- Učlanjen(a)
- 09.10.2000
- Poena
- 800
Pustite vi kapljice i ponasanje bolida... jeste vi spremni da se nosite sa novinarima i onim nezgodnim pitanjima?![]()
Za to ce trebati jak skill!
Pustite vi kapljice i ponasanje bolida... jeste vi spremni da se nosite sa novinarima i onim nezgodnim pitanjima?![]()
LoL
Ne verujem sta citam.
Bah, "zabavna simulacija", znaci problem je sto na kutiji ne pise real driving simulator ...?
Ima jos igara koje imaju i "real" i "simulacija" u opisu pa kada sam ja rekao da to ne valja i da to ne sme da bude tako umalo ne dobih ban. Objasnjavali su mi kako je to nepotrebno jer treba da se vozi a ne da se udara u druge i kako je to namenjeno amerikancima i predlagali da igram neki Crash out ili tako nesto.Ne, samo je "problem" sto ze zakucas u bolid ispred sebe i nastavis ko da nista nije bilo a igra ima "simulacija" u opisu.
Ima jos igara koje imaju i "real" i "simulacija" u opisu pa kada sam ja rekao da to ne valja i da to ne sme da bude tako umalo ne dobih ban. Objasnjavali su mi kako je to nepotrebno jer treba da se vozi a ne da se udara u druge i kako je to namenjeno amerikancima i predlagali da igram neki Crash out ili tako nesto.
A sad odjednom postade bitno?
Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel - jedan od ovih :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari