Šta je novo?

volani nastavak :)

Ako je plastika dobra Lamborghini-ju, dobra je i meni.. :)

SC06_Lamborghini_Murciélago_interior.jpg

To nije plastika, vec kozom presvucen aluminijum.

Mmmhhmmm :d :p

Dobro, jel bi bio onda zadovoljan pomenutim volanom i da mu se ovo desi :p

lambo_gallardo_fire.jpg

Kako bi nabavio to? Super je stvar ako imas lep naslon na trosedu.

Sreca pa sam jos uvek na monitoru :) Stvarno ne znam kako bi to resio, a ovo sto moze da se pazari i nije bas jeftino.. jeste probali driver-ovu varijantu na stolu za peglanje? :D

Ma nista nije jeftino, a da vredi nesto. Ta driverova varijanta nije losa, ali valjda cu ipak da je izbegnem na kraju :)

Da sam na monitoru, stvarno bi bilo mnogo laske, ovo smara, ali kad skrpim nesto, bice vrh! :)

Ima i caleta da cimam da proba Real Driving Simulator kad sve zavrsim, lozicu ga da je odobren od ministarstva saobracaja itd, prava stvar, nece znati gde se nalazi :)

Ima i caleta da cimam da proba Real Driving Simulator kad sve zavrsim, lozicu ga da je odobren od ministarstva saobracaja itd, prava stvar, nece znati gde se nalazi :)

Eee ce te pitam posle kad se bude navuko, pa moras sa njim to na smenu ;)

Evo vam optimalno resenje za voznju ispred TV-a. Lagano se sklapa na debljinu od 13cm i tako staje ispod kreveta, u orman.... Proizvodi ga lik u Hrvatskoj negde na primorju, Split-Sibenik, tamo negde.
Bila je ogromna tema na pokojnom RFC forumu. Uglavnom, oni koji su ga testirali se slazu da je potpuno stabilno i daleko udobnije nego sto izgleda.
E sad, cena nije bas niska ali ako resava problem, moze da se kupi. Jeftinije nego neke playseats i obuto glomazne konstrukcije.

http://www.rinoseats.com/index.html

Ne svidja mi se uopste rinoseat. Kako to da kod nas niko ne pravi ovakve stvar? A da li postoji nacin da se kupe playseatsova sedista? Da li ih uvozi neko mozda?

Uzeo DFGT.. uzivo izgleda manje kao igracka nego na slikama, mada jos uvek me nervira onaj "Ferrari tockic" crveni :) Force Feedback je jako dobar, cist.. sad se treba navici na ovih 900 stepeni :) A iako je veci obruc od Momoa, manje mesta zauzima na stolu, to mi se svidja.. sad da se nadam da ce igra zbog koje je prvenstveno uzet opravdati ocekivanja..

Poslednja izmena:
Pa necesh valjda da igrash tu arkadu od GT5 ? :) Aaaa, vishe nije arkada, sad mogu krofnice :d

Cestitke na kupovini. Nadam se da cu i ja uskoro da nabavim neki volan dostojan gt5-a. :D
Driver, o kakvim krofnicama pricas ?

^^ To moze i u prologue

[YOUTUBE]h10FdhhHHgI[/YOUTUBE]

Samo odaberete N2-N3 gume i krofnice kolko ocete :p

Ma jok, bas su neprirodne bile.. uopste se nije pravilno osecala snaga automobila. Pogledaj onaj poslednji filmic sa Zondom na Ringu.. kako proklizavaju gume i u drugoj i trecoj brzini pod punim gasom, toga nije bilo ranije..
Btw, stvarno mi mnogo smetaju ovi leptiri.. pa da li je moguce da je tolika usteda na tome i da nisu mogli da budu konkretniji.. :(

Poslednja izmena:
Kako da modujem leptire.. a i 2 godine garancije bi se bacilo. Nemam GT5p, testirao sam ga u LFS-u.. U drajverima drzim 101% (ima neki bag sa Logitech drajverima, jos uvek, da tek posle 100% jacine Force Feadback postaje linearan), a u igri na nekih 60, 65%.. to sve zavisi od igre do igre kako je uradjeno doduse.

Poslednja izmena:
I to drzi lepo? Aj ako moze slika tih gumica, ne kapiram bas sta si uradio..

Ovo je jednostrana lepljiva traka. S'druge strane se nalazi "tkanina" i takve je strukture da odlicno prijnja za glatke povrsine i radikalno ucvrsti volan za podlogu. Skida se malo teze ali moze da se skine :D

E sad, imam jos jednu koja je obostrano samolepljiva i odlicno "hvata". Kad izrezem leptire okacicu ti i to da vidis.

Prilozi

• IMG_0628.JPG
    IMG_0628.JPG
    392.7 KB · Pregleda: 74
Imam jedno pitanje u vezi volana, jako bi cenio precizne informacije.

Naime moj gaming sto na kojem mi je PC ima jako nezgodni donji deo glavne ploce, pa se pitam da li bi ja uopste mogao tu nakaciti volan [npr Driving Force Pro ili GT]. Znaci ispod glavne "destkrop" ploce imam ~10tak cm slobodnog prostora i onda tu pocinje jedna vertikalna sekcija koja bi onemogucavala kacenje volana koji ima dublje zatezne srafove.

Znaci ima li sanse da nakacim volan na tako malu povrshinu ispod stola? Oce li te zatezne povrshine moci da se uglave u tih 10cm?

Cool.. ali kako ce bas da se zalepi za ovu neravnu povrsinu na ovim leptirima.. aj bas me zanima, ako to sljaka izrezi i meni :D

@ Diehard

Ajd uslikaj to, ne mogu ovako da ti kazem..

Nazad
Vrh Dno