Šta je novo?

F1 2010

Full System Requirements for F1 2010
Aug-31-2010

F1 2010 full system requirements have been announced and confirmed by Codemasters.

Formula 1 2010 Minimum Requirements

Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
1GB RAM (2GB for Vista)
Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

Formula 1 2010 Recommended Requirements

Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

Formula 1 2010 Supported Graphics cards

ATI Radeon x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3XXX Series, HD4XXX Series, HD5XXX Series

NVIDIA Geforce 7800, 7900, 7950, 7950Gx2, 8400, 8600, 8800, 9600, 9800, 9800Gx2, GeForce 210, GT220, GTS250, GTX2XX Series, GTX4XX Series

Formula 1 2010 Network/Internet Play Requirements

Broadband internet connection required (512kbps+ recommended)
TCP/IP Network

Formula 1 2010 Other Requirements

Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc. laptops).

Izvor: GameDebate

Poslednja izmena:
Ovi preporucuju moj komp za igru:d

Bogami vidim ja da ce da se uzima volan za ovo... :)

A čast izuzecima, svi su mislili da će Codemasters da napravi čistu arkadu :) Šteta što neće biti demoa.

Znaci, jedina razlika izmedju prave i ove F1 je, sto ne mozes da pogines?
Jedva cekam da je probam.

Znaci, jedina razlika izmedju prave i ove F1 je, sto ne mozes da pogines?

I sto u igri nema Safety Car-ova... nemogu da se voze 2 vozaca od istog tima u multiplayeru... nema formation lap-a... nijedan deo motora nemoze sam od sebe da crkne iznenada... nema uticaja vetra...

Osim ovih par detalja, sve ostalo je OKish.

Poslednja izmena:
+ To shto svi bolidi koriste identichan volan...

...nijedan deo motora nemoze sam od sebe da crkne iznenada...
Sigurno?
U GP4 je u setovanjima za "car realisam" moglo da se cekira sve, između ostalog i engine failure.

Inače ja sam se toliko primio što ovo izlazi da sam pre neki dan ponovo instalirao GP4 čisto kao zagrevanje.. Jedva čekam!

@sam fisher
Oce pasti neki volan? :) ja sam se ozbiljno zagrejao za logitechov DFGT,nasao sam ga za 7000...

/Sam Fisher
Dev je potvrdio to na GAF-u, odgovorio mi je na par pitanja...

^^^
***.. to je onda korak blize ka arkadi a korak dalje od simulacije.

@Ostoja
Ne da ce da padne volan nego 1000%. Za ovo ce se otvorim.:D

ovo izgleda nestvarno! i ja cu da se isprsim za volan ako bude valjalo :)

Čitam i nije mi baš jasno šta se toliko oduševljavate ovim. Verovatno je razlog što davno nije bilo kvalitetne F1 igre za PC. Grafika je pristojna ali baš 'nestvarno' je prejaka reč. Fizika će u najboljem slučaju biti 6/10 i kome je to jedino bitno nek ostane na rFactor+mod. Codebusters nikad nisu napravili ništa što bar podseća na simulaciju, pa sumnjam da će i sad.
Lično me više interesuje Ferrari Virtual Academy ali ako im bude u fazonu Ferrari Virtual Race ni to baš neće valjati. Hajd' živi.bili.pa.videli :D

Da stvarno, nznm cemu hype toliki... Nista na ovim gameplay snimcima sto sam video me ne odusevljava, jedino sam srecan sto je konacno neko napravio pravu F1 igru.

Evo i PS i Xbox reviewa...

Mrzi me da čitam, video sam samo pros and cons xbox verzije, šta podrazumevaju ovim "Career is not there yet" :s. Nema karijere ili je loše odrađena ili šta već
Oprostite na mojoj lenjosti što ne pročitam ceo review :)

Ehm, kao "manu" karijere je naveo to sto ne moze da zapodene kavgu sa protivnickim vozacima za vreme konferencije za novinare, oce nesto u stilu mass effecta lol

Jos da moze da kresne novinarku CKM-a iz prvog reda...ehhh:D

Ehm, kao "manu" karijere je naveo to sto ne moze da zapodene kavgu sa protivnickim vozacima za vreme konferencije za novinare, oce nesto u stilu mass effecta lol

Jos da moze da kresne novinarku CKM-a iz prvog reda...ehhh:D

A jeste sad, spansku seriju da naprave jos od F1:D.... Cudne li mane:D

Ok, onda ja da pitam da li će moći više od 6 kruga (pogledao slike, nisam čitao tekst)? :d Koliko se sećam mogla je da se vozi cela trka, znači oko sat ipo, ako se prethodno odrade i kvalifikacije (mada ovo je bilo u F1 World Grand Prix 1999)

Verovatno ce u nekom Pro modu moci da se vozi 5 krugova. :d

Da li bi stvarno vozio trku od 40 i kusur krugova? (u zavisnosti od staze)

Lepo kaze gore...

...and are locked into a three-or five-year career, with 19 races per season at an hour a pop. (More if you decide to play races with real-life lap counts).

Standardna duzina jedne trke u igri ce biti oko 10 krugova, sa jednim obaveznim pit stopom. Ali na to treba dodati i 3 stage-a kvalifikacija, kao i treninge pre toga [za vreme treninga ce ti mehanicari slati zadatke, pa ako ih ispunis moci ce da upgradeuju auto].

Vrh Dno