Šta je novo?

F1 2010

Znaci nisu resili taj problem, on nema veze sa kvalitetom plastike i svega, vec sa tim optickim konektorima koji su moguce isti na svim volanima, ne mozes da verujes kako izgleda osetljivo ta glupost.. Moguce da se redje desava nego na Momo, DFP, DFGT, ali sam vidjao slucajeve.. tako da problem nije otklonjen.

Nema nista opticko u pedalama. Ne siri dezinformacije.
Problem u logi pedalama prave najobicniji potenciometri koji pocnu da gube kontakt. U pocetku zbog prljavstine a posle zato sto im se potrosi klizna povrsina.
Sigurno ste culi sustanje na nekom muzickom uredjaju kada pomerate/ dirate volume. E pa to vam je to, desava se zbog iste stvari.
Isti potenciometri se koriste u Momo i u G25 pedalama, imam kuci i jedne i druge. Jedino je kod G25 drugaciji sistem montaze i prenosa pa je moguce da je manje osetljiv na prljavstinu. Ali kad-tad ce doci do trosenja kontakata. Nije neki katastrofalan problem ali zahteva malo mozganja i rada da bi se ubudzili neki drugi, bolji potovi.
U momo pedale je jako tesko bilo sta drugo ubudziti jer je sve unutra plasticno a i mesta je jako malo.

Pazi kad mi u glavi iz nekog razloga bila optika, na potenciometre sam i mislio, izvinjavam se..

[YOUTUBE]MKRLSLY_CQg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]SlJrElkv6gY[/YOUTUBE]

Crveno svetlo se ne reflektuje na asfalt u igri. :D

Na koji video mislis? Oba videa su iz igre i pokazuju gameplay, ako mislis na moj post iznad.

:zgran:

Znaci extra kako su skinuli neke stvari. Kontam samo da ce jedno 480sli trebati da zalegne za ovo; doduse svaki gp kad je izdat mogao je tek par godina kasnije da se igra kako treba ;)

Znaci extra kako su skinuli neke stvari. Kontam samo da ce jedno 480sli trebati da zalegne za ovo; doduse svaki gp kad je izdat mogao je tek par godina kasnije da se igra kako treba ;)

Ma kakav SLI, to je EGO engine ima da leti;)

Otkud ti to? 480Sli ?
Ajde da nismo igrali nijednu noviju Codemasters igru, pa da strahujemo od zahtevnosti...igra nece podrzavati ni DX10/11 ...

Pa meni je recimo GP4 radio uzasno kada se pojavio, kao i GP3 pre njega, a imao sam sasvim lepu masinu za tadasnje vreme! KAko god, jos bolje ako ne bude zahtevna stvarno...maada mi cudno ovo da nece da podrzava dx10/11?!

Pa, nisu suckers kao prosle godine kad su morali da nakarikaju DX11 zbog tudjeg marketinga pa PC verzija zakasnila. Ovog puta ce kasniti DX11. A GP4 i GP3 nisu bas u ovoj prici, ipak je to 2002. i sasvim drugi developer...:)

Ako si igrao Dirt1/2, Flashpoint2 i Grid...onda treba ocekivati staru dobru kamilu 8800GT za full detalje u full hd ...

Poslednja izmena:
A i Ego je optimizovan i zategnut do maximuma. Nema brige za zahtevnost.:)

Na koji video mislis? Oba videa su iz igre i pokazuju gameplay, ako mislis na moj post iznad.

Da na taj post sam mislio, u Monaku po kisi.....loodilo
Sad, da li ce gameplay da bude dobar, ili cemo da zvernjamo sa strane i da gledamo kako je sta animirano, kako je extra grafika i oremo livade :)

Ma samo kad bi uklonili ono zutilo... Ne mogu da verujem da su toliki slepci da ga upotrebljavaju kad god ne treba.:smash:

Uklonili su...:)

184769503.jpg568250890.jpg
674464219.jpgphpthumb_generated_thumbnail-1.jpegphpthumb_generated_thumbnail.jpeg

Ooo Singapur night race! Pitam se kako izgleda kada kisha pada. :)

EGO engine se rodio sa zuticom koju je nemoguce odstraniti:D

Prava je steta igrati ovo bez volana,moracu sto pre da nabavim neki volan..

Da li se zna mozda koja je konfiguracija potrebna da gura ovo? Da li ce biti zahtevnija od dirt2 ili je manje vise isto sa dirt2?

Za 3 nedelje, a konfa je klasika

System requirements
Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
1GB RAM (2GB for Vista)
Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

Inace ovo garant nece da bude zahtevno, bice isto ko DIRT 2.:) Dakle 8800gt vlasnici ocekujte grafiku u fullu na 1920.:)

Hvala! Onda ima da radi ko doxa :) Jedva cekam!

Ovo ce ,izgleda, biti bolje nego sto mnogi (pa i ja) ocekuju.Jedino mi bode oci ovi njihovi custom gauges, ako veci imaju F1 licencu ona valjda obuhvata i oficijalna LG sra.a.

Uf, bice brutalna igra cini mi se... Jel ce biti sve staze? Licencirani timovi i vozaci ili? I koliko kosta neki solidan volan trenutno?

Nazad
Vrh Dno