo da naprave "fun" igru.

Poješćete svoje reči, obojica :)

Vrh Dno