Šta je novo?

F1 2010

[YOUTUBE]tuJjYJt0ESY[/YOUTUBE]

Da li se meni prividja ili na ovoj stazi ima nekakve vode? :D

Nemoj tako, pa ima i sunca u klipu... povremeno :p

Ne kapiram sta je sad razlog za pljuvanje...? Kisa ?? Moz' misliti, kisa u Singapuru...

Poslednja izmena:
Mislim da kritikuje kako je kisa uradjena u Singapuru. Meni deluje ocajno. delovi asfalta koji bi trebalo da su mokri bi trebalo i da su tamniji i da prave refleksiju i koriste specular. Ovako izgleda kao da je neko pljuvao odredjene delove staze :p

LoL

Ne verujem sta citam.

Pa' sobzirom da ovde nema mega blura-a da doda "wooooow" efekat onda je akcenat na kisi :D A posto ce ovo biti jedna obicna arkada gde f1 bolide vozis kao RC autice onda ne ostaje puno mesta da se nesto hvali. Da, graficki izgleda bas cool i osecaj brzine je sjajan ali to je to. Sta sad? Ne smem da se smejem time sto su doveli profesionalnog trkaca da prodaje igru kao "zabavnu simulaciju"?

Ne smes. Ovde spaljuju na lomaci za to :p

Bah, "zabavna simulacija", znaci problem je sto na kutiji ne pise real driving simulator ...?

Ne, samo je "problem" sto ze zakucas u bolid ispred sebe i nastavis ko da nista nije bilo a igra ima "simulacija" u opisu.
Ima jos igara koje imaju i "real" i "simulacija" u opisu pa kada sam ja rekao da to ne valja i da to ne sme da bude tako umalo ne dobih ban. Objasnjavali su mi kako je to nepotrebno jer treba da se vozi a ne da se udara u druge i kako je to namenjeno amerikancima i predlagali da igram neki Crash out ili tako nesto.

A sad odjednom postade bitno?

Ima jos igara koje imaju i "real" i "simulacija" u opisu pa kada sam ja rekao da to ne valja i da to ne sme da bude tako umalo ne dobih ban. Objasnjavali su mi kako je to nepotrebno jer treba da se vozi a ne da se udara u druge i kako je to namenjeno amerikancima i predlagali da igram neki Crash out ili tako nesto.

A sad odjednom postade bitno?

Pa shta si mislio? Misljenje se menja po potrebi ;)

^Sta je to neka tvoja promocija sajta? :p
Nisam procitao ni jednu informaciju koju vec nisam znao o ovoj igri a smatram sebe slabo obavestenim , opet, o ovoj igri :/

[YOUTUBE]edt5jEPIF74[/YOUTUBE]

Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel - jedan od ovih :d

Porsche 911 Turbo S.Nesto mi mnogo stabilna ova formula,nikako da se okrene, a iskljucio svu pomoc.

Pa vidis i sam da je treci krug krenuo da forsira brzinu a ne bezbednost [dok sene privikne na stazu], malo je proklizavao...

@didi sa

Kako ovo primamljivo izgleda :shock:

Jedino sto mi se ne svidja je porsche znak :D

A cena ti se sviđa?:)

Ovaj...ne :S:

I dalje ostajem pri logitech DFGT,)

Codemasters i F1. To je isto kao da je pravio Budur Soft simulacuju formule.

Vrh Dno